Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Anketimiz: En çok hangi bölgeye transfer yapılmalı?
Kaleci olmazsa olmazımız... 128 62,14%
Defans çok sağlam olmalı... 98 47,57%
Orta sahaya play-maker alınmalı... 115 55,83%
Golcümüz mutlaka olmalı... 117 56,80%
Amaan ne gerek var transfere... 14 6,80%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 206. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
Alt 17.08.2014, 09:43   #491
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu

Alıntı:
heartless58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yahu bu korcanin neyi var anlamadim.canavar gibi kaleci var mi anadolu kuluplerinde korcan kadar kaliteli kaleci?
Korcanın bir şeyi yok ama farzedelim var, taraftar as kaleciden geçti yedek kaleci istiyor. Tabiki Süper ligi kaldırabilecek seviyede olsun istiyor. Yoksa Korcana laf eden yok gibi görünüyor... Bu işin sakatlığı var kupası var cezası var en az 10 maçlık bir periyotta bir kaleciye ihtiyaç görünüyor...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2014, 11:07   #492
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcanın bir şeyi yok ama farzedelim var, taraftar as kaleciden geçti yedek kaleci istiyor. Tabiki Süper ligi kaldırabilecek seviyede olsun istiyor. Yoksa Korcana laf eden yok gibi görünüyor... Bu işin sakatlığı var kupası var cezası var en az 10 maçlık bir periyotta bir kaleciye ihtiyaç görünüyor...
Yakinda lig basliyor,Mecnun baskanin bize vermis oldugu kaleci ve bir yabanci orta saha oyuncu transferinin hangi gaye icin gerceklesmedigini biz taraftarlar ve Sivasspor´a gönül verenler cok merak ediyoruz.

Ara transferde Baskannin bir sözü vardi demistiki;"Ara transferde istenilen oyuncularin maliyeti cok yüksek oldugundan ásil transferi sezon sonunda yapacagiz" diyerek adi ve sani belli olmayan oyunculari takima katarak 90 dakika oynamadan Sivasspor´u terkettiler.

Birde Baskan´in yillar önce Fenerbahce´dede forma giymis Ceyhun istegi vardi ve fiyasko ile bitmisti.Takima yararli olamamisti.Bugün ise Batuhan istegi var.Bakalim Batuhan´in Sivasspor´a katkisi nasil olacak.Bekleyip görecegiz...

Asil konu bu degil Baskanin liglerin baslamasina az bir süre kala verdigi sözün arkasinda durmayisi ve bu konuda aciklama yapmayisi biz YIGIDOLAR´i derinden üzmüstür.

YIGIDOLAR agizdan cikan her sözü teminat olarak görür ve bu sözlerin arkasinda durulmasi gerkliligini Mecnun baskan´a hatirlatir.Sayet kombineler yeterli ilgiyi görmediyse bununla taraftar cezalandirilmak isteniyorsa ve bu transferden vazgecilmek isteniyorsa bunda SIVAS´in disinda yasayan YIGIDOLAR´in sucu ne?.

MECNUN BASKAN,sayet gecen sezonlarda kelecinin takim icin ne kadar önemli oldugunu bildigin halde bu transferi gerceklestirmezde kalede bir sorun yasanirsa ileride bunun cevabini nasil vereceksin?.

Eger kaleci transferini gerceklestirmeyeceksen bunun sözünü verip,sözünün arkasinda durmamak YIGIDOYA yakisirmi?.Biz senden yedek kaleci istemiyoruz baskan,biz senden kaleyi ilk onbirde koruyacak ve KORCAN´in yedek kaleci olacagi bir kaleci istiyoruz.

Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin Sayin Baskan.

Verdigin sözü gerceklestiremedin Baskan,gercek olan bu.Bugüne kadar bu konuda bir aciklama gelmediyse demekki kaleci transferi konusu kapanmistir...

