Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aydın Sivas Yolunda!..
Alt 14.01.2009, 20:54   #51
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Aydın Sivas Yolunda!..

Bencede mükemmel bir transfer olur ve uyum sağlarsa emin olun takıma büyük katkı yapar..
Alt 14.01.2009, 21:13   #52
mev58lüt
Yiğido

mev58lüt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

267 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 mev58lüt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eger aldıysak hayirli ugurlu olsun insallah takima faydasi olur.
mev58lüt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mev58lüt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2009, 01:42   #53
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tekrar bi oku istersen yazdıklarımı mehmet yıldızın oyunu futbolculuğu hakkında en ufak yorum yapmışmıyım veya o yıldız değil demişmiyim veya herhangi bir karşılaştırma yapmışmıyım ben orda arkadaşın ümit karana kötü futbolcu diyen arkadaşa rakamlarla cevap verdim

metin akçevre, ismail doğan, tolga doğantez, ilker dalçiçek (lahcen abrami, nihat baştürk, maimane alfred phiri, mehmet şimşek, hakan biçici , christian schandl, ümit karan

yukarda verdiğim kadro ümitkaranın 133 maçta 60 gol atmış olduğu gençlerbirliğinin o zamanlardaki kadrosu hangisi komple yıldız bunlardan futboldan pek anlamadığım için göremedim bi sen göstersene
kardeşim örneklemen yine yanlışşş. hadi gençlerbirliğindeki ümit karanın pynadığı kadroyu saydınnn. pekiii gençlerbirliği sivassporun gösterdiği başarıyı gösterdimi. yaniii bu kadar puan topladımı,2 yıl üst üste ilkyarıyı lider bitirdimi. bırak bitirmeyi lider oldumu. işte verdiğin örnek bile mehmetin ümit karandan daha komple bir futbolcu olduğunu gösteriyor. kendi kendini çürütmüşsün.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 07:56   #54
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sayfa Aydın sayfası ama nıeyse umıt karanla mehmet yıldız tartısılmıs. bu konuda tabıkı hemserılerım haklıda. neyse konuyla ılgılı fıkrıme geleyım. aydın yılmaz son 3 senedır ılerde cok buyuk yıldız olck telkınlerıyle basınımızın(ozellıkle gs basının) sısırmesınden baska bısı dııldır. sahsen lıgımızde aydından daha ıı daha teknık okadar futbolcu varkı. tek artısı aydının gs alt yapısında yetısıp gs lobısı tarafından kollanmasıdır.. haberdekı resmıne bıle 3 sene once konyaya son dakıkada attıgı gol.. son 2 senedır baska bır ıcraatı baska bır goze batısı varda benmı hatırlamıyorum. yoksa son 3 sezondur sadece konya macında oynadıgı futbollamı akıllarda kalmıs. ayrıca gecen sene ıstanbul buyuk sehıre verılmedımı.. kendılerıne karsı kapalı savunma yapılmayan ... yeterınce acık alan bulabılcegı bır takımda bıle nedense goze batmamıs bır futbolcu gecen sene kotu dedıgımız ıbrahım akın bıle aydından daha cok goze battı.. gelmemesıne sevınırım cunku gecen sene ist.beledıye-gs macında bılerek nasıl oynadıgını topu kaptırarak ne kadar guzel goller yedırdıgını gayet ıyı hatırlıorum. oyuzden ınsallah gelmez....
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 11:03   #55
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim örneklemen yine yanlışşş. hadi gençlerbirliğindeki ümit karanın pynadığı kadroyu saydınnn. pekiii gençlerbirliği sivassporun gösterdiği başarıyı gösterdimi. yaniii bu kadar puan topladımı,2 yıl üst üste ilkyarıyı lider bitirdimi. bırak bitirmeyi lider oldumu. işte verdiğin örnek bile mehmetin ümit karandan daha komple bir futbolcu olduğunu gösteriyor. kendi kendini çürütmüşsün.
arkadaşım ben ümit karanla mehmet yıldızı karşılaştırmıyorumki neden ikisininde farklı özellikleri var ben ümit karanın kötü futbolcu olmadığını belirtmeye çalıştım neden mehmet yıldıza olayı bağladın kendi kendimi çürüttüğümü sölemişsin ben baştada ümit karanın iyi futbolcu olduğunu söledim halda sölüyorum mehmet yıldızla hiç kaşılaştırma yapmadım
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 11:19   #56
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayfa Aydın sayfası ama nıeyse umıt karanla mehmet yıldız tartısılmıs. bu konuda tabıkı hemserılerım haklıda. neyse konuyla ılgılı fıkrıme geleyım. aydın yılmaz son 3 senedır ılerde cok buyuk yıldız olck telkınlerıyle basınımızın(ozellıkle gs basının) sısırmesınden baska bısı dııldır. sahsen lıgımızde aydından daha ıı daha teknık okadar futbolcu varkı. tek artısı aydının gs alt yapısında yetısıp gs lobısı tarafından kollanmasıdır.. haberdekı resmıne bıle 3 sene once konyaya son dakıkada attıgı gol.. son 2 senedır baska bır ıcraatı baska bır goze batısı varda benmı hatırlamıyorum. yoksa son 3 sezondur sadece konya macında oynadıgı futbollamı akıllarda kalmıs. ayrıca gecen sene ıstanbul buyuk sehıre verılmedımı.. kendılerıne karsı kapalı savunma yapılmayan ... yeterınce acık alan bulabılcegı bır takımda bıle nedense goze batmamıs bır futbolcu gecen sene kotu dedıgımız ıbrahım akın bıle aydından daha cok goze battı.. gelmemesıne sevınırım cunku gecen sene ist.beledıye-gs macında bılerek nasıl oynadıgını topu kaptırarak ne kadar guzel goller yedırdıgını gayet ıyı hatırlıorum. oyuzden ınsallah gelmez....

aydın yılmazın yeteneklerini sadece basın değil fatih terim ve bülent hoca dahil herkes kabul ederken senin bu olayı basının şişirmesi olarak görmen ilginç tabi futbol sadece gol atmak değil aydın yılmazın o kadar çok maç içinde göze batan hareketi varki istatistiklere geçmeyen o bile aydının ne kadar yetenekli olduğunun göstergesi galiba istanbul belediye maçındaki 3 puan baya seni üzmüş lincoln o müthiş golüde aydın sayesinde attı zaten

işte galatasaray gazetelerinin şişirdiği aydın yılmaz
http://www.youtube.com/watch?v=g-mih8F9-Ng
ek olarak aydının kaç tane maçını izlediğinide cidden sorgulamak istiyorum
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aydın, sivas, yolunda