Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.09.2007, 23:06   #51
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil

TÜRKİYEMMMM OLEY TÜRKİYEMMMM OLEY TÜRKİYEMMMM OLEYY OOOOOOOO TÜRKİYEMMM OLEYYY.....

bu gün fatih terimin sayaha sürdüğü kadroyu cok begendım.bu gün sahada baska bir milli takım vardı tebrikler fatihin aslanları tebrikler fatih hoca...
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 00:43   #52
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Milli takım,sahaya çıkan kadro bakımından maçı alacak güçte değildi.Oyuncularımızda,korkak lık,tedirginlik, savaşmaktan aciz bir görüntü vardı.Macaristan ise tam kadro defans yaparak,fırsatını yakaladığı bir kontratak ile galibiyet düşüncesindeydi.
Maçtaki kırmızı kartı verene kadar genelde yanlış düdük çalan hakemin,kırmızı karta verdiği kararda yanlışdı.Ama öncesindeki hakemin mantıki yorumları bu kararı vermesini gerektiriyordu.
10 kişi kalan rakibimiz karşısında galip gelmek,bence yanıltıcı bir sevinme olur.Keza yunanistan maçındaki,kalecilerinin yaptığı hataları önümüzdeki maçta tekrarlayacaklarına inanmıyorum.
Yunanistan ve norveç maçları düğümü çözecek,ancak bu maçlar öncesinde Terim'in en az iki hazırlık maçında ideal kadrosunu hazırlaması gerekmektedir.Letonya hezimetine benzer hayal kırıkları kapımızda.Veya yürü aslanım-hadi koçum gibi söylemlerle maçı alamaz Terim.
Hakan ŞÜKÜR hakkında yorumu biz yapmıyoruz,kendi yapıyor, GS tv ve basına verdiği demeçlerde;''Ben mübarek adamım,beni eleştirmeyi'' diyor.İlk önce,Şükür'ü geçmişde attığı gollerden ve kırdığı rekorlardan dolayı tebrik ederiz.Geçen sene rekorlar kırmak adına Galatasarayın şampiyonluğunu yedi,son eleme serisinde ise uzunca süre milli takımın kaderi ile oynadı.Yine malta milli takımının kaptanının demecine dönelim;''Sizi çözmemiz kolaydı,çünki maç boyunca Hakan şükür'e topu şişirdiniz'' sözleri ile tüm gerçeği ortaya koyuyor.Artık,her onurlu futbolcu gibi jübilesini yapmalı ve bundan sonra tarihe altın harflerle yazılmış ismi ile kalmalı.Anlamsız inadı ve kengi egosu ile oynadığı takıma zarar veriyor.Bilakis onun rakibi olan takımları tuttuğum için Hakan ŞÜKÜR'ün tüm maçlarda oynamasını isterim,zira oynadığı maçlarda takım 10 kişi oynuyor ve rakip çok rahat ediyor.
Alt 13.09.2007, 01:21   #53
juventus1994
Yiğido

juventus1994 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 juventus1994 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bbuuuuu mac bizim 3-0 baska yolu yok
juventus1994 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 01:22   #54
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADASLAR YINE DE MAÇIN 65. DAKİKASINA KADAR KIMSE BU MAÇIN LEHİMİZE OLACAĞINDAN UMUTLU DEĞİLDİ .65. DAKİKADAN SONRA 2.BIR MILLI TAKIM GÖRDUM SAHADA GRUBUN DİĞER MAÇI DA BİZİM LEHİMİZE SONUÇLANDI BEN BU GRUPTAN ELIMIZI KOLUMUZU SALLAYARAK ÇIKACAĞIMIZA INANIYORUM
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 07:53   #55
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Alıntı:
besiktas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
................hakan......... ......

hamit........servet......emre. ......ibrahim uzulmez

....................aurelio... .............

serdar ozkan......................... tuncay

....................emre...... ............

