Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Derbiyi Fener kazandı Sivas kutladı
Alt 04.05.2009, 19:11   #51
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Derbiyi Fener kazandı Sivas kutladı

Fenerbahçenin kazanması neticesinde Antepte kaçan üç puana daha fazla üzüldüm.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 19:15   #52
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

anti istanbul ne sekistaş ne fenerbahçe hiçbiri yalnız sivasspor
Alt 04.05.2009, 19:21   #53
GuNaY
Gast

Alıntı:
EmeryKadikoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neyin hayal dunyası anlamıyorum. kupa maçında ednan bolatın yanında fenerbahçe kaşkolu ile maç izleyen milletvekilimi diyeyim sana. 6sye sempatinmi var senin dostum. fener maçı satacak, aziz prim verdi vs vs bir hafta bağıranlar dün utanmadılarmı sence. 6sye yatıp fenerbahceye aslan kesilen hangi anadolu takımını sayayım sana. bir zamanlar sivasın formasını bizim kurum fenerium yapıyordu, hatta kramponlarınız bile bizden çıkıyordu.
sivastaki son maçta neden küfür yedik? oraya sızan ezikler yüzünden.
O şahıs ( adını anmaya değmez) atkı değil bere takmıştı. Bu konuyuda sitemizde yazarak tepkilerimizi dile getirdik zaten. Nasıl ki sen birey olarak fenerbahçenin ( hatta istanbul diye şehir genellemesi yapalım) tamamını temsil etmiyorsan, o zatta aynı şekilde Sivas'ı temsil etmiyor.

Fener maçı satacak bilmem ne diyenleri forumda bul onlara bu lafını söyle, bu konuda öyle bir cümlem olmadığı için bu konuya muhatap değilim.

gs, fb yada bjk, bizim deyimimizle 3 büyütülmüş ve büyütülmeye devam edilen takımların hiçbirisine sempatim yada gönül bağım yok. Bu yorumu gsye karşı yapsam fb sempatim mi olacak Birileri yanlışınızı söylüyor yada görüşüne katılmıyor diye sanmayın ki bu kişi gönlünü sadece istanbulla sınırlamış durumdadır. Ufkunuzu açın kardeşim. Sivaslı ve Sivassporluyum. Kocaeliden başlıyarak Van'a kadar bütün Anadolu takımlarının ( Yaka olarak değil, Şehir olarak Anadolu) sempatizanıyım, iki takım taraftarları arasında büyük bir olay yaşanmadığı sürecede sempatizanı olmaya devam edeceğim.

gsya yatan size oynayan takımlar ne benim nede Sivassporumun konusu değil, sizler kendi aranızda onları zaten değerlendiriyorsunuzdur.

İlk sezonda bütün ekipmanların sizden geldiğini ve markalarınında fenerium olduğunu biliyorum. Peki bu formalar ve diğer malzemeler tüm sezon boyunca ücretsiz olarak fenerin hediyesi olarak mı geldi onu bilmiyorum. Eğer öyle ise hemen burada size ve yönetiminize teşekkür ederim. Başkada birşey olmaz zaten. Markanızın değerinin artması vs gibi konuları konuşmaya gerek yok. Pazarlama polikası diyelim

Sivastaki maçta küfür yediniz mi bilmiyorum. O maçta maalesefki yoktum. Ama sonunda güzel söylemişsin. Maalesef kendi takımını desteklemekten aciz olan ezikler yüzünden fener gelince diğerleri, bjk gelince diğerleri, gs gelincede diğerleri bizim taraftar kılığında kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bunada önümüzdeki birkaç yıl içinde son vereceğiz inşallah.

Haa unutmadan Sivas şehrinin en üst mülki amiri olan Valimizin elinde bayrakla şehir turu attığını söyleyeyim. Yani bütün Sivas Sivassporlu. Bir kişiden genellemeye gidilecekse en güzeli bu olsa gerek
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.05.2009, 19:24   #54
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O şahıs ( adını anmaya değmez) atkı değil bere takmıştı. Bu konuyuda sitemizde yazarak tepkilerimizi dile getirdik zaten. Nasıl ki sen birey olarak fenerbahçenin ( hatta istanbul diye şehir genellemesi yapalım) tamamını temsil etmiyorsan, o zatta aynı şekilde Sivas'ı temsil etmiyor.

Fener maçı satacak bilmem ne diyenleri forumda bul onlara bu lafını söyle, bu konuda öyle bir cümlem olmadığı için bu konuya muhatap değilim.

gs, fb yada bjk, bizim deyimimizle 3 büyütülmüş ve büyütülmeye devam edilen takımların hiçbirisine sempatim yada gönül bağım yok. Bu yorumu gsye karşı yapsam fb sempatim mi olacak Birileri yanlışınızı söylüyor yada görüşüne katılmıyor diye sanmayın ki bu kişi gönlünü sadece istanbulla sınırlamış durumdadır. Ufkunuzu açın kardeşim. Sivaslı ve Sivassporluyum. Kocaeliden başlıyarak Van'a kadar bütün Anadolu takımlarının ( Yaka olarak değil, Şehir olarak Anadolu) sempatizanıyım, iki takım taraftarları arasında büyük bir olay yaşanmadığı sürecede sempatizanı olmaya devam edeceğim.

gsya yatan size oynayan takımlar ne benim nede Sivassporumun konusu değil, sizler kendi aranızda onları zaten değerlendiriyorsunuzdur.

