Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tshabalala beklemede
Alt 25.08.2010, 01:22   #1
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Tshabalala beklemede

Neden bu kadar cimriyiz anlamıyorum..
Alt 25.08.2010, 01:32   #2
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 01:45   #3
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.
Aynen O Zaman Desinler Yapmazssak Bizi Yolda Biraktiniz Diye Sen Ben Digeri istemyor Tum Sehirin Gundeminde Herkes istiyor

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 09:27   #4
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!

Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!

Hadi dağılın işinize gücünüze.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2010, 09:43   #5
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!

Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!

Hadi dağılın işinize gücünüze.
Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.

Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 09:45   #6
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu.

Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki.
Alt 25.08.2010, 10:30   #7
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu.

Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki.
kardeşim forma satılırda gelen insanlar forma bulamıyorki ilgilenen yok. şahit oldum yurt dışından il dışından insanlar gelmiş stadın yanındaki mağazaya çocuklarına forma alacaklar bedenlerine göre forma yok. atkı alacaklar atkı yok kravat alacaklar kravat yok ankarada bir bayanın telefonunu veriyorlar. bu işi daha ciddi yapmıyorlarki. yönetim nerden kar edeceğini bilmiyorki. çarşılarda mağazalarda patentli olmayan formalar satılıyor yönetim müdahale etmiyor. yokssa PARA ÇIKMAZMI.sivasspor bu işi görmezden geliyor. lisanslı ürünlere gerekli önemi vermiyor.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 01:52   #8
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Taraftar ıstıyosa bır tek buradan sıkıstırmayacak yonetımı,stadda da bagıracak tshbalala dıye. Gerçi ismide zor be bizim taraftarı aşar
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 02:01   #9
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Taraftar ıstıyosa bır tek buradan sıkıstırmayacak yonetımı,stadda da bagıracak tshbalala dıye. Gerçi ismide zor be bizim taraftarı aşar
LA LA LA LA LA LA TSHABALALA
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erhan 10'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 01:55   #10
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

ohooo olme essegim olme yaz gelsin arpa veririm yonca veririm
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
500, afrikalı, artik, avroya, beklemede, bin, devam, edemedi, ediyor, fiyat, gel, geliyor, gelmek, güney, hayir, ikna, kimdir, konusu, ocakta, pazarlığı, pazarlık, peşinde, sivas, sivasspor, sivasspora, sıkı, transfer, tshabalala, tshabalala’da, tshabalalanın, yiğido, ısrarı, yıldızı, üzere