Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)
Alt 02.10.2009, 18:57   #51
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)

umarım bu haber doğrudur
bence geç bile kaldı, sivasspora süper ligde büyük işler yaptırdı kabul ama geçen sezon bitiminden şu zamana kadar takımı hala istenen seviyeye getiremediyse de artık gitme vaktidir deyip gitmeli.

sivasspor kimsenin tek elinde olamayacak kadar büyük bir camia, sahipsiz kalacakta değil! herşeye rağmen bülent hocaya teşekkür edilmeli ve bence artık yollar ayrılmalı....
Alt 02.10.2009, 19:04   #52
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
umarım bu haber doğrudur
bence geç bile kaldı, sivasspora süper ligde büyük işler yaptırdı kabul ama geçen sezon bitiminden şu zamana kadar takımı hala istenen seviyeye getiremediyse de artık gitme vaktidir deyip gitmeli.

sivasspor kimsenin tek elinde olamayacak kadar büyük bir camia, sahipsiz kalacakta değil! herşeye rağmen bülent hocaya teşekkür edilmeli ve bence artık yollar ayrılmalı....
abi neden öle sölüyon tabiki hatası çok ama bi kalemde silinmez bülent hoca
Alt 02.10.2009, 19:06   #53
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1144 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bulent Hoca Giderse Yerine Kim Gelecek ?? Bu Satten Sonra Gitmesi Anlamsiz
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2009, 19:14   #54
sivasli215
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 825 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ozbss07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi neden öle sölüyon tabiki hatası çok ama bi kalemde silinmez bülent hoca

kardeşim, aylardır söylüyorum takım kötü yolda işler iyi gitmiyor diye. benim gibi binlerce insan bunu gördüğü halde ne hoca ne de başkan kılını kıpırdatmadı.hala da bekle gör politikası izliyorlar ama artık sabırlar taştı

futbol muhabbeti yapamaz hale getirdiler bizi. her hafta millet bizimle dalga geçiyor, balonunuz söndü diyorlar. hoca yenildiğimiz maçlardan sonra bile sırıta sırıta açıklama yapıyorsa, kusura bakmasın ama misyonunu tamamlamıştır benim için!

geçen hafta ibb maçına gelen taraftar sayısını gördünmü bilmem. ama sivasspor 2. ligdeyken bile istanbula geldiğinde o kadar az seyirciye oynamazdı. demekki birçok sivaslı da benim gibi düşünüyor, yani artık birşeylerin değişmesini istiyor. artık bülent uygun istifa mı eder gönderilirmi bilmem ama tek düşüncem bir an önce sivasspordan ayrılması yönünde. umarım bu da en kısa zamanda gerçekleşir...
Alt 02.10.2009, 19:15   #55
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İstifayı düşünmenin sırası değil...Tamam Bülent Uygun Sivas'a çok güzel şeyler yaşattı ama öyle sürekli hayal edemeyecekleri şeyler yaşattım falan demek çok çirkin geliyor bana..Bırak övülecek tarafın varsa başkaları övsün seni..bize güzel şeyler yaşatan Bülent Uygun aynı zamanda bize hayal kırıklıkları da yaşattı...giden şampiyonluklar...kaçan Avrupa maceraları...Bunlarıda geç Sivas'ın başarısının sorumlusu Bülent Uygun ise ..bugünki başarısızlığın tek sorumlusuda Bülent Uygun'dur o zaman...Başarıyı sadece kendine mal ediyorsan başarısızlıklar sana mal edilince bunu kabullenmek zorundasın kaçmayı düşünmeyeceksin...eğer giderse ben buna gitmek demem ''kaçmak'' derim...takımın iskeletini bozarak tepetaklak ettiği bu takımı düze çıkarmak Zorunda...Bir iki eleştiri alındı diye takıma küsülmez...Takımı düzelt yine al övgünü...Ha gidiyorsa da Kimsenin sevgisi Sivasspor sevgisinin önüne geçemez...Ama bize yakışan şu durumda istifa istemek değildir...eleştiri yaparız ama Bülent Uygun'un da bir an önce taraftara kulak vermesi lazım öyle taraftarı tiye almıyorum havalarıyla hiçbirşey elde edemez..
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ayşegül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2009, 19:27   #56
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

