Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Alt 20.09.2009, 00:30   #51
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

bulent uygundan su acıklamayı beklerim...bılıca.sylla.balili .diallo.mohammed alı gıbı topcular gıtmek ıstememesıne ragmen satılmasına ben ızın verdım cok buyuk yanlıs yaptım!!yerlerıne aldıgım topcularda basta yasın olmak uzere yanlıs yapmaya devam ettım!!buda yetmezmıs gıbı mevcut kadroyu yeterınce kullanamadım!!butun bu yanlısları yapıncada taraftara ve medyaya saldırmaya basladım.sıvasspor camıasından ozur dılerım!!!!bulent uygun.....
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:36   #52
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

selamünaleyküm , aylardir buraya ne yazdim ne cizdim sadece okudum , sivassporumuzun durumu her gecen gün morelimi bozmaya basladi artik dayanamiyorum !! su bayram arefesinde bizi üzen sivasspor yöneticilerine ve teknik heyete bayraminiz kutlu olsun demek gelmiyor , cünkü bizleri cok cok cok üzdünüz bayramimizi zehir ettiniz , bu basarisizligin en büyük sucu bence sayin baskanimiz mecnun otyakmazdir , nedeni ise gecen senelerki basarili hocasi bülent uyguna cok güvenmesiydi, bülent uyguna o kadar güvendiki sanki sivassporu sadece bülent uygun yönetiyordu , ucuz futbolcular bulub büyük klublere pahaliya satmak ve para kazanmak ,amaciniz sivassporun basarisi degil futbolcu ticareti , amaciniz sivasspor üzerinden para kazanmak , kazandinizda nereye gitti o paralar , ama birgün hepsinin hesabini vereceksiniz
burda size güvenen masum milyonlarca sivasliyi hice sayip futboldan rant elde etmek , burda artik hic birinize güvenim kalmadi , bütün türkiye sizin bu yaptiklariniza aptallik olarak bakiyor , fenere sattiniz blica hangi amacla sattiniz isterseydiniz blicayi elinizde tutardiniz , bakin fener sadece 2 gol yemis , blika siz sivas 14 gol yemis , bu gidisle gol yeme rekoru kiracaz , gelen üc giden üc ,nerde ise yaramaz ucuz futbolcu varsa topladiniz , eger onlar iyi olsaydi büyük klubler size birakmazdi , siz elinizdeki iyi denecek futbolculari satip onlardan daha iyisini alacaginiz yere ise yaramaz amatör futbolculari alip güa biz bunlari yildiz yapar satar para kazaniriz amacini güddünüz ,sizin amaciniz sivassporun basarisi degildi , gecen iki seneki basari bence sansla tesadüfle gecen seneki ligin kalitesizligiyle olduguna inancim bir kat daha artti ,eger bu sene ki lig gecen sene olsaydi sivas ortalarda bitirirdi, her neyse , sivasspor kan kaybediyor , baskanimiz baskanligini hatirlamali ve duruma derhal acilen el koymali,artik para kazanmak yerine sivassporun basarisini düsünmeli , insallah bu sene ligde kaliriz , ligin ikinci devresnde derhal kaliteli 4 futbolcu alinmali , sivasimin degerli insanlari hatali yazdiysam kusurum affola hepinizin bayrami mübarek olsun hersey sivasimiz icin her sey sivasspor icin
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:36   #53
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporu ilk defa statttan canlı izleme fırsatım oldu;eleştirilere saygı duymakla birlikte maçı ya radyodan dinlemişler, yada internetten izlemeye çalışmışlar...Takımımız hiz de söylendiğ kadar kötü oynamadı...Bilhassa ilk yarı net 4-5 tane yakalanan pozisyon var;malesef bunları atamadık...Bursaspor ilk yarı 2 defa kalemize geldi biri gol oldu...Bizim takım ilk yarı genellikle tek kale oynadı ama gol atamadık... Golde Murat ve Kaleci Akın'ın ortak hatası vardı...Maçın bizim açımızdan yıldızı Bruno Zita'ydı...Takımdaki arkadaşalarını tan ımamasına rağmen bütün yakalanan pozisyonlarda onun imzası vardı...Yakalanan pozisyonları değerlendirebilseydik ilk yarı 3-1 hatta 4-1 bile bitebilirdi...Sedat ve Yasin 'in gollerde hiç hatası yoktu..İkisi de de iyi oynadılar..Takımda bazı oyuncularda büyük düşüş var Hayrettin,Murat Akın ,İbrahim hatta Kamanan bugün takımın en kötü oyuncularıydı...Musa da vasat bir oyun ortaya koydu...Sezer ise 2. yarı oyuna girdi takım daha kötü oynamaya başladı...Hele bir gol kaçırdı ki altı pastan topu tribünlere gönderdi...Bülent hocanın belki de tek yanlışı Sezer'i oyuna almaktı;çünkü Sezer geçen yılki Sezer değil...Cihan'la niye değiştirdi kimse anlayamadı....Ersan ilerde çok yalnız kaldı...Bir topu da direkten döndü...Hakem bütün taktir haklarını rakipten yana kulllandı...2.yarının sonlarına doğru Ersan'ın Ömer tarafından kolundan çekilip topaç gibi dönderilmesine devam dedi...Pozisyon kesin penaltıydı..Ama vermedi...Zita 2. yarı öyle bir gol attı ki herkesi kendine hayran bıraktı...Zita'yı izlemeye devam edelim...Takımı tanımadan maça çıkan bir oyuncu bugün resmen şov yaptı..Şunu gözlemledim ki bu takımın galiba iyi bir kaleciye ihtiyacı var..Akın son maçlarda çok kötü oynamaya başladı...Bursaspor 2 devre 4 defa kaleye gelip 3 ü gol oynuyorsa Akın'ın kalecilkiğide tartışılır tabiki...Volkan'ın attığı şlk golde resmen uyudu..Kapattığı köşeden gol yedi...Bugün ilk defa sivassporu canlı olarak tribünden izledim..Atmosfer gerçekten müthişti..Seyirci sayısı da az değildi;seyirci elinden geldiğince takımın destekledi...Ben diğer olumsuz yorum yapanların aksine mağlubiyete rağmen sivassporun iyi yolda olduğunu düşünüyorum...Çok pozisyona girip çok gol kaçırıyoruz..Yakında takım daha da oturdukça herkes gerçek sivassporu izleyecek...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 00:41   #54
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Ben bugün Sivas'ın oyununu beğendim..İnanın Bursa galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadı..Oynanan oyunlara bakarsak Bursa burdan alacağı 1 puana bile sevinmeliydi..Mehmet gelecek derteler bitecek..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:42   #55
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya biraz moral depolamalari lazim moral olarak cökmüs durumdayiz...
bu kadro bence süper kadro... ama bazen olmayinca olmuyor...
bi takimda üst üste bu kadar sakatlik üst üste gelmez....
olmayacak seyler oluyo suan ama ben inaniyorum bu sivas kendine gelsin ilk bese girer... bekleyin ve görün... küme bile düssek bülent gitmemeli...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:43   #56
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi ? Kımse Yıldız Denen bısey yok

