Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın İyileri:Akın,Agbetu....Vasatla r: İ.Dağaşan,Erman,Abdurrahman,Ka dir,Cihan Kötüler:Musa,Kamanan,Ferhat(İl k Yarı) Maçın En Kötüleri:Elrio,Taider......... ...Nerden başlasam bilmiyorum..İlk yarı oynanan futbol hepimizi utandırdı...M.Hoca Bu maçta malesef sınıfta kaldı...Karnesinin hepsi zayıf dolu...Yazdığım maç mesajında yenemiyorsak yenilmeyelim diye bir de not düşmüş ve takımda ne büyük sorunun uyum sorunu olduğunu özellikle belitmiştim;birde bu söylediklerime Transfer döneminde alınan oyuncuların HAZIR OYUNCU OLMADIKLARINI ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTİYORUM...Şöyleki Ne Taider,Ne Elrio ,Ne de Fransız Oyuncu Ubey hazır değilller;Elrio geldiği takımda sadece antremanlara katılmış hep yedek kalmış,Milli takımda oynamak için bzize kiralık gelen bir oyuncu;Maçta son dak. larda her oyuncunun forması çamura bulanmışken Elrio nun forması bembeyaz duruyordu;yani mücadele etmediği için formada değişiklik yoktu...Nabil Taider Fransa'da mili takım için 4 yıl önce aday gösterilirken son 2 yılda büyük düşüş yaşayarak Yunanistan liginin sıradan bir takımına transfer olmuş;2.5 aydır da takımdan ayrılmış ve antremanda yapmamış...Hoca tam hazır olmadan niye bu oyuncuyu oynatıyor anlamış değilim...Gİresun maçında o çıkınca 2. yarı orta saha adeta şahlanmış ve Giresun'u kendi alanına hapsedip yenmiştik..Bu maçtada ilk yarı İ. Dağaşan biraz koşmaya çalışıyordu;onun dışındakiler Rakibin presi karşısında adeta ezildiler..Orta sahada koşmayan Musa,Elrio,Erman gibi oyunculara yürüyerek oynayan adeta ağır Alman Tankı duran Taider eklenince Trabzonspor üzerimize dalga dalga gelmeye başladı..Bilhassa Ferhat'ın kanadından yaptıkları ataklarla sivasspor defansını bunalttılar...Ferhat'ın kötü gözükmesi ;tecrübesiz olmasından ve kendisine arkadaşlarının yardım edememesinden kaynaklandı...Ferhat 2. yarı bence takımın iyi oyuncularındandı;2. yarı çok koştu mücadele etti;oynadıkça da açıldı...Agbetu da 20. dak. da Taider'in yerine girince takıma çok katkı yaptı... 90 dak. koştu;mücadele etti...Sahada basmadık yer bırakmadı...Hocanın oyunu okuyamadığı tezine hiç katılmıyorum...Hoca Taider'i iyi tanıyor olmalı ki onun takıma uyum sağlamasını sağlamak için sürekli oynatmak istiyor..Takımın el freni olduğunu gördüğü için de 20. dak. da oyundan aldı..Gördükki takıma koşan bir oyuncunun girmesi bile bizim daha iyi oynamammızı sağladı ve 2-3 tane pozisyona girdik..SON SÖZ:1-Ben hocanın yerinde olsam hazır olmadan Taider'i kesinlikle oynatmam...2-Elrio' yu da deplasman maçlarında rakibin ve saha şartlarının durumuna göre oynatırım..3-Eğer Taider'de umut görmüyorsam bu oyuncuyla vakit geçirmeden yollarımı ayırırım;Çünkü aynı mevkide Keita'da var..4-M. Yıldız'ın durumu nedeniyle bu takıma kesinlikle iyi bir santrafor alırım..M. Yıldız ne zaman hazır olacak kesinlikle belli değil...5-Kupayı kesinlikle 2. plana atar;eğer tur geçilirse kupada daha çok yedek oyunculara şans veririm...ŞU MAÇ DA GÖSTERDİ Kİ SİVASSPOR LİGDE 16 TANE DAHA FİNAL MAÇI OYNAYACAK...PUAN ASLANIN AĞZINDA DEĞİL;MİDESİNE DOĞRU İNMİŞ DURUMDA.....
|