Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.
|
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum

eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!
Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!
Hadi dağılın işinize gücünüze.