Sivasspor taraftari gene transferlerde mutlu sona erisememistir...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2014, 11:17   #493
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yakinda lig basliyor,Mecnun baskanin bize vermis oldugu kaleci ve bir yabanci orta saha oyuncu transferinin hangi gaye icin gerceklesmedigini biz taraftarlar ve Sivasspor´a gönül verenler cok merak ediyoruz.

Ara transferde Baskannin bir sözü vardi demistiki;"Ara transferde istenilen oyuncularin maliyeti cok yüksek oldugundan ásil transferi sezon sonunda yapacagiz" diyerek adi ve sani belli olmayan oyunculari takima katarak 90 dakika oynamadan Sivasspor´u terkettiler.

Birde Baskan´in yillar önce Fenerbahce´dede forma giymis Ceyhun istegi vardi ve fiyasko ile bitmisti.Takima yararli olamamisti.Bugün ise Batuhan istegi var.Bakalim Batuhan´in Sivasspor´a katkisi nasil olacak.Bekleyip görecegiz...

Asil konu bu degil Baskanin liglerin baslamasina az bir süre kala verdigi sözün arkasinda durmayisi ve bu konuda aciklama yapmayisi biz YIGIDOLAR´i derinden üzmüstür.

YIGIDOLAR agizdan cikan her sözü teminat olarak görür ve bu sözlerin arkasinda durulmasi gerkliligini Mecnun baskan´a hatirlatir.Sayet kombineler yeterli ilgiyi görmediyse bununla taraftar cezalandirilmak isteniyorsa ve bu transferden vazgecilmek isteniyorsa bunda SIVAS´in disinda yasayan YIGIDOLAR´in sucu ne?.

MECNUN BASKAN,sayet gecen sezonlarda kelecinin takim icin ne kadar önemli oldugunu bildigin halde bu transferi gerceklestirmezde kalede bir sorun yasanirsa ileride bunun cevabini nasil vereceksin?.

Eger kaleci transferini gerceklestirmeyeceksen bunun sözünü verip,sözünün arkasinda durmamak YIGIDOYA yakisirmi?.Biz senden yedek kaleci istemiyoruz baskan,biz senden kaleyi ilk onbirde koruyacak ve KORCAN´in yedek kaleci olacagi bir kaleci istiyoruz.

Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin.

Verdigin sözü gerceklestiremedin Baskan,gercek olan bu.Bugüne kadar bu konuda bir aciklama gelmediyse demekki kaleci transferi konusu kapanmistir...
Gardas hemen karamsirliga kapilma. Baskanimiz sözü vermisse tutar. Erdar Sarilarda dedi bir kaleci ve orta saha alicaz diye. Kaleci 100% ama Orta saha ekonomik maliyete göre. Üstelik Korcan ilk 11 kaleci ve yedek olarak tek Deniz öksüz var. Nihat zaten mersine gitti ve A2 takimdan gelen kaleciyi saymiyorum bile 18 yasinda daha fazla tecrübe sahibi degil gecen sene onu zaten takim kalecisiz kalmasin diye getirildi nihat sakatlansaydi eger. Yani bu takimi sadece korcan ve denizle birakilmaz! Ertugurl gelebilir gelmese da yabanci olur.
Alt 17.08.2014, 21:12   #494
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin Sayin Baskan.

Sivasspor taraftari gene transferlerde mutlu sona erisememistir...
Bu devirde ailene guvenmeyeceksin ki Baskan kim oluyor ??
Ben zaten boyle olacagini en basindan soyluyordum ama bana kiziyorlardi.
Simdi ise sesleri cikmiyor.

Bir daha diyorum Sivassporun asil ihtiyaci Korcani bile yedek birakacak bir Kalecidir.
Aksi taktirde yapilan transferlerin bir önemi kalmaz.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2014, 21:48   #495
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu devirde ailene guvenmeyeceksin ki Baskan kim oluyor ??
Ben zaten boyle olacagini en basindan soyluyordum ama bana kiziyorlardi.
Simdi ise sesleri cikmiyor.

