Talha hocam beni tam pişmiş kelle gibi sırıtırken yakalamışın
Aşk olsun, bi haber edeydin gardaş çekiyom diye
Photoshop için zamanım olsaydı hallederdim üstad. Her ne kadar gazeteci olsak da bu fotograf olayını beceremedim. Ama kameramanlık da iddialıyım. İnşallah Halı Saha maçında kameramanlığa transfer olacağım. İnşallah başka vesileyle telafi etme şansını yakalarız.
hacam zahmet verip o fotoları çekmişin, ne demek beceremedim, estağfurullah.. öyle bişey söylemek istemedim..ben takıldım sana
suç sende değilki model model olmazsa bizim gibi photoshop falanda hayretmez
hacam zahmet verip o fotoları çekmişin, ne demek beceremedim, estağfurullah.. öyle bişey söylemek istemedim..ben takıldım sana
suç sende değilki model model olmazsa bizim gibi photoshop falanda hayretmez
Eyvallah üstad. Takıldığını biliyorum. Ama şu da bir gerçek ben de bu işten anlamıyorum. Sadece burası için değil gazete için de çok sorun oldu. Komik maceralarım oldu bu konuyla ilgili.
istanbuldaki yyiğido muspol58 olarak birlik ve beraberliğinizin bir ömür boyu sorunsuz sürmesini temenni eder sivasdaki yiğidolara canı gönülden sevgiler saygılar. yiğidolar bir bütündür.uzaklarda olsakta gönlümüz sizlerle aranızda olmayı çok isterdim.yiğidolar elele sivasspor şampiyonlar liğine
ahhhhh ahhhhhhhhhhhh bende olabilseydim orada cok süper olurdu ya ama imkansiz almanyada yasiorum eger martda veya yazin böle bulusma olursa kesin gelirim
Böylesine güzel bir organizeyi düzenleyen arkadaşlarımı kutluyorum.
Organizeye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Gerçekten beklenen ve özlenen buluşmaların en güzel başlangıcıydı.
İnşaallah bundan böyle bu tür organizeler olmasını diliyorum.
Kaynaşmak, birlik ve beraberlik olması açısından önemli bir başlangıç oldu.
Bende orda olmak isterdim, maalesef 3900 km mesafede yaşadığım için katılma imkanım yoktu.
İnşaallah bu yaz izine geldiğimde bu tür organizelerin olmasını çok arzuluyorum.
Fotoğraflar ve güzel yorumları için Yigiter187 ve Leblebi82 arkadaşıma özellikle teşekkkür ediyorum.
Abdullah Duman arkadaşında isimleri yazması çok güzel olmuş, en azından sitede sürekli katılıpta yüzlerini görmediğimiz arkadaşları tanıma fırsatımız oldu.