Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
Alt 10.02.2009, 08:15   #51
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi

Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
Alt 10.02.2009, 09:20   #52
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
Bunu yazılı dilekçe ile kulübe faxlasana. Bu stadda bile dikkate alırlar belki. En azından kombinelilerin ayrı girmesini.

AYK

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2009, 09:54   #53
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

alttan ısıtmalı olursa çekirdekçiler o değerli olan alt kısım parçalarını hiç kaldırmazlar.........
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 10:23   #54
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

paylaşım için teşekkürler stad hayırlı uğurlu olsun.!
Alt 10.02.2009, 14:46   #55
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş yanlışın var yeni statta koşu pisti yok trubunler ingilteredeki gibi sahaya sıfır olacak

arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall
eXi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 14:50   #56
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
speedy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall
kurtulamadık şu koşu pistinden.zaten ses çıkmıyor.çıkmadığı gibi de bir o kadar uzak kalıyoruz sahaya..
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 14:55   #57
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hizmet in kötüsü olmaz.37 bin kişilik stad elbet bize fazla gelebilir ama ilerde belki yetmeyecektir.belki milli maçlar burda oynanır.sivasspor hedefleri büyük olan bir takım.her yıl kafaya oynarsak elbet stad dolar.stadın yerinşn paşaçayırı olması bence çok sevindirici,stadın uzak olması kötü olurdu burası en uygun olan yer.yenişehirin yantarafı dahada uygundu ama burada fena degil.

Bence iyi bir stadımız olduğu zaman Sivasın iklim koşullarından faydalanabileceğimiz bazı milli maçları burada oynayabiliriz.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 15:00   #58
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar mesajların tamamını şimdi okudum teşekkürleriniz için saolun

şu stad dolarmı diyenlere derbi maçlarda maç biletleri zaten 2 gün öncesinden bitiyor hele bide yazın oldunmu sivasın nüfusu dışarıdan gelenlerle ep ey artıyor 3-5 yıl normal maçlarda zorlanırız ama 5 yıl öncesini düşünün 7-8 bin kişilik stadı dolduramıyorduk şimdi ki staddaki seyirciye bakın her geçen gün artıyor

koşu pisti konusunda bende kesinlikle istemiyorum ama nutmayın bu stad sadece sivassporun degil DEVLETİN yani 19 mayıs vesayire kutlamalar burada yapılacak

ha unutmadan eger stad 5-10 yıl sonra devletten izin çıkar ve büyütülmek istenirse çim kısmı derinleştirilip pist kaldırılır ve taraftar yaklaşabilir..
eXi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2009, 15:13   #59
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cok güzel hersey tam istedigim gibi ama birsey haric su kosu pisti olmasin ya lütfenn yalvariyorum olmasin zaten tezahürat yapan az bare tribünlen saha nin arasi cok uzak olmasinda futbolcularimiz duysun sesimizi
Alt 10.02.2009, 15:30   #60
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Pfeil Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi

Alıntı:
D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende szeı bır duyum vereyım. turkıye 2016 avrupa sampıyonası ıcın basvurdu. uefa 9 ayrı stad ıstemıs. dusunulen stadların 3 tanesı ıstanbuldan tahmın ettıgınız uzere. gerıye kalan 6 stad kayserinin yenı stadı;trabzona yapılacak stad;ankaraya yapılacak stad;bursaya yapılacak stad;izmire yapılacak stad ile SİVAS'ımıza yapılacak olan stadların olması muhtemelmıs..
Bu öğrendiğin doğru değil 2010 Mayıs Ayında hangi ülkede olacağı karar verilecek 5'i 2010 Mayıs ayına bitmez, Kayseri stadı 3.5 senede bitti galiba 2016 Türkiye'de olmaz sanırım... 5 statta zaten 2013 te falan hazır olur...

!!! KOŞU PİSTİ OLMASIN !!!! (Modern Stadlarda yok koşu pisti)

Etiketler
bilgi, hakkında, kısa, stad, yeni