Acilen 1 stoper 1 sol bek birde on libero şart. kaleci defans yapamaz ki. Her maç en azından rakıp takım kalecımızle en az 5 kez karsı karsıya kalıyor. defans yok bizde offf :(
BENCEDE ALPEREN KARDES BU YASINI VE HAYRETTINI HIC SEVMIYORUM VE FENERBAHCEYI
BUNLAR BUTUN AZIZ YILDIRIM KAZIGI SIVASA, AZIZ YILDIRIMI KIRMAMAM ICIN YASINI ALDIK BLICAYI VERDIK ADAM FENERDE BILE 58 NUMARA GIYIYOR,BIDE BLICA KALMAK ISTEMEDI DENILIYOR
Ben yine de Yasin'e biraz daha şans tanınması görüşündeyim..Yasin zaman geçtikçe takıma daha da adapte olacaktır..Sadece şu anda uyum sorunu yaşıyor.Hiç unutmam yıllar önceydi G.S.takımına Almanya'dan Stumf dite iri kısım 1.90 cm nin çok üstünde boyu olan bir stoper alınmıştı..Ozamanki hoca Kalli bu oyuncuya kefilim demişti..Stumf ligin ilk 8 maçında ve ilk öncesi hazırlık maçlarında talıma bir türlü sağlayamamış ve öyle acemice kademe hataları yapmış hatta seyircileri bile güldüren bir komedi sanatçısı oldoğu ileri sürülmüştü..Bazı spor yazarları da ona ayı lakabını bile takıp alay etmilşerdi..Yönetimin tüm uyarmalarına rağmen hoca bu oyuncuyu oynatmaya devam etmişti..Sonunda hoca haklı çıkmış bu oyuncu uyum sorunun aşıp takımının ligi şamp.btiermesinde büyük katkısı olmuş;o yıl ligin en iyi stoperi ve yabancı oyuncusu seçilmişti..Kıssadan hisse:Ben Yasinde de bu ışığı görüyorum;tüm hataklarına rağmen zaman geçtikçe takıma uyum sağlayacağını ve Sivasspora katkı yapacağını düşünüyorumççBu oyuncu Rizesporda iken o yıl çok iyi maçlar çıkarmış;milli takım ady kadrolarına çağrılmış;ümit milli takımda oynamış hatta Amiili takımkadrosuna bile davet edilmişti..Bu başarısıyla da o yıl F.B.ye transfer olmuştu..Malesef diğer Türk oyuncuların başına geleb onun da başına gelmiş 3 yıldır yabancı oyunculsr genellikle tercih edilip Yasin pek fazla oynatılmamış..Bu oyuncuyu eğer kazanmak istiyorsak devamlı oynatmamız gerekli yoksa tamamen kaybedeceğiz...Takımda bu bölgede zaten Sedat,Embemba-Murat- ve Yasin var..Onu oynatmaktan başka seçeneğimiz de yok..Eğer ondan daha iyi ve kaliteli yabancı alınırsa o zaman başka tabi..Ama sivassporun da çok iyi bir stoper alması için iy parad vermesi gerekiyor;acaba sivasspor pahalı transfer yapar mı ve bu saatten sonra hangi takım iyi bir oyuncusunu bize verir?