Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.01.2010, 21:57   #51
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

hoca diyiyor sakatlardan dolayı bu kodrayla çıktı adam 18 zi tamam layamişki zaten al yapıdan çıkan da olmasa 16 kişiydik
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:00   #52
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...
Evet haklısın gardaş.. Ama Eleştiri sporun doğasında var mutlaka. Eleştiri yaparken argo kelimelere, aşağılayıcı cümlelere ve futbol kültürüne sahip olunması gerekiyor. Elbetteki eleştireceğiz. Bülent Uygun'u en çok eleştirenlerden biriydim ben şahsım adına. Özellikle Gaziantep maçından sonra. Ama hiçbir platformda (Sitemizin haricindeki ortamlarda) onu yem etmemek için elimden geleni yaptım. Eleştiri doğru yapıldığı zaman hepimizde biliyoruzki tek yolu bulmakda en faydalı araçtır İnsan Sosyolojisinde.. Bundan dolayıdırki eleştiri yaparken dozaj ayarlamasına dikkat edilmeli ve antipati toplamamalıyız. Eğer kişi eleştiriye tahammülü yoksa bir yerlerde eksiklik var demektir.
Doğrusun hocamız ve yönetim kurulumuz özellikle Başkanımıza Allah sabırlıklar versin.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2010, 22:11   #53
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallaha sivasspor pekte iyi oynamadi...
yine ayni sorun hücumda cok yavas kaliyoz...
hizli cika bilsek gol atariz...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:19   #54
furkan çelik
Yeni Yiğido

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 furkan çelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla gerği söyleyelim vasatı aşamadı sivas.abdurrahmanın akıllara zarar ortaları hayrettının kendı kalesıne gol atacak olması gıbı bırtakım hataları amator takımlar dahı yapmaz .Birde hayrettının yerınede acılen alternatıf gelmelı cunku bu sene cok kotu. gecen senenını en ıyılerınden olan ibrahim dağaşanın da zorla oynuyor gıbı bir hali var.benım gozume carpan oyuncular hıc kosmadı .hırs azim gibi faktorlerden zerre kadar goren var mı oyuncularda sorarım?ama inş duzelır yakında bu takımın halı yenı transferlerle
furkan çelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:21   #55
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

ikinci yari bomba gibi geliyorum 1 puan güzel sonuç aramiza katilan sadece alt yapidan yunus oyadi takim güzel oynadi aramiza katila oyuncular harika takim geliyor denizlispordan bundan sonra puan almak zor kadrolari güzel ve hoçalari harika bir insan yigidolar elerinden geleni yaptilar hepsine tşk kirmizi beyaz şampiyon sivasspor
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:52   #56
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımda iş yok vaziyet sıfır toplamda yaptığımız atak 2 süper ligdede böle oynarsanız sizi ikinci lig bile tutmaz umutlarım biraz suya indi takıma acilen forvet ve defans bu arada kamananda sakat
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 22:58   #57
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Geerk bonna gerekse adrese katılmamak elde değil;2 arkadaşımız da mesajlarında çok doğru noktalara temas etmişler..Hoca ne demişti son konuşmalarında tatile girmeden önce;Sivasspor taraftarı yeni alınacak oyuncularla çok sevinecek...Bu söz hocanın sık sık tekraladığı bir söz...20 yıldır hocalık yapan birisi herhalde boş konuşmaz...Yalnız Türk olmasına ,Türkiye'de futbol oynamasına rağmen Türkiye ligine yabancı bir hoca..Sadece 10 yıl önce Y. VURAL'ın yardımcılığını yapmış..Sabır-sabır-sabır şu anda en çok konuşulan bir söz..Bu söz küme düşme sorunu yaşamayan puanı iyi olan bir takım için çok doğru bir söz;ama bizim durumumuzda olan bir takım için zor bir durum..Malesef Sivassporun şu anda oyunculara göstercek fazla bir sabrı da yok..Diyelim bu oyuncular takıma tam uyum sağlayamadı o zaman ne olacak....İşte sivaspor için en zor durum da bu..Mevcut oyuncularla bu zamana geldik;acaba 1-2 transferle 2. yarıya başlasaydık daha mı iyi olurdu da diye düşünebiliriz..Bu sefer takım başarısız olursa niye transfer yapmadın diye hesap sorulacaktı..Alınan oyuncular gerçekten hepsi fert olarak iyi oyuncular ama birbirleriyle ne kadar uyum sağlarlar,bu uyum ne kadar sürer bilemiyoruz..Herhalde hoca da bunu hesaplamıştır..Hocanın lu aşama da yapacak başka bir şeyi de yok...Acaba alınan oyuncular daha önce birlikte oynayan oyuncular olsaydı daha faydalı olmazmıydı diye de düşünülebilir...Alınanlardan Tunuslu ve Elrionun videolarını izledik ama Süleyman tam bir kapalı kutu...Gerçi Süleyman 2008 de Cezayir liginde ve Arap Ülkeleri Şampiyonlar liginde Şampiyonluk yaşamış bir oyuncu...Bu takımda ilk 11 de direkt oynayan da bir oyuncu ayrıca fizik gücü de çok güçlü bir oyuncu..Burada en büyük avantajımız alınan oyuncuların hepsinin Afrika kökenli olması..Birbirini dil olarak anlamakta da fazla sorun yaşamayacaklar...Bunu hoca da mutlaka düşünmüştür...Oyuncular birbirlerine ne kadar çabuk uyum sağlarlarsa sivassporda o kadar çabuk düşme hattından uzaklaşacaktır...Bunun çok çabuk gelmesini bekliyor ve ümit ediyoruz..Son olarak Bu takıma iyi bir gocünün alınmasının artık şart olduğunu düşünüyorum..Artı Yunus'a amatör küme futbolcusu diyenleri de buradan kınıyorum..Biz bu kafayla gidersek Altyapıdan Atakıma oyuncu falan kesinlikle çıkaramayız..Bir oyuncu bir maçla değerlendirilmez..Bu oyuncunun daha ilk maçı oyuncu oynadıkça,kendine güveni geldikçe daha da iyi oynar..Bu oyuncuyu Erciyes maçında canlı olarak stattan izleyen biri olarak Yunus'un bu maçta çok heyecanlandığını ve gerçek futbolunu oynayamadığını düşünüyorum..Yunus oynadıkça daha da iyi olacak..Yeni transferlerin birlikte oynayacağı ilk maçı heyecanla ve merakla bekliyorum..Her Şey Sivas Ve Sivasspor İçin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 23:07   #58
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın en kötüsü ..... Erman hariç hepsi
Göze çarpan.... Hocanın futbolcuların hareketlerine bakıp kahrolması mahalle takımından farksız. O kadar bireysel hatalar var ki

Sonuç olarak işimiz çok ama çok zor. Ne derece acılarımıza merhem olacak alınan futbolcular bilmiyorum ama onlardan başkada uudum yok benim.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda murat_n'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2010, 23:55   #59
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaşalr sinirlenmeyin yahu.Bir ay önceki Sivasspor'dan farklı kişiler yoktu bugün sahada.Yeni transferlerimiz gerçekten kaliteli.Bu takım bu haliyle bile 17 puan toplamışsa,ikinci yarı ne yaapr siz düşünü.İlk iki hafta belki yenileceğiz,o zaman ne yapacaksınız?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2010, 23:58   #60
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

sen seziri gönder sezer trabzonda asist yapsin elindeki kadroya bak eger yeni transferler verimli olmazsa yandik bizi düsmekten kimse kurtaramaz..........
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı