BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?
Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!
Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!
Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!
Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.
Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...
|