En doğru bir karardır artist bülent görevi bıraksın zaten hiç bir şekilde takıma faydası olmadı oldu diyende yalan der ne oyun anlayısı var ve taktiği var sedece ukala bir şekilde konusuyor başkada bir artısı yoktur birde şu lafa çok takıldım sivaslılara rüyalarında görmeyecekleri iki sene yasattım demek nasıl bir kelime ne hakla konusursun ve nasıl konusturuyolar anlamış değilim bülent efendi inş okursun bu yazımı sivası sivas yapan sen değilsin seni bülent yapan sivastır bunu çok iyi bil sivassporun çok güzel yüreğini ortaya koyan topçuları vardı sende onları elden cıkardın ne maksatla çıkardın anlamış değilim amacın fenere gitmekti ama beceremedin onun için en kısa zaamnda bırakırsan senni içinde iyi olur sivassporumuz içinde çok iyi olur
Bu arada eğer İsmail Kartal hocamız boşta ise veya anlaşılabilirse sivası sivasspor yapan İsmail hocamız gelse çok süper olur bence
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2009, 19:29   #57
sivasli215
Usta Yiğido

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstifayı düşünmenin sırası değil...Tamam Bülent Uygun Sivas'a çok güzel şeyler yaşattı ama öyle sürekli hayal edemeyecekleri şeyler yaşattım falan demek çok çirkin geliyor bana..Bırak övülecek tarafın varsa başkaları övsün seni..bize güzel şeyler yaşatan Bülent Uygun aynı zamanda bize hayal kırıklıkları da yaşattı...giden şampiyonluklar...kaçan Avrupa maceraları...Bunlarıda geç Sivas'ın başarısının sorumlusu Bülent Uygun ise ..bugünki başarısızlığın tek sorumlusuda Bülent Uygun'dur o zaman...Başarıyı sadece kendine mal ediyorsan başarısızlıklar sana mal edilince bunu kabullenmek zorundasın kaçmayı düşünmeyeceksin...eğer giderse ben buna gitmek demem ''kaçmak'' derim...takımın iskeletini bozarak tepetaklak ettiği bu takımı düze çıkarmak Zorunda...Bir iki eleştiri alındı diye takıma küsülmez...Takımı düzelt yine al övgünü...Ha gidiyorsa da Kimsenin sevgisi Sivasspor sevgisinin önüne geçemez...Ama bize yakışan şu durumda istifa istemek değildir...eleştiri yaparız ama Bülent Uygun'un da bir an önce taraftara kulak vermesi lazım öyle taraftarı tiye almıyorum havalarıyla hiçbirşey elde edemez..
sana aynen katılıyorum. bende bunları anlatmaya çalışıyorum. sivasspora büyük başarılar yaşatmış olabilir ama kendisi de sivasspor sayesinde vitrine çıktı. şu an ki başarısızlığında baş mimarı kendisi. unutulmasınki UYGUN SAYESİNDE EN BAŞARILI YILLARINI YAŞAYAN SİVASSPOR YİNE UYGUN SAYESİNDE SÜPER LİGDEKİ EN KÖTÜ GÜNLERİNİ YAŞAMAKTADIR...asıl büyüklük takımı bu noktadan toparlamaktır. malesef o ışık hiç ama hiç gözükmüyor!
Alt 02.10.2009, 19:35   #58
karakochakan
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karakochakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizi yükselte bülent hoca oldu bu gidişe son verecek olan da bülent hocadır bunu unut mayın san ki takımı daha iyi yönete bilecek hoca varda onun iiçin bu durumu hiç kimse onaylamasın
karakochakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karakochakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2009, 19:40   #59
sivasli215
Usta Yiğido

Alıntı:
karakochakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizi yükselte bülent hoca oldu bu gidişe son verecek olan da bülent hocadır bunu unut mayın san ki takımı daha iyi yönete bilecek hoca varda onun iiçin bu durumu hiç kimse onaylamasın
sende şunu unutmaki kardeş, bizi batıranda bülent hoca oldu!!!
Alt 02.10.2009, 19:51   #60
OoSivassporoO
Acemi Yiğido

OoSivassporoO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 OoSivassporoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En iyisi gitmesi................
OoSivassporoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, gidiyor, hoca