Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı
Önce Karşındakini Tanı Sonra Yorum Yap Tavsiyem Bu Sana...
Ben Sivasspor Forması Giyen Her Topçunun Başarısının Peşinden Koşarım İnsanların Karakteri ile Yaptıkları İşin Ciddiyetinin Ayrımında Olamayan İnsanlar Dünyaya At Gözlüğü ile Bakmak Zorunda Olan İnsanlardır...
|
Gardaş yazının altına imza atmak için küçük bir bölümü alıp buraya belirttim. Çok doğru söylüyorsun. Her zaman Yiğidomuzun başarısı ve/veya varlığı bizleri bu platformda toplamış ve (şahsım adına) yıllarcada burada toplamaya devam edecek bir köprü vazifesi görmekte. Yıllarca 3. Ligde mücadele ettik. Hatta bazı genç yada kaba tabirle yeni yetmeler bilmez Amatör kümede bile mücadele ettik. Bir defasında ben bile Sivasspora karşı oynadım. Özeti biz her şekilde Sıvaslıyız ve Sivassporluyuz. Gün geldi basamakları hızla çıkmaya başladık bir gördükki Şampiyonlar ligindeyiz. Çok doğru hamlelerle Sayın Bülent Uygunu takdir ettik. Ve yine diyorum en çok eleştirende bendim. Hangi birini yazayım. Ama hiçbir yabancı platformda da ona söz söyletmedik. Bakın gidin adamın internet sitesine hala Sivasspor söylemleri ana sayfasında. Tamam yanlışları oldu ama ne şeref ne bel altı vurmak bize yakışmaz yakışmayacakta. Balili Tum Sylla Voter Kalla Lorant vs. kimler geldi kimler geçti bu takımdan. Demekki kısada olsa uzunda olsa çoook kişiler geldi geçti ve unutmayın baki kalan tek şey 3 yıldız arması ile SİVASSPOR'umuz kaldı. Başka Yiğido da yok. kişiler gelip geçici yani. Burada prof. ortamda bulunan çok kişi ekmek parası için mücadele ediyor. Ama bunların içinde öyle kişiler varki hem forma aşkı hem kulüp aşkı hemde evinin nafakası için mücadele ediyor. Bunu taraftarda çok iyi biliyor medyada yönetimde. Hayrettin, Mehmet Yıldız, Mecnun Odyakmaz, Abdullah Yiğit gibi isimlerde bu kişilere örnek. Ama bazı arkadaşlarımız bunu maalesef algılayamıyor. Maç sonundaki sinir ve hırsla söylenen söylemleri hadi istisna olarak kabul edelim ama bunu huy edinen ve devamlı yazan arkadaşlarımız hatta ağza alınmayacak kelamlar edenler bile var.. Beş parmağın boyutları bir değil ama bu ortamda biraz daha dikkatli olmamız sözlerimizi dinleyerek söylememiz gerekiyor. Ben dahil eğer yanlışımız hatamız varsa üsluba dikkat ederek uyarmamız ve memleketimize rengimize yakışır taraftar örneği sergilememiz gerekiyor.
Hayrettin olayında ise yapılan aşırı bir hata ve gençliğin verdiği hırsın yanına bizim bilmediğimiz olaylar karışarak bir takım üzücü şeyler yaşandı ama şimdi bir özürle olay tatlıya bağlandı. Bakınız ne kadar basit bir özür dilemek bile bize yetiyor. Bir böyle insanlarız. Artık Hayro eskiye sünger çekecek ve bizlere başkanına ve hocasına en önemlisi armasına sadık kalarak canla başla bu zor durumdan kurtulacak hamleleri yapmaya kaldı. Hadi bakalım tatlı yiyelim tatlı konuşalım camiamıza hayırlı olsun yeni transfer HAYROOOOO...