Bir daha diyorum Sivassporun asil ihtiyaci Korcani bile yedek birakacak bir Kalecidir.
Aksi taktirde yapilan transferlerin bir önemi kalmaz.
Sen her zaman bir şeyler diyorsunda seni kaale almıyor koskocaaa Sivasspor Yönetimi... Çok yazık ediyorlar haranıyorsun forum köşelerinde. Bayern Münihde senin bir an önce Menajer olman lazım.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2014, 21:54   #496
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen her zaman bir şeyler diyorsunda seni kaale almıyor koskocaaa Sivasspor Yönetimi... Çok yazık ediyorlar haranıyorsun forum köşelerinde. Bayern Münihde senin bir an önce Menajer olman lazım.
Alip almamasinin önemi yokki.
Önemli olan gercekleri konusmam yani sizin ve diger üye arkadaslarimizin soylediklerini yaziyorum ama degisik tarzda.

Kaale almazlarsa bu kadar söylenenleri, kendileri kaybeder.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2014, 18:40   #497
58DK
Acemi Yiğido

54 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 58DK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nedense ben bu sene Batuhan'in basarili olacagini hissediyorum ama neden bilmiyorum Insallah'da öyle olur.

Ayrica kesinlikle bizim bir kaleciye birde ileriye dönük bir orta saha almamiz gerekiyor, aksi takdirde durumumuz zor duruyor. Playmaker görevini yapacak oyuncumuz pek yok(kaliteli). Aatif güzel oynuyor ama pas dagitiminda biraz slklntili(benim sahsi fikrim). Insallah yönetim bu iki mevkiye en yakin zaman'da takviyeler yapar hayirlisiyla.
58DK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58DK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2014, 21:39   #498
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[B]2 hafta sonra lig başlıyacak ,ortada ne kaleci transferi var ne bişey,idda ediyorum,korcanı yedek bırakacak kalitede çok kaliteli kaleci almazsak ,yapılan hiçbir transferin faydası kalmaz,3 atar 5 yeriz 2 atar 3 yeriz-----------------DAHA ÖNCE bu görüşlerimi yazmıştım,yine aynı fikirdeyim,aydının boşluğunu serdarla doldurduk demiştim oda takıma uyum sağlıyamadı,eminimki aydını çok aramışızdır,kaleci sorunu devam ediyor halada çözülmüş değil,ortasahada holmen ,haçinsın tipi ,dinamo görevi yapacak pas dağıtacak oyunun 2 yönünüde oynayacak adam lazım ,bu takıma fizikli süratli forvet lazım dedik,alınan siyahi oyuncu, rengifodan ,ve oldoniden daha iyi okadar,sivassporun forvet ihtiyacını karşılıyacağını sanmıyorum ,batuhandan ümitliydim oda lig başlamadan sakatlandı,son olarak yönetimden beklentim,iyi bir kaleci,ve ortasaha alınsın ,aydında dönsün,bu takımın ona ihtiyacı var
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 22:15   #499
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaleci olarak FC Ingolstadt 04 kulübünde oynayan 30 yaşındaki ramazan özcan la ,bayern leverkusen altyapısından yetişmiş 20 yaşındaki forvet sinan bakışla ilgilendiğimiz,önlibero olarakda ,gürcistan uyruklu 28 yaşındaki Jaba Kankava ile temaslarımızı hızlandırdığımız ,teklif sunduğumuz yönünde dedikodular dolaşıyor,ne kadar doğru bilmiyorum,transfer sezonu bitmeden sivasspor formasını giyip poz verip imza atmadan inanmak istemiyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 22:38   #500
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yabancı orta saha olarak Ukrayna'nın DNIPRO DNIPROPETROVSK takımında forma giyen gürcü ön libero Jaba Kankava ile görüştüğümüz yabancı basında yer alıyor bakalım ne olacak.

KAYNAK

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
akbunar, halil, sezonu, transfer