Haha Kürtlerin cenesi kapanmistir herhalde....
cok güzel oynadik puan hakeddik haftaya 3 puan cebimize besiktas macindanda en az 1 puan koparirsak garanti ligde kaliriz
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
futbol budur işte MUCADELE OYUN PAS ATAK ŞUT KONTRA ATAK BUDUR İŞTE BU KADAR BUN FUTBOLLA GECEN SENEKI TAKIMIMIZI HATRILADIM O OYUNU KOYDULAR RESMEN SÜPERSIN EĞER MUHSIN ERKEN GITSEYDI ŞİMDİ ORTALARDAYDIK NESE ARTIK DIODUK ZATEN O ADAM OLD SÜRECE MUHSIN DÜŞERİZ DİE GİTTİ TAKIM TOPARLADI WALLA BU FUTBOLLA DEVAM EDEK SENEYE ŞAMPIYONLUĞA OYNARIZ RAHAT 3 PUANI KACIRDIK AMA OLSUN FUTBOLU ÖZLEMİŞTİ SİVASIM
KAYSERİLER BIZIM KOMUŞUMUZ FELAN DEĞİL MACTA DURMADAN BAĞIRDILAR SİVAS KUMEYE BUDA ONLARA KAPAK OLSUN !!!
ne komşusu 1967 olaylarını hatırlamıyoyor msunuz gerçi biraz da siyasi etkiler de vardı da yine de orda herşey belli olmuştu ne komşuluğu ne dostluğu hele bi sene gelsin görcem ben onları 4 eylülde
Maç 2-2 bitti.Valla ben şu son dakikalardaki baskımıza hayranım.Gerçekten müthiş yükleniyoruz.Mesut Hocam yeter beraberlik biraz da galibiyet istiyoruz.
maçın genelinde iyiydik ama futbolcular uzun toplarla paslaşmaya çalışıyorlar ama hep rakip futbolcularda kalıyor bu hatalarda olmasa daha iyi bi futbol seyredeceğiz takımımızı kutluyorum haftaya zaten 3 puan garanti inş önümüzdeki maçlarıda alıp ligde kalacağız