İlk sezonda bütün ekipmanların sizden geldiğini ve markalarınında fenerium olduğunu biliyorum. Peki bu formalar ve diğer malzemeler tüm sezon boyunca ücretsiz olarak fenerin hediyesi olarak mı geldi onu bilmiyorum. Eğer öyle ise hemen burada size ve yönetiminize teşekkür ederim. Başkada birşey olmaz zaten. Markanızın değerinin artması vs gibi konuları konuşmaya gerek yok. Pazarlama polikası diyelim

Sivastaki maçta küfür yediniz mi bilmiyorum. O maçta maalesefki yoktum. Ama sonunda güzel söylemişsin. Maalesef kendi takımını desteklemekten aciz olan ezikler yüzünden fener gelince diğerleri, bjk gelince diğerleri, gs gelincede diğerleri bizim taraftar kılığında kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bunada önümüzdeki birkaç yıl içinde son vereceğiz inşallah.

Haa unutmadan Sivas şehrinin en üst mülki amiri olan Valimizin elinde bayrakla şehir turu attığını söyleyeyim. Yani bütün Sivas Sivassporlu. Bir kişiden genellemeye gidilecekse en güzeli bu olsa gerek
Abi eline yüreğine sağlık çok güzel özetlemişsin.....

++++++++++++++++++ imza
Alt 04.05.2009, 19:25   #55
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

içimizdeki üç büyük klupler sevdasını bitirmek dilegiyle beşiktaş gelir gs gelir sırf içinde ki fener sevgisi nedeniyle o takımlara söver kendi takımı geldigi zaman misafir trübününde en önde yerini alır ve bu arkadaşlar sivasda yaşar sizden büyük sivasspor sevgisi vardır içlerinde ben bişey anlamadım bu işten anlayan varsa buyursun
Alt 04.05.2009, 19:27   #56
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tüm yigidolara selam ben anliyamiyorum sivasli olupta besiktas ve g.s tutanlara .sivasin her zaman en büyük dostu fenerbahce oldu bunu herkes biliyor ama bizim bazi sivasli arkaslar anlamak istemiyorlar sivasin süper lige cukmasinda en büyük destegi fener vermistir her konuda halada veriyor ismail hoca .bülent uygun .ve bazi futbolcular ve sivasimiza cok büyük katkilari oldu fenerbahcenin .sivas fener el ele sampiyonluk olacagiz bu sene
Alt 04.05.2009, 19:42   #57
EmeryKadikoy
Acemi Yiğido

EmeryKadikoy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 EmeryKadikoy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

dostum olayı genelleme yaptım, sen kişisel sayıp üstüne almışsın. bende diyarbakırlıyım hem diyarbakır hemde fenerbahçemi desteklerim. burdaki her maçta tribun gruplarının arasına sızan 6sliler yüzünden hep olaylar oluyor.

para falan almadık merak etme. serveti ve gürhanı vermiştik o sezon çünkü aziz yıldırım ne gerekiyorsa verebilirim mecnun başkana ki, mecnun başkan fenerbahçe tribünlerinden gelmiştir. bugun bazı fenerbahçelilerden çok daha iyi bilir tribünleri. servetide sezon sonunda 6sye satıp kar yaptınız biz istesek alabilirdik ama gereği yoktu.

evet maalesef küfür yedik. son dakikalara kadar herşey güzeldi ama aralara sızan 6slilerin kışkırtması sonucu küfürler havada uçuşmaya başladı. çunku aklı başında sivaslı ve sivasporlu küfür etmez değilmi dostum.

fener bayrağıda veririz valiye sorun değil.

FENERBAHÇE
EmeryKadikoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 19:42   #58
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bu konu çığrından çıkacak adminlerden isteğim olacak konuya kilit lütfen.
Alt 04.05.2009, 19:44   #59
bekçi
Yiğido

30 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bekçi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

taşekkürler fenerbahçe. antepli arkadaşlar nasıl seviniyorsunuz demi. bravo
bekçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 19:45   #60
EmeryKadikoy
Acemi Yiğido

EmeryKadikoy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 EmeryKadikoy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu konu çığrından çıkacak adminlerden isteğim olacak konuya kilit lütfen.

neden çığırından çıkacak. ne güzel konuşuyoruz işte
tartışma, küfür filan yok.

FENERBAHÇE
EmeryKadikoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
derbiyi, fener, kazandı, kutladı, sivas