Buca Maçını Kazanmamız Halinde Rahatlarız!!!
Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları bir türlü alamayan Sivasspor'da Cuma günü oynanacak Bucaspor karşılaşması çıkış maçı olarak görülüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, muhtemel bir yenilginin dünyanın sonu olmayacağını ifade ederek, Buca karşısında galip gelerek taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi.
Kırmızı beyazlı ekip, hafta başında başladığı Bucaspor maçı hazırlıklarına bugün de devam etti. Yağmurlu bir havada gerçekleştirilen idmanda düz koşunun ardından futbolcular çift kale maç oynadı. Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleşen antrenmana, sakat olan Hayrettin Yerlikaya ve Murat Sözgelmez katılmadı. Kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız ile Souleymane Keita A2 ve U18 takımlarıyla idmanlara çıktığı için takımdaki yerlerini alamadı. İdman sonrası Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, futbolcu ve teknik heyete çiçek takdim ederek baklava ikram etti.
Gazetecilerin takımdaki gelişmelerle ilgili sorularını cevaplayan teknik direktör Mesut Bakkal, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın affedilip edilmeyeceği ile ilgili soruyu geçiştirdi. Bakkal, "Bucaspor maçına kilitlendik. Şu anda o soruları kabul etmiyoruz." dedi.
Cuma günü olmazsa olmaz bir Bucaspor maçına çıkacaklarını belirten Bakkal, bu maçı kazanmaları halinde takımın rahatlayacağını söyledi. Sivasspor'un bulunduğu konumu hak etmediğini dile getiren Bakkal, "İki takımın da 6 puanı var. Geldiğimiz nokta, ne emeğimize, ne içerdeki futbolcunun kalitesine ve ne de kulübün duruşuna yakışıyor. Hiç kimse duyarsız değil ve bunun bilincindeyiz. Benim oyuncularım kişilikli futbolculardır. Zannediyorum Cuma günü Buca maçında gerekli cevabı sahada vereceklerdir." diye konuştu.
Bucaspor karşısında alınması muhtemel bir yenilginin dünyanın sonu olmayacağını da vurgulayan Mesut Bakkal, daha bu ligin altından çok suların geçeceğini söyledi. Takım olarak kötü gidişe 'dur' deyip galibiyet serisine başlamaları gerektiğini kaydeden Bakkal, "Hiç kimse hakem hatalarından ortaya çıkan mağlubiyetleri konuşmuyor. Ben de başta olmak üzere tabelacıyız. Tabeladaki skora göre hareket eden bir yönümüz var. Onun için bizim de bu tabelaya galibiyeti yazdırmamız gerekiyor ki biraz daha moralimiz düzelsin ve camiaya neşe gelsin." diye konuştu.
Sivasspor taraftarını da takıma sürekli destek olmaya davet eden Bakkal, "Son 7-8 maçı beklemeyelim. Sivasspor bir tane. Herkes burada gelip geçici. O yüzde bu 7-8 haftada da takıma mazeret üretmeden sarılalım" dedi.
|