--->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Milli takım,sahaya çıkan kadro bakımından maçı alacak güçte değildi.Oyuncularımızda,korkak lık,tedirginlik, savaşmaktan aciz bir görüntü vardı.Macaristan ise tam kadro defans yaparak,fırsatını yakaladığı bir kontratak ile galibiyet düşüncesindeydi.
Maçtaki kırmızı kartı verene kadar genelde yanlış düdük çalan hakemin,kırmızı karta verdiği kararda yanlışdı.Ama öncesindeki hakemin mantıki yorumları bu kararı vermesini gerektiriyordu.
10 kişi kalan rakibimiz karşısında galip gelmek,bence yanıltıcı bir sevinme olur.Keza yunanistan maçındaki,kalecilerinin yaptığı hataları önümüzdeki maçta tekrarlayacaklarına inanmıyorum.
Yunanistan ve norveç maçları düğümü çözecek,ancak bu maçlar öncesinde Terim'in en az iki hazırlık maçında ideal kadrosunu hazırlaması gerekmektedir.Letonya hezimetine benzer hayal kırıkları kapımızda.Veya yürü aslanım-hadi koçum gibi söylemlerle maçı alamaz Terim.
Hakan ŞÜKÜR hakkında yorumu biz yapmıyoruz,kendi yapıyor, GS tv ve basına verdiği demeçlerde;''Ben mübarek adamım,beni eleştirmeyi'' diyor.İlk önce,Şükür'ü geçmişde attığı gollerden ve kırdığı rekorlardan dolayı tebrik ederiz.Geçen sene rekorlar kırmak adına Galatasarayın şampiyonluğunu yedi,son eleme serisinde ise uzunca süre milli takımın kaderi ile oynadı.Yine malta milli takımının kaptanının demecine dönelim;''Sizi çözmemiz kolaydı,çünki maç boyunca Hakan şükür'e topu şişirdiniz'' sözleri ile tüm gerçeği ortaya koyuyor.Artık,her onurlu futbolcu gibi jübilesini yapmalı ve bundan sonra tarihe altın harflerle yazılmış ismi ile kalmalı.Anlamsız inadı ve kengi egosu ile oynadığı takıma zarar veriyor.Bilakis onun rakibi olan takımları tuttuğum için Hakan ŞÜKÜR'ün tüm maçlarda oynamasını isterim,zira oynadığı maçlarda takım 10 kişi oynuyor ve rakip çok rahat ediyor.