............gokhan........hali l.......

güzel kadro tek üzülmezin yerine volkan yaman

servetin toraman

emre asikin da gökhan zan ozaman süper
GÜZEL AMA İ.ÜZÜLMEZ YERİNDE GÜZEL OYNUYO

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 08:24   #56
SivasLady
Gast

rakip takim kirmizi kart yemeseydi durumumuz vahimdi
kirmizi karta kadar hic iyi oynamadilar
gerci sonrada güzel oynadilar diyemem, sans eseri yendik
futbolcular biran önce durumun kritikligini ögrenip kendilerine
ceki düzen vermeliler, birbirlerine uyumsaglayip güzel futbol sergilemeleri lazim
takim acilen düzene sokulmali
yunanistanin berabere kalmasi bizim acimizdan iyi oldu
insallah degerlendirebiliriz
Alt 13.09.2007, 09:00   #57
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU GALİBİYETTEN DOLAYI MİLLİ TAKIMI KUTLUYORUM. MAÇIN TAMAMINI İZLEYEMEDİM AMA SON DAKİKALARDA ÜSTÜNLÜK ELİMİZDEYDİ. GOLLERİN SON DAKİKALARDA GELMESİ İSE TABİKİ TAKIM ÜZERİNDEKİ BASKIDAN KAYNAKLANIYOR. BUNUN YANINDA MİLLİ TAKIMI PEKTE İÇ AÇICI BULMUYORUM. UMARIM KISA SÜREDE TAKIM KENDİNİ TOPARLAYABİLİR...
Alt 13.09.2007, 12:01   #58
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Tipik tabela yazarlığını & taraftarlığını , şakşakçılığı bırakalım arkadaşlar. Kırmızı karta kadar rezil bir Türkiye vardı sahada. Kart yanlış oldugu gibi, hareket de net penaltı. Kırmızı kartı da Hakan görmeliydi normalde ? Bu durumda rezil olacağımız bir maçtan hakemin yardımıyla 3 puan aldık. Yanlışları görmezsek Norveç ve Yunan maçlarında sahadan Malta'dan ayrıldığımız gibi ayrılırız. Fatih Terim'inde öyle kabadayı yorumları yapacağına önce hoca olmayı öğrensin. Hala 10 yıl öncede yaşıyor ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 12:07   #59
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

son çeyrekte terim ve oyuncuları ipten döndü, yatıp kalkıp hakeme dua edelim avrupa 2008 yolunu açtı, ayrıcada fatih terimin 143 milyarlık maaşının devamını sağladığı için çok acayip minnettar kaldım, sabah duydum şoke oldum
neyse biz işimize bakıp yorumumuzu yapalım maaşımız elimize geçmeden vergimizi yatıralım , dükkan kazansada kazanmasada vergilerimizi ödeyelim arkadaşlar daha alınacak çok galibiyelere ihtiyacmız olam milli takım teknik direktörümüz ve oyuncularımız sayaesinde , yeterki onlar milyon dolarlarıyla mutlu olsunlar, aldıkların 50 bin dolar primde helali hoş olsun, sonuçta vatani görev yapıyorlar, onlarda bu vatan için ter döküyor, dünkü ankaradaki 1.300 ytl maaş alan bomba imha polisimizde, sınırda , dağ başında görev yapan uzman, subay , astsubayımızda
daha ne diyeyim ULUSOY ve dükalığındaki 50 kişi koca ulusumuza üçkuruşluk macarlar karşısında koca bir 3 puan bahşettiler bu bize 1 ay yeter, haydi kalın sağlıcakla
-->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 12:16   #60
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Dün akşam milli takımımız pek iç acıcı bir futbol aynadı diyemem S.O.S verdi Taki hakemin macaristan aleyhine verdiği yanlış kırmızı kart kararına kadar kırmızı karttan sonra rakip takım 10 kişi ile oyundan düşünce bizim oyunumuz ön plana cıktı bana göre bu oyun bizi aldatmasın çok ciddi tedbirler almalıyız rehavete kapılmadan macın genelini iyi analiz etmeliyiz bundan sonraki rakiplerimizin daha güclü olduğunu unutmamalıyız milli takımımıza bundan sonraki maclarında başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla