Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Store İnternette
Alt 15.09.2009, 14:36   #51
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Store İnternette

Sivasspor Klübü başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'a ;

Başkanım bizler Sivasspor taraftarları olarak bir çok konuda sizden memnunuz.Ama bazı konularda sıkıntılarımız var.Bunlardan şimdi belirtmek istediğim iseklübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı store mağazamız.Ben şehir dışında okuyan bir öğrenci olarak yıllık klube verdiğim para belki çok önem arzetmeyebilir.Ama storeden bir yıldır belkide ufak tefek ürünler haricinde hiç bir ürün almıyorum.Artık bütün arkadaşlarıma sadece rozet ve siyah renk değiştiren bardakları alıp hediye etmekden usandım.Şimdi onlarıda bıraktım ve sadece atkı alıp hediye ediyorum.

Bir taraftar olarak sadece orjinal forma alıp geriye çekilmek istemiyorum.Storede daha geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler istiyoruz.Bunu hocamızla karşılaştığımızda da dile getirdik ama bizim bütçemiz fenerıum değil ki ancak bu kadar oluyor dedi.Ama inanıyorum ki siz dikkat gösterir ve dile getirirseniz bizlere bir çözüm sunarsınız.Storeyle ilgilenen yöneticimizin ilgisizliği aşikar olarak ortada.Ordaki çalışan görevli bir senedir bizleri uytmaktadır.Sürekli yeni ürünler geleceğini söylüyor ama tek bir ürün gelmiş değil.Çok satılan örneğin siyah kupa bardak ve SS armalı gri tişört de tekrardan temin edilmedi.Sürekli gelecek diye ifade edildi ama sadece başından savdı bizleri.

Sizden istirhamımız store sanal satış sitesine daha fazla önem verdirmeniz.Bizim gibi şehir dışında olan sivassporluları çok sevindiren bir gelişme oldu.Ama siteye baktığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.Antreman ürünlerini almak istiyorum ama orda belirtilen ürünler antreman ürünleri değil storedeki kalitesiz polar ve pijamalar.Futbolcuların üzerlerindekinin o olmadığını biliyorum.Ve store harici o ürünleri satan spor mağazalarınada o parayı kazandırmamak için almıyorum.Lütfen biraz geniş bir ürün yelpazesi olsun hiç değilse yeni sezon formalar,özellikle mavi forma ve bir kaç ürün storede satışa sunulsun.

Storede kredi kartına taksit seçeneği yok,ve orda çalışan kişiden biraz daha güler yüz istiyoruz.Umarım şikayetlerimizi değerlendirir ve en kısa zamanda bilgilenmemizi sağlarsınız.

Saygılarımla Yener ŞAHİN
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2009, 14:44   #52
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor Klübü başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'a ;

Başkanım bizler Sivasspor taraftarları olarak bir çok konuda sizden memnunuz.Ama bazı konularda sıkıntılarımız var.Bunlardan şimdi belirtmek istediğim iseklübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı store mağazamız.Ben şehir dışında okuyan bir öğrenci olarak yıllık klube verdiğim para belki çok önem arzetmeyebilir.Ama storeden bir yıldır belkide ufak tefek ürünler haricinde hiç bir ürün almıyorum.Artık bütün arkadaşlarıma sadece rozet ve siyah renk değiştiren bardakları alıp hediye etmekden usandım.Şimdi onlarıda bıraktım ve sadece atkı alıp hediye ediyorum.

Bir taraftar olarak sadece orjinal forma alıp geriye çekilmek istemiyorum.Storede daha geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler istiyoruz.Bunu hocamızla karşılaştığımızda da dile getirdik ama bizim bütçemiz fenerıum değil ki ancak bu kadar oluyor dedi.Ama inanıyorum ki siz dikkat gösterir ve dile getirirseniz bizlere bir çözüm sunarsınız.Storeyle ilgilenen yöneticimizin ilgisizliği aşikar olarak ortada.Ordaki çalışan görevli bir senedir bizleri uytmaktadır.Sürekli yeni ürünler geleceğini söylüyor ama tek bir ürün gelmiş değil.Çok satılan örneğin siyah kupa bardak ve SS armalı gri tişört de tekrardan temin edilmedi.Sürekli gelecek diye ifade edildi ama sadece başından savdı bizleri.

Sizden istirhamımız store sanal satış sitesine daha fazla önem verdirmeniz.Bizim gibi şehir dışında olan sivassporluları çok sevindiren bir gelişme oldu.Ama siteye baktığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.Antreman ürünlerini almak istiyorum ama orda belirtilen ürünler antreman ürünleri değil storedeki kalitesiz polar ve pijamalar.Futbolcuların üzerlerindekinin o olmadığını biliyorum.Ve store harici o ürünleri satan spor mağazalarınada o parayı kazandırmamak için almıyorum.Lütfen biraz geniş bir ürün yelpazesi olsun hiç değilse yeni sezon formalar,özellikle mavi forma ve bir kaç ürün storede satışa sunulsun.

Storede kredi kartına taksit seçeneği yok,ve orda çalışan kişiden biraz daha güler yüz istiyoruz.Umarım şikayetlerimizi değerlendirir ve en kısa zamanda bilgilenmemizi sağlarsınız.

Saygılarımla Yener ŞAHİN
çok iyi yazmışsın eline diline sağlık yener kardeş evet biz çeşit istiyoruz mesala geçensene bu başarı tesadüf değildir diye maçdan sonra tişörtlerle gezmişlerdi onlar basıla bilirdi yanlış hatırlamıyorsam
Alt 15.09.2009, 14:45   #53
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
zaralı19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok iyi yazmışsın eline diline sağlık yener kardeş evet biz çeşit istiyoruz mesala geçensene bu başarı tesadüf değildir diye maçdan sonra tişörtlerle gezmişlerdi onlar basıla bilirdi yanlış hatırlamıyorsam
valla mücahit mesajını anında ilet,sağolsun resmi sitenin yöneticisi olan abimiz bizzat ilgileniyor.Ve mesajımı ilettiğini söyledi.derdi sıkıntısı isteği olan bildirsin.Yeterki klubun kasasına biraz para girsin
Alt 15.09.2009, 14:47   #54
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla mücahit mesajını anında ilet,sağolsun resmi sitenin yöneticisi olan abimiz bizzat ilgileniyor.Ve mesajımı ilettiğini söyledi.derdi sıkıntısı isteği olan bildirsin.Yeterki klubun kasasına biraz para girsin
tamam kardeşim hemen iletiyorum saolasın
Alt 15.09.2009, 17:04   #55
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

klube yazdığınız mesajları lütfen burdan da yayınlayın...
Alt 15.09.2009, 17:39   #56
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hadi hayırlısı bakalım kimsenin artık bahanesi de kalmadı hayırlı olsun ayırca yeni sezon forma ve ürünleri bekleniyor
Alt 17.09.2009, 19:55   #57
SkorYazarı
Acemi Yiğido

SkorYazarı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 SkorYazarı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işte bu geç olsun güç olmasın, haydi Sivasım
SkorYazarı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2009, 13:03   #58
adrenalinn
Yeni Yiğido

adrenalinn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 adrenalinn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

4-5 Senede gelinen nokta takdire şayendir bence,güzel gelişmeler bunlar Sivasspor için.Stadyum güzel hal aldı,gerek alttan ısıtma gerekse tribün düzenlemeleriyle 10-15 sene güzel hizmet verir bu stadyum..Store konusuna gelince bir çok kulübün ortak derdi bu,Ürün yaparsın almazlar pahalı derler,yada çok kötü yaparsın tepki toplanır... Müşteri profilin belirli kişiler olduğu olduğu için millet 30000 adet bastırır,sen 100 takım istersin dolayısıyla fiyat farklılıkları oluyor..Bide 100 tane için kimsse uğraşmak istemiyor..
adrenalinn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2009, 13:11   #59
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Keşke bizde diğer takımlar için binlerce forma satsak,nerdee.Bakın görün forma alacağız diye tutturanlar bakalım buradan kaç tane alacaklar.Bunların hepsi lafta kalır.Birazda onları anlamak gerek,maalesef çok pahalı satılıyor böyle malzemeler.Adam sahtesini beştebir fiyatına alıyorsa,niye gitsin orjinalına o kadar para versinki,Sivasta gördünüzmü kaç tanesinde orjinal forma var,maalesef parmakla sayacak kadar.Sivas kulübesinki bayanla konuştum,dedim satış nasıl gidiyor?Dediki satış 0 yani hiç satılmıyor belki tek tük, ama yurdışındakiler gelince malzeme kalmıyor, onlardan başkada alan yok diyor.
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2009, 13:35   #60
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bizim icin cok iyi oldu bu konu hakkinda kimlerin katkisi olduysa onlara tskler
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, store, İnternette