ya hani yeni stad yapılıyodu daha temeli bile atılmadı boş yere masraf yeni stada başlasalardı süper olurdu bu arada cvp werin stad yapılacakmı??????????
hayırdır gardaş bu ne sertlik böyle.hadi şimdi başladılar diyelim şampiyonlar liginde ve o stad bitene kadar nerde oynayacaksın.Kayseri bile kaç senede bitirdi.Yapılacak diyorlar ama bakalım gör ki ne zaman başlayacak.
öncelikle çektigin resimler ve emeginden dolayı teşekkürler şimdi stadyum kapanan yere gelelim ne bu ya yakıştımı şimdi çok kalitesiz gibi gözüküyo son durum bitince görcezz ama iştah açıcı bi durum gibi gözükmüyor...
Arkadaşlar bu işte tek sevindiğim nokta 2 sene önce yapılan kapalı yanındaki tribünlerin seviyesinin kapalı seviyesine yükseltilip eğiminin yok edilmesi.Onun dışında bu kapalının başka bir özelliği yok..Ben maraton tribünü daha çok seviyorum.Çünkü önünde direk olmadan maçları rahatlıkla izliyorsun..Yeni stat projesi biranönce tamamlanıp umarım temeli en kısa zaman da atılır...Benim bu konuda pek umudum da yok ama yine de bir sonraki genel seçimden önce atılacağını tahmin ediyorum...