--->: MAÇIN ARDINDAN
bizim sadece hocamiz degil baskanimiz da fenerli. bunu alenen söylüyor ama bir gönülde iki ask olmaz diye fener sevgisini buzdolabina koyduk diyor. bence fenerli olmalarinda da bir sakinca yok, cünkü her ikisinin de takimimizin feneri yenmesi icin her zaman ellerinden geleni yapacak kadar karakterli oldugunu düsünüyorum.
eger ki fener'e kiyak olsun diye takimi yenilecek sekilde sahaya sürüyorlarsa en büyük karaktersizlerdir (aflarina siginarak bu ifadeyi kullaniyorum)
ammaaaaaaa...eger onlari, özellikle bülent hocayi fenerli oldugu icin yenilmekle itham edenler, eger bunun asli yoksa (-ki bence kesinlikle yok), iste bunlar karaktersizin önde gidenidir.
ben takimimizi, liderlige yükseldigi icin, rakipleri ezip gectigi icin degil, baskaniyla, hocasiyla, futbolcusuyla karakterli insanlardan kurulu oldugu ve memleketimize yakisan bir imaj sergiledigi icin seviyorum. ama malesef ki, burada SIVASLILIK olgusuna layik olmayan kisilerin de burada üye oldugunu görmek beni üzüyor (dikkatinizi cekerim, varliklarindan rahasizlik duymuyorum ama Sivasliya yakismayacak düsünce yapilarindan ve ifadelerinden rahatsizlik duyuyorum).
|