kötü kötülüğünü yapar.kötüye en güzel kötülük bizim başarılı olmazmızdır.işte o zaman o çatlar.sivas galip gelecek.şampiyon olacak ümit Aktan gibileride susturacak.en kısa yol bu.
Yaw seyretmeyin şu seviyesiz programı olsun bitsin. Ben kanalın varlığından bile haberdar değilim. Öyle 3. sınıf, 4. sınıf kanalları seyredipte adi admlara prim yaptırmayın.
AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cley Nickli Üyeden Alıntı
Hacettepe maçına gelecek arkadaslarla Kanal A binasına siyah çelenk bırakabiliriz
cok guzel dusunmussun tepkımızı ortaya koymalıyız
Adi yaw bu adam nefret ediorum..Geçen bi maçta fakat hangi maç olduğunu hatırlayamıyorum...Sivas mükemmel bir gol attı.Yani organize süper paslarla..Adamın yaptığı yorum şu ''Evet sivas 2-0 halısaha maçındaki gollere benziyor'' Geber hemi Ümit AKTAN
BU ÜMİT AKTAN DEnEN SAHSIYETIN SIVAS ILE NE ALIP VEREMEDIGI VAR ANLAYAMADIM HER PROGRAMINI IZLEDIGIMDE KAFAYI YIYORUM SINIRDEN TAM BIR SIVAS DUSMANI HER PROGRAMDA TAS ATIYOR SIVASA ;YOK GERCEKLER ACITIRMIS USTUNE BASA BASA DIYOR SIVAS ÜLKE PUANINI DUSUCERECEK TURKIYENIN IMAJINI SARSACAKMIS BU BENIM AKLIMA GELEN HER PROGRAM BU TÜR ACIKLAMALARDA BULUNUYOR. SİVASSPOR.COM UYLERİ OLARAK TEPMIKIMIZI GOSTERELIM
TRT STADYUM ve NTV Futblig varken neden bşka proğramlar izleme gereği duyuyorsunuz ki? Böyle proğramları izleyerek prim kazandırmayın bence. Tepkimizide bu saygısızlığa gösterelim ama yapabileceğimiz en iyi tepki bunları izlememektir...
bu ülkede sivası ve sivassporu seven hic kimse yok bu bir gercek
bence yanılıyorsun. Bizler varız. www.sivasspor.com üyeleri var. Bir sürü insan var.. Ama özüne dönmeyi bekleyen öyle insanlar var ki onlar gerçeği artık görseler belki herşey daha farklı olurdu...
maraton-Şansal ve Erman hocadan şaşmam....
bir Sivaslı çıksa ancak Erman Hoca kadar hakkımızı savunabilir..
bende takdir ederım bızım sorunumuz bızı elestırenlerle degı bu adamınki eleştirinin dısında yok acıtırmıs ta falan fılan kimi acıttıgı belli ınsanların aklını karıstıryor.