Kayseriden sivaslı arkadaşlara selam ve sevgiler.Burda bazı arkadaşlar kayseri sitesinde olumsuz yorumlar yazılıyor denmiş .Tabikii bu olabilir.Dünyanın hiç bir yerinde insanlar aynı olmaz.Aramızda 2 saatlik mesafa olan şehirleriz. Hele spor karşılaşması için düşmanca düşünmek çoık yanlış olur.Dostluk içinde geçecektir inşallah.Tabiki maçta gerilim olması normaldir.Yalnız benim de dikkatimi çeken BÜLENT UYGUN un devamlı kayseri ve kayserispor hakkında olumsuz sözleri.Çok konuşuyor.Aslına bakarsanız sivas şampiyon bile olabilirdi ama Fenerbahçe ve BJK yenilmesi kötü oldu.Sayın Bülent uygun Kayseri ile ilgili yorumlar yapacağına içerde oynadığı bu maçları kazanmak içöin bir şeyler yapsaydı şampiyon olurdunuz.Vew o zaman bu maçın sivasın alması çok isterdim

Ama şimdi doğal olarak Kayserisporun almasını istiyorum.Önce dostluk ve kardeşlik.2 biribire bu kadar yakın şehrin dor ve kardeş olması kadar doğal bir şey olmaz.Sizleri kayseri ye bekleriz. Şimdiki stadyumun kapasitesi 26,000 kişi ve sanırım sivaslılara bir jest yapılıp kale arakasının tamamı daha önce olduğu gibi sivaslılara vereilcektir.Hepinize selam ve sevgilerimi sunarım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE