--->: RAKİPLER BELLİ OLDU!!
Hic uzun uzun yorumlar yapip kafanizi karistirmak istemem. Gercek su ki koskoca turkiye superligini 4. bitirmisiz(puanlara bakacak olursak ikinciyiz averaj onemsiz) karsimiza cikacak takimlar korksun bizden.Avrupa, asya futbolu kalmadi simdi.Avrupa futbolu bundan 10 sene onceydi,Sivasspor her yonden 100 lerce avrupa kulubunden ustundur,bu benim fikrim degil, istatistiklerin ortaya koydugu gercektir. Sivasimiz her macini ustun oynayacaktir.Tek korkum futbolun adaleti olmaz sanssiz bir golden elenebiliriz.Yoksa biz tum rakiplerimizden ustunuz. Yillarca her yurtdisi maclarimizda basin hep ayni yazardi YENILDIK AMA EZILMEDIK cok sukur bunlar mazide kaldi.Yigidolar icinizi ferah tutun sivasspor intertotoda hep adindan bahsettirecektir. Hani bizde bir soz vardir.GUN GELE HARMAN OLA.Basta uzun yazmiyacam dedim ama sivasspor olunca insan dolup tasiyor.Son dusuncemde su iyiki UEFA ya katilmadik. Belki guclu rakipler karsisinda cok zorlanir, hezimete ugrardik,Fakat intertotoda tecrube kazanip, gelecek yillardaki buyuk maclarda rahat,paniklemeden,gozumuzde rakibi buyutmeden oynariz.