Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
değerli kardeşlerim maçtan çektiğim resimleri ekleyeceğim lakin bir iki mevzuya değinmek isterim..
1-sahada şampiyonluğa oynayan,evindeki sondan ikinci maçını oynayan bir takım...ve tribünlerde büyük boşluklar...daha ne yapsın bu takım..kendi uzay ligini kursun da o ligdemi şampiyonluğa oynasın.bir sivaslı için cumartesi gününü maçla değerlendirmekten başka güzel ne olabilir ki..4 eylüldeki tüm maçlra(-25 deki trabzon maçı dahil) gelen hataylı dostum kadar sivaslılığınız yoksa..yazıklar olsun diyelim sivaslılığımıza..
2-yönetime bir teklifim var...bundan sonra bilet alırken alan kişiye sorulsun maçı oturarak mı yoksa ayakta mı izleyecen diye...oturanları altlara,ayakta duracajkları üst koltujlara yerleştirsinler...aksi takdirde "seni mi yoksa maçı mı izleyecez diyen idiotlara tahammülüm kalmıyor..tiksiniyorum...
3-maça kundaktai bebeğinin bile getirlimesi..stata pek çok çocuğu görmem çok güzeldi..
4-sivassporun maşç sonu tribünlere zorlayarak,gönülsüzce gelmesi de hiç hoş değil..unutmayın sivası da sivassporu da bu insanlara borçlusnuz..taraftarı kendize küstürüseniz...yazık olur bunca emeğe..
diyerek resimleri eklemeye başlıyorum...
|
ALLAHINA KURBAN GARDASIM VALLAHI BENIM AKLIMDAN GECEN HERSEYI YAZMISSIN KLAVYE VURAN PARMAKLARINA SAGLIK NEDIIM YA DELIRIYOOM BUKADARMI RUHSUZLASMIS BENIM SIVASIM YAA..
VALLA 3.LIGDEKI CILGINLAR 58 GURUBU OLARAK 4 OYLULUN O MINICIK TRUBUNLERINI ADETA CEHENNEME CEVIRIYODUK KIC UNUTMAM BIR PAZARSPOR MACIYDI HANI YINE BIZ YIGIDOLAR ISBASINDAYDI MAC 0-0 KEN INANIN TAM 10 DAKKADIR YAPTIIMIZ MEKSIKA DALGASI SOVUYLA FUTBOLCULARIN SINIRI BOZUP ARTIK HAYRAN HAYRAN BIZLERE BAKAN SALAK KALECININ BIR ANLIK DALGASINDAN OZAMAN MAHLEMDEN KOMSUMUZ OLAN AHMET TURAN ABININ 30 METREDEN ATTIGI SUTLA KENDINE GELEBILDI ANCAKKI9 DUSUNUN TARAFTARIN ETKISI NELERE KADIR HEY GIDI HEEEEYT
BEN SUAN GURBETTEYIM GIBTAYLA IZLIYORUM TAKIMIMIZI AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA
ICIM YANIOOO O RUHSUZ TARAFTARIMIZ YUZUNDEN ISTANBULADA BIZ LE DALGA GECIOLAR YAW NEDIOLAR BILIOMUSUNUZ TARAFTARINIZ INANMIOKI SIZMI INANASINIZ SAMPION OLACAKLARMIIIISSSSSS
AYRICA 30 BINLIK STAD HAAAAAAA AMAN AMAAAAAN YAPMAYIN KOMIK DURUMA DUSERIZ VALLA DAHA 15 BINLIK STADI DOLDURAMAYAN SIVASA 30 BINLIK STAD COOOOOOOOOK BILE
EYVALLAH
BANA KUFURDE EDENLERINIZ OLABILIR YINEDE HELAL OLSUN SIZE NEDIIIM