Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı
tabi canım en büyük desteği trabzonlular veriyor girde bak ajansspora ligtv ye diğer spor sitelerine hakkımızda en olumsuz yorumları kimler yapıyor en çok sivas düşmanlığını kimler yapıyor adamlar sitemize girip iki kelmie yazdımmı hemen yağlarımız eriyor dostluk mesajları yazıyoruz. size yüz defa dedik trabzondan dost most olmaz diye. adamlar bizi anadoluda kendilerine rakip görüyor bu yüzden başta bizi ve kayseriyi sevmiyorlar. anti-trabzon
|
Dostum ben klavye başında yorum yapan tip TS'lilerde bahsetmiyorum.
O Tipler bırak Sivas'ı bütün taklımlara karşı aynı şeyi yazıyor.
onlar kimseye iyi şey yazmaz. benim çevremdeki TS'li arkadaşlar bu konuda destek veriyorlar.
Onların genelde kızdığı şey Bülent Hoca'nın Büyük takım ve FB aşkı ve futbolcuları ve kendini hep oraya ait göremesiki o konuda bende katılıyorum.
Şu büyük takım sevdası nedir anlayabilmiş değilim. hocamızın ve futbolcuların hep aklı orda, oysa orda şampiyon olmak sıradan birşeyken Anadoluda şampiyon olmak bir milad, tarihe geçilecek bir olay.
Mehmet Yıldız büyük takımda şampiyon olursa sıradan bir oyuncu olarak birçok kişi tarafından hatırlanmayacaktır ama Sivasspor kaptanı olarak şampiyon olursa, adını tarihe yazdıracaktır. şimdikiler ve gelecek nesiller hep hatırlayacaktır.
Ama hocamız hala her oyuncu büyük takım hayaliyle yaşar, büyük takımda oynamak anadoluda oynayan herkesin hayalidir gibi demeçler vererek futbolcularımızın kafasını karıştıyor.