Cevap: Son Yiğido Kamanan!
Kamanan izlediğimiz videolardan vuruş tekniği iyi olan iyi bir oyuncuya benziyor.Arkadaşlar çok ilginç Kamanan 1999-2002 yıllarında İngiltere'de Premier Lig'de Tottenham Hotspor takımının kadrosunda yer almış olan bir oyuncu.Tam 3 yıl bu takımın kadrosunda yer almış.Bu takımda ne kadar maça çıkmış,kaç maç ilk onbirde oynamış bilmiyorum;ama İngiltere'nin en popüler takımlarından Tottenham bir oyuncuyu transfer edip hem de 3 yıl kadrosunda bulundurmuşsa bu oyuncu mutlaka iyi bir oyuncu olmasın.Kimse kalkıpta bir İngiliz takımı kadar bir oyuncunun iyi mi yoksa kötümü olduğunu sorgulamasın.Şu anda dünyanın en iyi liglerinden biri olan Premier Ligde oynamak her oyuncuya kolay kolay nasip olmaz.Bence asıl mesele bu oyuncunun neden düşüşe geçip Avrupa'yı bırakıp İsrail'de bir takımda futbol oynamasıdır.Ben bu oyununun videosunu izlerken 1-2 YIL ÖNCE Fenerbahçe'de oynayan Gana'lı Appiah'ı sanki izledim.Futbol stili sanki biraz onu hatırlatıyor.Ben Yannick Kamanan'ın forvet değil sanki FORVET ARKASINDA oynayan bir oyuncu olduğu izlenimi edindim.Yani forvete dönük bir orta saha oyuncusu olarak transfer edildiğini düşünüyorum.UMARIM SİVASSPORA ÇOK FAYDALI OLUR.HERŞEY SİVAS İÇİN.....
|