inanıyorum memleketimizin evladı bize güzel duygular yaşatacak. uzun yıllar hatta ömrünün sonuna kadar çalışmasını ve başarılı olmasını isterim. rıza hocamızda istemez takım takım dolaşmayı bakalım inş kanlarımız uyuşur ve eski özlediğimiz sivasspor bu sene olmasa bile gelecek senelerde tekrar döner.
hadi bakalım hocam artık ip senin elinde inş bizi bu çukurdan çıkarırsın.
Adam sivaslı inşallah başarılı olur,başarısızlık ki Allah korusun sözkonusu olursa normalde bizim kadar + hoca olduğu için çifte üzülecektir.Bunuda istemeyeceğini düşünüyorum.diğer hocalara gösterdiğimiz sabırdan fazlasını bunada göstermeliyiz...tek handikabı oyuncular
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı dedebali58'a Teşekkür Ediyor...
Rıza hoca hoş geldin memleketine memleketimize.İnşallah sizin içinde bizim içinde SİVASSPOR'umuz içinde hayırlısı olur.SİVASSPOR haketmiş oldugu yerde degil kanımca bunu sizle inşallah başarıp hakkettigimiz yerlere gelecegiz inşallah.Tabi herşey nasip kısmet.ALLAH'tan hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
hayırlısı olur inşallah şimdilik konuşmak için erken şu anda başarısız olsada bişey söyleyemeyiz çünki kendi kurmadığı handikap bir takımı çalıştıracak hadi hayırlısı
hemşerim sivasa hoş geldin gönül isterdiki hoca olarak gelmeden önce bir yigido olarak sivasa gelsen daha iyi olurdu.ancak seninle çıkışa geçecegimize olan inancım tamdır.tek düşüncem şu takımda çetecilik oynuyan futbolu unutan beyleri disiplin altına alıp haddini bildirirsen çok mutlu olacagız.sen bu takımın bizler gibi gerçek sahibisin başarılı oacagımızı düşünüyorum. bakkal hocaya emekleri için teşekkür ederim.
Riza hoca geldi diye hersey güllük ,güllüstanlikmi olacak.Kadromuz kaliteli degil.Bu sartlarda ne yapabilirki.Hoca degisikligi elinde iyi bir kadro var ise avantaj saglar,aksi taktirde degisen hic bir sey olmaz.
Riza hoca geldi diye hersey güllük ,güllüstanlikmi olacak.Kadromuz kaliteli degil.Bu sartlarda ne yapabilirki.Hoca degisikligi elinde iyi bir kadro var ise avantaj saglar,aksi taktirde degisen hic bir sey olmaz.
Artık kalite takım oyununda karabükspor şuan ligin en ucuz takımı ama lige yükselen diğer takımlardan daha başarılı önemli olan seyirci desteği ve moral bunlar tam olduğu zaman takımın önünde kimse duramaz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...