--->: seneye 1. ligden süper lige hangi takımlar ç
Eskişehir,sakarya, antalya gibi geliyor bana
İşallah taraftarı olan takımlar çıksın sahip çıkan bizler cuvalmadıkca istanbuldakiler azalamaz onların istegi hep küçük seyirci destegi olmayan takımların süper lige çıkması
-->: seneye 1. ligden süper lige hangi takımlar çı
İyi oynayan takımlar süperliğe cıksın büyük şehirler mesela Samsun,Sakarya.Eskişehir,Diyar bakır,Antalya koceli gibi şehirleri süper liğde görmek isterim
--->: seneye 1. ligden süper lige hangi takımlar ç
Alıntı:
EsEs2626 Nickli Üyeden Alıntı
Eskişehir,sakarya, antalya gibi geliyor bana
İşallah taraftarı olan takımlar çıksın sahip çıkan bizler cuvalmadıkca istanbuldakiler azalamaz onların istegi hep küçük seyirci destegi olmayan takımların süper lige çıkması
evet arkadaşım çok doğru söylüyorsun küçük takımların çıkmasını istiyorlar hep..
ORDUSPOR tabiki.. şuan 9. sıradayız arkadaşlar geçen hafta ordusporumuzun başına sivassporu şampiyon yapan ismail kartal hocamız geldi ilk maçımızda sakaryasporla son dakıkada yedıgımız golle 2-2 berabere kaldık.ismail kartal ın ve tüm orduspor camıasının hedefi super lige cıkmak ilk 2 de bitiremesekte hersene oldugu gibi ilk 6 ya girip play off oynamak. .inş seneye sıvassporla maç yaparız yiğidolara selamlar .sivasspor sen bizim kardeşimizsin. inş şampiyon olucaksınız bır ordusporlu olarak dualarım size yenın fenerbahceyi başarılar kardeşlerim inletin stadı..