Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
Alt 22.07.2008, 15:05   #51
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Alıntı:
mysuskunx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
CÜMLE ALEM NE KADAR İYİ BİR KALECİ OLDUĞUNU BİLİYOR VOLKAN Bİ MAÇLA KIYASLAMA OLMAZ DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ ÇEKLERİN KALECİSİNİDE GÖRDÜK BOŞ VER TERCÜBE BU KOLAY KAZANILMIYOR KAZANILINCADA SÜPER OLUYOR...
tecrübe böyle kıritik maçta kazanılmaz adamı anasından doğduğuna pişman ederler madem yeni kaleci kazanmak istiyorsun koyarsın çerez maçlarda adam oynar.sen kırk yıl bekle avrupaya çık 90 dakika pozisyon verme ondan sonra volkan efendi 2 gol yesin bende alkışlayım yok arkadaş bana ters kötü kaleci olmayabilir ama bu maçın kalecisi olmadığını gördüm.Hoca da hatalı böyle bir maçta akını kaleye koymalıydı yenilirsek öyle yenileydik ama böyle oynayıp 2 hata yüzünden yenilmeyi ben sindiremiyorum.Avrupa maçları futbolcu kazanma maçı değil hata ve risk kabul etmiyor bizde öğrendik ama 40 yılımıza mal oldu.Şimdi şu 40 yılı bir düşünün ne eziyetler çekildi bu uğurda ondan sonra yorum yapın volkan efendi ve bülent hoca hakkında.Kötüyse kötü iyi ise iyi ben yalakalık yapamam.Bu maçı Bülent Uygun ve volkan yüzünden kaybettik var mı ötesi
Alt 22.07.2008, 15:12   #52
09DENİZCİ58
Acemi Yiğido

09DENİZCİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 09DENİZCİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

VOLKAN GRBALJ VE BRAGA MAÇINDA BELKİ O KURTARIŞLARI YAPMASAYDI BİZ BU TUR DA OLAMAYACAKTIK.
Alt 22.07.2008, 15:37   #53
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tecrübe böyle kıritik maçta kazanılmaz adamı anasından doğduğuna pişman ederler madem yeni kaleci kazanmak istiyorsun koyarsın çerez maçlarda adam oynar.sen kırk yıl bekle avrupaya çık 90 dakika pozisyon verme ondan sonra volkan efendi 2 gol yesin bende alkışlayım yok arkadaş bana ters kötü kaleci olmayabilir ama bu maçın kalecisi olmadığını gördüm.Hoca da hatalı böyle bir maçta akını kaleye koymalıydı yenilirsek öyle yenileydik ama böyle oynayıp 2 hata yüzünden yenilmeyi ben sindiremiyorum.Avrupa maçları futbolcu kazanma maçı değil hata ve risk kabul etmiyor bizde öğrendik ama 40 yılımıza mal oldu.Şimdi şu 40 yılı bir düşünün ne eziyetler çekildi bu uğurda ondan sonra yorum yapın volkan efendi ve bülent hoca hakkında.Kötüyse kötü iyi ise iyi ben yalakalık yapamam.Bu maçı Bülent Uygun ve volkan yüzünden kaybettik var mı ötesi

YAŞIN 30 OLMUŞ GEÇ BÜLENT HOCANIN YERİNE.

TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2008, 16:41   #54
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.
benden ne dememi bekliyon şimdi .Bülent hoca çok yaşa harika bir iş yaptın bizi uefa kupasından eledin mi diyelim.Arkadaş ben bülent hocaya kötü hoca demedim zaten iyi hoca süper işler yaptı ama bana göre bu maçta akını oynatmalıydı.Ben bu yenilgiyi buna bağlıyorum.Bu tercihi yapanda bülent hoca şimdi istemediğim bir durumu sırf bülent hoca yaptı diye de destekleyemem kusura bakmayın.Benim fikrim Akın petkoviç te olsa ilk onbirde saha ya çıkmalı ben bunu savunuyorum daha da ötesi yok benim için.
Alt 22.07.2008, 16:49   #55
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benden ne dememi bekliyon şimdi .Bülent hoca çok yaşa harika bir iş yaptın bizi uefa kupasından eledin mi diyelim.Arkadaş ben bülent hocaya kötü hoca demedim zaten iyi hoca süper işler yaptı ama bana göre bu maçta akını oynatmalıydı.Ben bu yenilgiyi buna bağlıyorum.Bu tercihi yapanda bülent hoca şimdi istemediğim bir durumu sırf bülent hoca yaptı diye de destekleyemem kusura bakmayın.Benim fikrim Akın petkoviç te olsa ilk onbirde saha ya çıkmalı ben bunu savunuyorum daha da ötesi yok benim için.
senden sadece destek vermeni istiyorum her insan hata yapar.volkana güveni tamdı onun için oynattı şans yoktuyani bunda forvetlerinde etkii var %100 yakalıdımız 6 pozisyon var 3ünü atsak alıyorduk maçı bu sadece volkan-akın degişikligi degil.
-->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
Alt 22.07.2008, 16:51   #56
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

tabiki destek olacagiz. Ne kaleciler var hata yapiyorlar. Hem simdi biz volkana bütün sucu atarsa, allah korusun morali bozulur, belkide pskolojisi bozulurl.
Paylasim icin sagol.
Alt 22.07.2008, 18:30   #57
memin58
Yeni Yiğido

memin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 memin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kardeş sana sonuna kadar katılıyorum volkan bence iyi kaleci ama ne olduysa yedi o golleri...üstüne birsürü net gol pozisyonuda var .. ama hayırlısı nasip değilmiş ne yapalım onları bragada yeneriz bjk yi inönü de yenmiş takımız braga yı mı yenemeyeceğiz tabiki brga liverpoola 8 0 yenilip ülkesini rezil etmedi o ayrı mesele bide arkadaşlar bu braga aslın da kötü takım değil bayern münihi yenmiş takım...
memin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda memin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.07.2008, 19:14   #58
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
memin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sana sonuna kadar katılıyorum volkan bence iyi kaleci ama ne olduysa yedi o golleri...üstüne birsürü net gol pozisyonuda var .. ama hayırlısı nasip değilmiş ne yapalım onları bragada yeneriz bjk yi inönü de yenmiş takımız braga yı mı yenemeyeceğiz tabiki brga liverpoola 8 0 yenilip ülkesini rezil etmedi o ayrı mesele bide arkadaşlar bu braga aslın da kötü takım değil bayern münihi yenmiş takım...
ZATEN DÜŞTÜGÜMÜZ EN BÜYÜK HATA BRAGAYI KÖTÜ TAKIM SANMAK...
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.07.2008, 20:37   #59
58_sivas_1987
Yiğido

58_sivas_1987 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_sivas_1987 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

çok iyi bir kaleci ................
58_sivas_1987 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2008, 21:15   #60
sabricankan
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sabricankan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Böyle Hatalar olur Hele Gençse Helede Böyle Avrupa Maçına Çıkmışsan O yüzden Volkan Kardeşimizin Daha İyi Yerlerde olacağını BUnlar Bizim çocuklarımız En zor Zamanında Destek olmazsak Yarınlarımızı Nasıl Bu çocuklara emanet edriz Bu yüzden gelişmemiz İçin Destek olmalıyız Her zaman Yanındayız volkan Hiç üzülme Senin Hırslanacağını Biliyoruz.
sabricankan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır