arkadaslar az once trabzonluların forumlarına bı goz attımda,gördümki bize trabzonlular kadar hiçkimse düşmanca duygular hissetmiyo.. biz burda saf yüreklerle takımımızın arkasında dururken adamlar ınanılmaz bı hırs ve haset ıcersındeler.bunların anadolu kardeslıgı falan yalan.bı mesajı kopyaladım asagıya degıstırmeden kopyalıyorum.. bunlar uc buyuklerden daha beter..
sivasın şampiyo olmasından cok korkuyolar,bizim bütün puanlar sedat peker sayesınde gelıyomus

bıde asagıyada bunların ne kadar sinsi oldugunun anlasılması ıcın bı mesaj daha kopyalıyorum. son paragrafa dıkkat!!!
konu: bundan sonrakı maclarla ılgılı analız muhabbeti.
tsli diyor ki:
valla hemen hızlı bir analiz yaptım. bu maratondan çıkarabileceğimiz maksimum puan 27 oluyor benim hesaplarıma göre.
en son maça, yani fenerbahçe maçına mutlaka lider olarak girmeliyiz. eğer o maçta, falancanın puan kaybetmesine filancanın beraberliğine kalırsa işimiz, bu iş yatmış demektir. o gerginliği kaldıramayız biz.
fenerbahçe maçından evvelki 4 maçlık seri, en rahat dönemimiz olacak. 4 hafta üst üste, muhtemelen o zamana kadar ununu elemiş eleğini asmış durumda olacak olan takımlarla oynayacağız. o seriden 10 puan çıkar.
bir önceki sivas deplasmanı ise mevcut konjoktürde bizim için çok zor bir mücadele olacak. deplasman baskısı ile birlikte hakem faktörü de ağır bir şekilde aleyhimizde işleyecektir. bu maçın öncesinde bütün psikolojik savaş imkanlarımız seferber edilmeli ve hakemlerin sivas korkusuna yönelik kamuoyunun dikkati çekilmeli ve hakemlerin bu maçta tarafsız bir maç yönetebilmeleri için gerekli altyapı hazırlanmalı. her durumda, bu maçtan alacağımız gollü beraberlik bizim için makuldür.