Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.04.2009, 11:49   #51
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

NASIL DEGERLENDIRELIM NESINI DEGERLENDIRELIM BESIKTASIN TAVSANLIGINI YAPMISIZ SIMDIYE KADAR PUAN SAVURGANLIGINA DEVAM EDIYORUZ BESIKTASA DIREKSIYONU VERDIK YOLUN SONU GORUNMUSKEN FINIS I GOREN BESIKTAS BABASINA VERMEZ SAMPIYONLUGU ARTIK
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 12:15   #52
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir defa şampiyonluğa oynuyorsan saldıracaksın arkadaşım, yıldıracaksın rakibini, yıpratacaksın, sahanın her yerinde tempolu futbolunla rakibi yıldırmaya çalışacaksın, tabii bütün bunları yaptığında karşılık olarak pozisyonlar bulacaksın, pozisyonlardan bir veya birkaçını da gole çevirip üç puanı kapacaksın. Ama sen Antalya maçında olduğu gibi bana 75 dakikada bulduğum bir pozisyon yeter, son on dakka forveti dörtlerim, 85'ten sonra bir de gol atarım, 1-0'ın üzerine yatarım zihniyetiyle sahaya çıkarsan çuvallarsın. İki haftadır onlarca bjk'linin ortasında maç izlerken ölüp ölüp dirilmekten bıktım artık. Koca maçın sonuna geliyorsun ancak pozisyon bulmaya başlıyorsun, sinir oluyorsun, strese giriyorsun ne deyim artık, enteresan bir sistem.

Şu nefret ettiğim bjk'nin son 7-8 maçını izledim, en çok özendiğim, bizde de olsa dediğim özellikleri her an, sürekli golü düşünmeleri, sürekli saldırmaları, hatta bazen sistem mistem hak getire adamlar iyice çıldırıp ölümüne saldırıyor, dambur dumbur her neyse ama bir çok pozisyona girip gollleri de buldu mu işi bitiriyor. Ya biz, koskoca ilk 45 dakikada direkten dönen top dışında pozisyonumuz yok. Stres, stres, stres ama bu lanet şey nasıl oluyor da kazanma isteğini ve pozisyona girebilme yeteneğini öldürüyor... !

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2009, 13:44   #53
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kazanmamiz gereken bir macti konya en fazla 6 puan alsa ligde kalir belki amma biz kaybettigimiz iki puanla sampiyonluktan olabiliriz isin bu yonude var amma hayirlisi olsun bakalim tranzon maci ne olacak o maci kesin kazanmamiz gerekiyo cunku kaybedersek sahamizdaki yenilmezlik unvaninin kaybedilmesi sampiyonluk yarisinda bizi motivasyon acisindan bozabilir trabzonada doping olabilir kupa maci bence onemsenmemeli okadar turkiye kupasi olsada olur olmasada amma sampiyonluk gercekten unutulmaz bi bir kazanc olacak sivasspor icin
Alt 19.04.2009, 22:59   #54
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

her neyse arkadaşlar olan olmuş inşallah bülent uygun bu eksikliklerin farkına varır ve artık bu hatalara düşmeyiz. haftaya önümüzde zorlu 2 maç var bu maçlarda takımımıza görülmedik bir destek göstermemiz lazım, stadda destek olamıyorsak dualarımızla destek olalım. takımımızı yanlız bırakmayalım inş allah c.c bize şampiyonluğu gösterir, belki bu fırsat bi daha elimize geçmez onun için kıymetini bilelim arkadaşlar.
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 00:26   #55
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir defa şampiyonluğa oynuyorsan saldıracaksın arkadaşım, yıldıracaksın rakibini, yıpratacaksın, sahanın her yerinde tempolu futbolunla rakibi yıldırmaya çalışacaksın, tabii bütün bunları yaptığında karşılık olarak pozisyonlar bulacaksın, pozisyonlardan bir veya birkaçını da gole çevirip üç puanı kapacaksın. Ama sen Antalya maçında olduğu gibi bana 75 dakikada bulduğum bir pozisyon yeter, son on dakka forveti dörtlerim, 85'ten sonra bir de gol atarım, 1-0'ın üzerine yatarım zihniyetiyle sahaya çıkarsan çuvallarsın. İki haftadır onlarca bjk'linin ortasında maç izlerken ölüp ölüp dirilmekten bıktım artık. Koca maçın sonuna geliyorsun ancak pozisyon bulmaya başlıyorsun, sinir oluyorsun, strese giriyorsun ne deyim artık, enteresan bir sistem.

Şu nefret ettiğim bjk'nin son 7-8 maçını izledim, en çok özendiğim, bizde de olsa dediğim özellikleri her an, sürekli golü düşünmeleri, sürekli saldırmaları, hatta bazen sistem mistem hak getire adamlar iyice çıldırıp ölümüne saldırıyor, dambur dumbur her neyse ama bir çok pozisyona girip gollleri de buldu mu işi bitiriyor. Ya biz, koskoca ilk 45 dakikada direkten dönen top dışında pozisyonumuz yok. Stres, stres, stres ama bu lanet şey nasıl oluyor da kazanma isteğini ve pozisyona girebilme yeteneğini öldürüyor... !
kesınlıkle katılıyorum,bende bu stresı yasamaktan cok yoruldum.. lıgın son haftaları yaklasırken ıyıce cekılmez oldu. bulent hoca bazı aksaklıkların onlemını daha erken alsın dk 70 cıvarı hamlelerı yapınca,olusan gol atamama panıgı sonucu son ıkı mactır buyuk sıkıntılar yasamaya basladık. bı sıkıntılı mac daha yasayıp puan kaybedersek kaybımız buyuk olacak. gordugum su kı sıvas hucum yapmak ıstedıgı zaman karsı takımı baskı altına alabılıyo,dk 70 den sonra panık yapmaya baslıyoruz hata oranlarıda artıyo.. bu duruma acıl bı onlem alınmalı.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 09:27   #56
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konyaspor Bize ters bir takımdır Geçen sene 2-0 yenilmiştik bu senede berabera kaldık Allahtan Beşiktaşta Berabera kaldıda bizim liderliğimiz sürdü Trobzon ve galatasaray ile puanımız yaklaştı.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 13:59   #57
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçın yıldızı kimdi ?- maçta yıldız falan yoktu

Maçın en kötüsü kimdi ? herkes kötüydü..özellikle mehmet yıldız çok kötüydü..

