Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Alt 24.01.2008, 11:37   #1
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Belki inanması güç ama sizlere bir anekdot anlatayım. Kısa geçeceğim zaten.
Tayvan'da yaşayan ve Tayvan vatandaşlı olan bir dostumuz var. Yine bir sohbetimiz esnasında konu döndü dolaştı Sivassporumuza geldi. Bahsettim kendisine Sivasspor'dan, Sivas'dan, takımın başarısından. Çok etkilendi. Kampanyayı anlattım. Kendisi de çok duygusaldır ve bu kampanyaya iştirak etmek istedi. Ben de memnuniyetle edebileceğini belirttim. Nasıl yapalım, ne edelim derken bana hem bir yeniyıl kartı hem de gönlünden koptuğu kadar bir miktar para göndereceğini belirtti. Birkaç hafta önce postaya vermiş. Ve dün o güzel kartı teslim aldım. Veee içinden de (belki çok değil ama önemli olan düşünmesi ve destek vermesi) 5 EURO çıktı. Karta da aynen şu şekilde yazmış: "Umarım Sivasspor (takımımız diyor Sivasspor'a artık) ligi şampiyon olarak bitirir ve mali sorunlarını halleder. Bu da benden kulübümüze bir yardım. Umarım yeterlidir."

Ben de hemen kendisinin ricasını yerine getirdim. Gönderidği tutarı hemen kulübümüze aktardım kampanya kapsamında. İşte Sivassporuma Uzak Doğu'dan bile yardım geldi. Önemli olan Sivas'ı, Sivassporu ve Türkiye'yi dışarıya anlatabilmek, benimsetebilmek. Ben kendi adıma ve kendi çapımda böyle bir girişim içerisindeyim. Fahri turizm elçisi de diyebiliriz. Bu sefer Sivasspor için katkı almış olduk. Ne mutlu bizlere ne mutlu Sivassporumuzu seven, benimseyen Sivaslı olan olmayan herkese!

Tayvan'dan 5 EURO kulübümüze armağan olsun. Hayırlı olsun.

Saygılar