Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor
Alt 09.11.2009, 22:46   #51
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor

sivas asla düşmeyecek ,bu tür olaylar futbolda hep vardır olmuştur allah aşkına yaşı benim gibi orta yaşlı olanlar ,,,fb,bjk,gs,kumede son hafta hatta averajla kalmadılarmı?, dunyada kac takım var hep zırvede olan?,,,şimdi birlik ve kenetlenme zamanı,ama bildigim tek şey var sivas düşer kelimesini asla kabullenmemek,inşallah iyi olacak hepsi arka arkaya iki mac almaya bakar,takımın ozguvenı gelir yıne sivaslılar coşar
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 23:14   #52
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1104 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Yönetim sezon bittikten sonra yaptığı transferde cimrilik ve enkaz futbolcu alma politikasının sonuçlarını gördüyse yeter heralde...devre arasında ENKAZ futbolcu is-te-mi-yo-ruz!!!! Biraz paraya kıyın lütfen...Kaybedilen her maç para kaybediyoruz ve prestij...Bu ligden düşersek sene başında harcamamız gerekenden çok daha fazalsını harcasak bile belkide birdaha dönemeyebiliriz...Bu arada Bülent Uygun'a selam göndereceğine bazı futbolcuların işine bakması lazım artık...Burası Sivasspor, bülentspor değil....
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 23:18   #53
ahmetsahin58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetsahin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karadavut58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasen kimsin once kendi taraftarlinizi elestirin acaba kac maca geldiniz ne dedinizi bili yonuzmu arkadas bu sivasspor nerdeydi mecnun baskandan once senin bilgin varmiydi nerde oldundan delikanli durus vede cok degerli baskanimiz var kendiside bu durumda olmayi istemezdir baskanimiz bizden daha uzgun takimin bu durumuna tamam gecmis gecmiste kalmistir emme unutmayinki gecmiste bize yasattigi guzelikleri ins gelecektede yasatacaktir ad*****ipta biz bu kadroyu kurduk kume dussekte kalsakta bu kadroyu degistirmem dedimi oda insan yanlis yapar ins duzeltecektir akilli ol adam gibi yorum yaz sanirim sen eskiden bjk nin carsi taraftariydin onlarda hermacta baskanlarini istifaya cagirirlarda
sen once konusmayı ogren sonra taraftar ol sen bılmessın baban bılır ben nacılerın tabutmemetlerın donemınden berı taraftarım yasım 49 bu takım amator kumede bıle olabılır hıc farketmez taraftarsan kulubunu bıleceksın baskancı degılım ben bırı gıder dıgerı gelır bakı olan SİVASSPOR dur... haa birde amigo ihsan vardı rahmetli oldu mekanı cennet olsun.senkımsın gıbı yazılarda yazma haddını bıl ıstersen
ahmetsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2009, 00:40   #54
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yönetimin eline firsat gecti ama degerlendiremediler.!!! Ankaraspor kümeye düsürülünce futbolcular icin özel izin cikarildi, bizim yönetim ne yapti hic bir sey ??? defans ve ortasaha hatti SOS verirken haftalarca mac yapmayan Ankara BB puan olarak sivasspordan öndeyken, Bizim yönetimin aklina transfer etmek gelmedi demmekki yönetim isin ciddeyetini anlayamamislar. Ara transferde yabanci futbolcu getirsen ne olacak uyum dönemi takima alismasi icin en az 2 ay gecer. ikinci devre birinci sezondan dah zorlu gececek sampiyonluga Uefaya intertotoya kümeye oynayan takimlardan puan almak hicmi hic kolaya olmayacak...
Alt 10.11.2009, 00:48   #55
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Yonetimin Yapacagi Budur ; Yasin,Petkovic,Ersen, Ugur Ve Birkacini Yollamasi Gerek !
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2009, 01:01   #56
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent uygun istifa etsin dediğimizde burdakilerin çoğu nasıl hocayı istifaya çağırırsınız.siz kimsiniz diyorlardı.bülent hoca istifa etti kına yakın dediler.Sonra hata yaptıklarını anladılar...
şimdi aynı şey mecnun başkan için geçiyor.tabii ki bir takım bir sezon önce şampiyonluğa oynarken bu sene küme düşmemeye oynuyorsa yönetime de hesap sorulacak.ama mecnun başkana;başkanım geçen sene dünya para geldi nerde onlar diyecek bir babayiğit var mı??yada sen miladın doldu bi yapalım diyecek birileri??
Alt 10.11.2009, 01:07   #57
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gidecekler:onur-ugur-ersen-yasin-petkovic 3.kaleci olarak kalabilir.(adam bu sene kötü olabilir ama 5 yıldır kalemizi koruyor.geçen yıllar ligin en az gol yiyen kalecisiydi)
gelecekler: ibrahim akın,ugur inceman,ali bilgin,defansa 2 oyuncu
Alt 10.11.2009, 01:20   #58
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivasspor'un Başarılı Olması İçin

sivassporun bazı oyuncuları göndermesi gerekir.bir kere sivasspor'un fb'nin çöplüğü olmaktan vazgeçmesi gerekir.dolayısıyla yasin,onur tuncerin gönderilmesi gerekir.bunun yanında faruk,uğur kavuk,ersen martin gönderilmeli(onur belki gönderilmeyebilir)ama diğerlerinin kesinlikle gönderilmesi gerekir.ve geçen sene o kadar alınan paraya kıyılıp devre arasında 2-3 tane iyi oyuncu alınmalı.bunu yönetim elbette biliyor.ama yinede ben söylüyüm dedim.yoksa bu kadroyla,bu oyunla biz artık bank asyada şampiyonluk mücadelesi veririz.

şöyle bir şey var.artık gerçek sivassporlularda takımdan umudunu kesmeye başladı.buna acil önlem alınması gerekir.siz paraya kıyın devre arasında 2-3 iyi oyuncu alın para mühim değil,isterseniz biletler 20-30 ytl olsun.önemli değil.taraftar artık stada geldiğinde sevinmek istiyor.güleryüzle,mutlu bir şekilde stadtan ayrılmayı,sivassporun iyi işler yaparak gündeme gelmesini istiyor.5 ytl verip eziyet çekmek istemiyor.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor'un Başarılı Olması İçin
Alt 10.11.2009, 01:23   #59
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'un Başarılı Olması İçin

kulubün parası olsa zaten böyle ucuz yollu oyuncuları almaya meraklı değil
Cevap: Sivasspor'un Başarılı Olması İçin
Alt 10.11.2009, 01:26   #60
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor'un Başarılı Olması İçin

parasi niye olmasin yav?
bilica satildi 2.5-3 milyon avroya.
fortis kupasindan para geldi
süperlig havuzdan bir sürü para geldi
nereye gitti bu paralar?
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arıyor, başarılı, çözüm, olması, sivassporun, İçin, yolları, yönetim