biz bülenet uygun yalakası değiliz at gözlünü cıkar türübünden küfredelerden biride sensiz bülent giti şanpıyon oluruz artık için rahat olsun
O Konu Başka Bülenttin Konuşmaları Hareketleri Şampiyonluğumuzu etkiledi o zamanlar İlk seneki başarısında ben dememişti Şımarmamıştı İkinci Başarısında Ben dedi Bunu Tüm Yorumcular dedi Yalanmı Sonra Konuşmaları bjk nini ve gs nin Avrupa KUpalarına söz söyledi Sonra Teknik Kulübenini Camını kırdı ve antiatik etti Yalanmı Ben bunları görüpte hala sevenlere diyorum yalaka Eskiden Sivas olsun diyorlardı O açıklamalardan sonra Bunlar olmasın dediler Şimdi Bursaya bak nasıl Ertuğrul sağlam Ne kadar efendi bir bakda gör
bülent hazıra kondu ...inşş..mşl.. işi gotrdu.biraz............yonetm yani başkan hala nden susuyor anlamiş degilm........değiştrsn şu teknik adamı...........başkan yoksa memnunmu bu adamda........bu kadar insanları üzmeyelm başkanım...............hadi bir değişim yap gorelim. hikmet karaman olsun
b akşam kasımpaşa-bjk maçına baktımda...beğenmeyip gönderdiğimiz murat erdoğan öyle öldürücü paslar attıki ..yine beğenmetip gönderdiğimiz tum İBB 'de gollerine devam ediyor...hay ben böyle yönetilen takımın taaa.............
arkadaşlar geçen sene kendi ellerimizle şampiyonluğu beşiktaşa hediye ettik.hadi o geçti.madem o takım ilk üç için yeterli al beş yeni transfer şampiyon ol.takımın alayını sat sonrada istifa et git.yok öyle yağma. kim istedi bülenti.var mı çalıştırdığı bir takım.yazıklar oldu takıma düşmemeye oyunuyor ya.inanamıyorum.süperlige çıktık çıkalı hiç bu kadar aciz olmamıştık
seneye yılmaz vural'ıalmak lazım.Adam bjk maçında ne futbol oynattı kasımpaşaya. Hırs küpü,ligi tanıyor,sempatik dobra adam inşallah alırlar tam bize göre bir hoca
arkadaşlar geçen sene kendi ellerimizle şampiyonluğu beşiktaşa hediye ettik.hadi o geçti.madem o takım ilk üç için yeterli al beş yeni transfer şampiyon ol.takımın alayını sat sonrada istifa et git.yok öyle yağma. kim istedi bülenti.var mı çalıştırdığı bir takım.yazıklar oldu takıma düşmemeye oyunuyor ya.inanamıyorum.süperlige çıktık çıkalı hiç bu kadar aciz olmamıştık
Haklısın Kardeş Bende Onu demeye çalışıyorum Bestepeli-58 hala anlamıyor Fikreti suçluyor
..içim yanıyor şu duruma düşmek nasıl bir acı bu nasıl bir durum.Galiba şükretme kavramını doya doya yaşıyoruz.
Sivas Düşmanları Çok İstiyordu Yanarımda Ona yanarım Ah Bülent Ah Takımı Bozdun Yapamayınca Kaçtın Kaçmasa Ben yine seviyordum bülenti ama Gözümden Düştü Bir söz vardır Gemiden ilk baş Fareler kaçar Kaptanlarda en son kaçar