Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi şöyle bişey var kusura bakmayında burda birkaç kişi haftalardır bi tarafını yırtıyor sivas güzel oynamıyor takım kurgusu yanlış diye yendiğimiz maçlardan sonra bile bu yorumları yapan GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARLARI vardı. Hiç kusura bakmayın bu sizin kastettiğiniz taraftar fazlasıyla hak ediyor şampiyonluğu ve emin ol o şakşakçı taraftardan daha fazla kaldırıyor stresi. Hiç mi akıl yok izan yok balili diye bi topçumuz vardı nerde? Mehmet yıldız zaten desen hava. Eeee siz hala buralara getirenler vs vs.Tabiki bu oyuncular ve teknik heyet getirdi buralara.Bu GERÇEK TARAFTARIN SİTEMİ ŞAMPİYONLUĞA İNANIP yarı yolsa kalmasındandır.Yoksa antep gibi kayseri gibi olsaydık yenilsek vın gelir tırıs giderdi yine desteklerdik futbolcularımızı teknik heyetimizi lakin ortada şampiyonluğa oynayan bir takım var sen diyorsunki bu takım hepsini yenilsede olur.Hoooop orda dur kardeşim madem şampiyonluğa oynuyoruz yeneceğizzzzzzzzzzz lamı cimi yok. Siz daha şampiyonluğu akledemezken biz çıktığımız sezon şampiyon ne zaman olacağız tartışması yapıyorduk. Çünkü SİVAS ve SİVASLI BÜYÜK DÜŞÜNÜR.Ha ben sivaslı değilim diyorsanız ayrı.Ben yenilgiyi hazmedemem kardeşim kime ve neye karşı olursa olsun.Bahane aramam arayanada gıcık olurum. BÜYÜK DÜŞÜNECEKSİNİZ KARDEŞİM. TARİH ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANLARI YADA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ. NEYİ YAZDIĞINI HERKESİ GİBİ SİZLERDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.Biz ne dedik yendiğimiz haftalar bile bu takımı pohpohlayan iyi yolda diyen sivasa en büyük kötülüğü yapıyor demedikmi.Doğruları SÖYLEYECEKSİZİN kimsenin yaltakçılığını şakşakçılığını yapmayacaksınız. Kötüyse kötü iyiyse iyi dahada tınlamıyorum fakir edebiyatı yapanları yok 4 sene önce söyleselermiş inanmazmışız peh peh bre bre niye inanmayalım? BİZ SİVAS GENÇLİĞİ emin olun daha neler yapacaklar önce hayal kurun şurda olucaz die gerisi gelecektir zaten. Birgün SİVAS GERÇEK SİVASLI (!) kimliğine büründüğü gün kalbinden sarı-morcivert renkleri yada sarı-gımrızı yada gara-biyaz renkleri çıkardığı gün kimse tutamayacaktır...
|
Ee bee guzel kardesim ben sana benim Sivas'liligimi anlatacak degilim senin iyi niyetindende hic suphem yok ama lutfen benim yazimi bir defa daha dikkatli oku ondan sonra tekrar goruselim cunku beni elestirmissin ama kendi yazinin sonundaki cumle ile benim yazimi resmen ozetlemissin
"Birgün SİVAS GERÇEK SİVASLI (!) kimliğine büründüğü gün kalbinden sarı-morcivert renkleri yada sarı-gımrızı yada gara-biyaz renkleri çıkardığı gün kimse tutamayacaktır"
Benim guzel hemserim benim derdimde yazimin ozude budur yani emin ol seninle ayni dusunmuyoruz iste SIVASSPOR'un basarisini haketmeyenler bunlardir cunku emin ol en ufak bir seyde yerden yere vurup basarilarinda ise senden benden daha cok SIVASLI olurlar ve ozaman kimliklerinde SIVAS yazdiklari akillarina gelir yoksa sen bir SIVASLI olarak samimiyetinle takimini elestirmissin bunun kadar normal birsey olamaz fakat benim problemim o degil umarim kendimi anlatabilmisimdir.