Maçın en kötüsü kimdi ? Her zmn kı Solemeye Gerek Varmı ( Ersen Le Yasın Kıbrıtmı ne o )

Maçta göze çarpanlar ? ( Hep aynı Hata Degılmı ılk golu mac baslar baslamaz Yıyoz Yuklenıyoz Kontra Atak gol yıyıp Macı bıtırıyoz Ohh Ne GuzeL dunya )

Ne gibi eksiklerimiz var ? Defans Ve Ersenın Yerıne Golcu adam Tumu Cok arıyorum Ve Syllla yı

Maç hakkında genel yorumunuz ? RezaLet Makara OLduk aLeme Bu devre arasına 10 paun toplarsak ıı dıye dusunuyoırm
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:48   #57
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

trt 1 de sivassporu yorumluyorlar,

aslinda guzel oynamislar, cok sayida gol pozisyonumuz vardi
Alt 20.09.2009, 00:55   #58
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1308 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trt 1 de sivassporu yorumluyorlar,

aslinda guzel oynamislar, cok sayida gol pozisyonumuz vardi
Ablacım o kadar dedim maçı izlemeden eleştirmeyin Skor sizi aldatmasın diye.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:57   #59
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ablacım o kadar dedim maçı izlemeden eleştirmeyin Skor sizi aldatmasın diye.
ben kotu oynadilar diye elestirmedim, elestirenlere yazdim bunu
sadece guzel oynayipta o kadar gol pozisyonuna girdiler 3 puani alamadilar ben bunu eletirdim
Alt 20.09.2009, 01:04   #60
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tek kelimeyle yazıklar olsun harikasın hoca yine dediğini yaptın suç sende dimi
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
0ldu, averaj, bursa, değerlendirelim, maçı, sivas, sivasspor, takımı