Maçta göze çarpanlar ? rezil top oynadık..

Ne gibi eksiklerimiz var ?ne giibi eksikliğimiz yok ki..alllahtan defans saglam..yoksa ................

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?bence kamanan balili onbiriyle çıksa bu maçı alırdık..

Taraftar nasıldı ? ben görmedim..

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu futbolla bu kadroyla(balili ve kamanan oynamadıgı için) galibiyet hayal.. kazanmak istiyosan saldıracaksın.. konya zaten 1 puan için çıkmış maça.. sen formsuz musayı murat ı oynatıyorsun buda yetemez gibi bitmiş mohammed aliyi kurtarıcı olarak oyuna sokuyosun... şampiyonluk kaçarsa çok yazık olacak...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 14:41   #58
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1500 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Maçın yıldızı kimdi ?
- Ben kimseyi göremedim.

Maçın en kötüsü kimdi ?
- Musa Aydin, halen formsuz. Murat Erdogan, özellikle son dakikalarda yaptigi hatalar bizleri adeta cileden cikardi.

Maçta göze çarpanlar ?
- Iki takimda iyi mücadele etti. Tum ve Mehmet Yildiz cok fazla top tutuyorlar.

Ne gibi eksiklerimiz var ?
- Gol pozisyonu üretmekte zorlaniyoruz. Bu macta Kamanan baslamaliydi bence.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
- Macin hakki beraberlikti.

Taraftar nasıldı ?
- Takimi yalniz birakmayanlara tesekkürler

Maç hakkında genel yorumunuz ?
- Sans bizden yana olsa ve direkten dönen toplar isabetli olsa maci alirdik ama olmayinca olmuyor iste.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 15:31   #59
steafan
Yeni Yiğido

steafan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 steafan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAKLISIN HEMSEHRIM DÜSÜNCELERINE AYNEN KATILIYORUM , BIRAN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM , KÖTÜ OYNAYAN FUTBOLCULARI KOYACAKSIN KENARA ; SIVASTA FORMA SAVASI DIYE BISEY YOK GALIBA ; HIC KIMSE KENDINI YIRTMIYOR CABALAMIYOR ; COK RAHAT SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMMIS GIBI DEGILLER ; ACIL ACIL ÖNLEMLER ALINMALI ; TAKIMDA HIC HIRS KALMAMIS ; BENCE BIZIM TAKIM SAMPIYONLUGA INANMIYOR O KADAR
KUSURA BAKMAYIN AMA İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR LÜTFEN DIŞARI
steafan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 15:32   #60
steafan
Yeni Yiğido

steafan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 steafan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
GECMIS OLSUN DIYE BASLAMAK ISTIYORUM AMA KENDI OZ ELESTIRIMIZIDE YAPMAMIZ GEREKIYOR BANA GORE HEMSERILERIM BANA KIZABILIRSINIZ YORUMUMDAN DOLAYI BELKI AMA BU GIDISLE BESIKTAS OLUR AMA BURSAYI YENER VE LIDERLIGI ALIR SIMDIYE KADAR BIZI COK GUZEL KULLANDILAR TAVSAN OLARAK HAFTAYADA TRABZON YENER BIZI VE CEM YILMAZIN REKLAMINDAKI GIBI BIRDE AYVA ISMARLAR ARDINDAN BU GIDISLE HERHALDE YA BURSAYLA BESINCILIGI PAYLASIRIZ YADA ALTINCI TAMAMLARIZ LIGI BIZDE BU KADAR PUAN SAVURGANLIGI OLDUKTAN SONRA NEYMIS TAKIM BASKI ALTINDAYMIS KIM YAPIYOR KARDESIM BASKIYI SEHIRDE BAYRAKLAR BILE ASILMIYOR KORKULU RUYA GORMEYELIM DIYE BU NE ANLAMSIZ BASKI BEN ANLAM VEREMIYORUM HERZAMAN SIVASSPORLUYUM SONUNA KADAR AMA GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZ LAZIM BU GIDIS GIDIS DEGIL ARDIMIZDAN KAHKAHA ATARLAR FIRSATIMIZI BEKLEYENLER BIZDE FIRSAT VERIYORUZ ADAM LARA ZATEN NEDEN ATMASINLARKI SONRADA CIKIP GEREKSIZ ACIKLAMALAR YAPIYORUZ BENCE KENDI EKSIKLERIMIZIN HESABINI YAPSAK SIMDIYE ACIK ARA ONDEYDIK VE BELKIDE SAMPIYONLUGUMUZU BILE ILAN EDERDIK
HERSEYE RAGMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BEN YANILIRIM INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ VE KIMSEYE FIRSAT VERMEYIZ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İÇİMİZD EKİ İRLANDALILAR DIŞARI LÜTFEN.....................
steafan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı