bu cocuk gitmeden benim icimde rahatli yok
bizi kume dusurur sonra derki cok uzuldum
uzulmekle olmuyor
staddan birini getrselerdi defansa valla billa senden iyi oynardi sen birak bu isi yasin
yenildigimiz maclarin ardindan teknik drektorler hep sunu soyluyor
ben on dkda cozdum sivasi
yani hepside diyorki defans ölü cozdum attim beste attim 3 de attim dahada atarim sabaha kadar oynasak atarim
cunki saolasi yasin var hayrettinde bonus :S
bir defans oyuncusuna göre boyu uzun sayılmaz...yaşı genç ama son derece hantal...kolay çalım yiyor...üzerine gelen topları bile ıskalıyor...rakibi marke ederken nerede duracağını bilmiyor...süper lig seviyesinde bir futbolcu değil...fenerin bize kazığı...
özellikle kafa toplarındaki rezil halini herkese gösterdi dünkü maçta. hatta bir ara spiker bile futbol dersi verdi maçta yasine. "savunmanın son adamıysanız biraz daha dikkatli davranmanız gerekir. müdahalelerde daha dikkatli olmalısınız" türünden bişeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam.
yani maçı anlatan spikerin bile futbol öğrettiği bi defansımız var, allah sonumuzu hayırlı etsin..
geçen sendeden beri bilicanın yerini türkiyede hiççbir futbolcunun dolduramıcanı söyledim ama yasin gelincede fena bi transfer değil gözüyle baktım şimdi görüyorumki yanılmışım yasin konusunda 10 kişi çıksak sahaya daha iyi diyorum kendi kendime en azından diğer oyuncular takımın eksikliğini bilir ona göre oynarlar gerçektende büyük bi kazık yemişiz fenerden çok yazık oldu
Acilen 1 stoper 1 sol bek birde on libero şart. kaleci defans yapamaz ki. Her maç en azından rakıp takım kalecımızle en az 5 kez karsı karsıya kalıyor. defans yok bizde offf :(