Kampanyayı başlatanlara teşekkür ediyoruz.geçen senede tv58 de spor müdürü mustafa Ateş bir kampanya başlatmıştı.2-3 saatlik yayında 35-40 otobüs organize etmişti.Tv58'e SPORAKTİF'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.tABİ aBDULLAH yİĞİĞ ABİYİDE UNUTMAMAK LAZIM.iŞTE SİVASLILIK BUDUR.Keşke diğer basın kuruluşlarıda bu tür organizeler yapsa yada destek verse..en bütük sivas ...kırmıızııııı----beyaaaaaazzzz
Arkadaşlar ben istanbuldan gitmek istiyorum istanbuldan gidecek olan varmı ,0533 559 1403 ulaşılabilir.
canim kardesim keske bende istanbulda olsamda sivasimizin macina gitsem , almanyadan hepinize cok cok selamlar ayrica maca gidecek olan yigido kardesleimize en icten sevgi ve selamlar
TÜM SİVASSPOR'A GÖNÜL VERENLERE VE BAŞKENTE GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZI BAŞKENTLİ YİĞİDO GRUBU OLARAK BEKLİYORUZ.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR AMACIMIZ VE GAYEMİZ SAHADAKİ 11 YİĞİDE DESDEK VERMEK. TÜM TARAFTAR OLARAK HANGİ GRUP OLURSA OLSUN TAKIMIMIZI BİR DESDEKLEMEYE DAVET EDİYORUM. LÜTFEN AYRILIK OLMASIN, ÖNCEKİ YILLARDA BUNU YAŞADIK.
canim kardesleim hepinize helal olsun , desteklerinizi eksik etmeyin yeri gögü titretin