Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Alt 13.08.2011, 01:09   #51
asdera58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 asdera58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

ya arkadaşlar inanın bizim forvetlerde iş yok 2 tane sağlam forvet olsa iş daha iyi olur veya gönderdiğimiz kamanan olsa inanın biz yne bnları ynerık tek çare forvet adam akıllı eğer yine eneramo veya pedriel gibi forvet alacaksan hiç alma bn geleyim oynayım onlardan iyi oynamazsam konuşun...
asdera58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 02:14   #52
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mac ozeti yokmu arkadaslar izleyemedim
tavsiye etmem agrisiz basina agrilar girer heyecanlandiracak ne takim var nede topcu mahalle takimi gibi pas bile yoktu doldur bosalt allahtan mersin yorgun olsada biraz oynadida mac izledik azcik dusunsene kotu kamanan bile gol atti tac cizgisinde top surmeyi bile bilmeyen kamanan gol atti
bizim attiklarimizida hic gorme defans verdi onuda attik hakkiyla gol atamadik sabaha kadar oynasinlar genede atamazlardi
Alt 13.08.2011, 02:24   #53
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

her ne kadar onemsiz macmis gibi olsada sonucda bir turnuva ve bir futbolcu macin onemsizligini yorumlayamaz adam gibi oynamak zorunda benim gozumde kucuk bir turnuva degildi rakibini yenenler cikti adam gibi oynadi basti aldi maci
malum sivasin ne yapmaya calistigini anlayamadim surasi iyiydi diyecek bir oyun goremedim gorenler varsa gostersinler birtek ciddiyeti navratilde gordum hakkini yemeyim cok ciddi oynadi gerisi tras hele grosicki her gecen gun dahada gicik oluyorum manisa macindan sonra ben gormedim onu bunuda goren varsa soylesin riza hoca kendi takimi kursam daha iyi diyordu malesef ben bir fark rakibi korkutacak isiracak takim gormedim goren varsa bunuda yazsin
sivasspor artik adini superlige kazimis bir takim buyuk takimiz buyuk oynamaliyiz aldigimiz mahalle topcularini surelerle dualarla oynatamayiz tecrubeli takim olan ne yapacagini bilen topcu lazim bunlar kameralara bile konusmaktan aciz sivasspor buyukse buyuklugunu gosterip adini kanitlamis topculari alamasa bile almak icin girsimlerde bulunmalidir mehmet zenginmis kivancmis bunlari bizi ilk on icinde tutacak oyunclar degil milan cerny de dahil kamil grosicki bile hakiki sivasimizin yedeginde kalacak bir oyuncu bize niang gibi milan baros gibi keny miller gibi oyuncular lazim daha neler neler
Alt 13.08.2011, 02:37   #54
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bu rıza amerikayı baştan mı keşfetmeye çalışıyo nedir kardeşim ya.futbol basit bir oyun rıza ise bu basit oyunun zorlaştırmak için herşeyi yapıyo.bu eneramo ne halt eder,bu cihanın bu takımda ne işi var,suarez SİVASSPORun topcusu mu biri anlatsın bende öğreniyim,şimdiden saç-baş yolmaya başladık,ALLAH sonumuzu hayır eylesin ne diyim
Alt 13.08.2011, 03:00   #55
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Maci izlemedim, fakat Eneramoya laf yok. Yanliz birakilirsa adam ne yapsin? Yanina kafa dengi bi forvet daha alinsin bakin Eneramo nasil cosacak.

Hem kuvvetli hemde suratli bunu gecen sene bircok kez gördük. Dikkat edin Eneramonun rakip oyuncusu genelde sari kart yiyor, cünkü Eneramoyu durdumasi cok zor. Bire bir pozisyonlarda cok iyi vede gol pozisyonlarini iyi degerlendiren bi futbolcu. Ayni zamandada oyunu cok iyi okuyabilen biri, oynadigi paslarda harika. Bizde 10 numara mevkisinde bile oynar.

Pedriel hakkinda istediginizi diyebilirsiniz fakat Eneramo'ya laf yok. Benim bu degerlendirmelerim bugünkü maca dayanarak degil, son 15 macdir izledigim Eneramoya dayanaraktir. Ondan daha iyisini bulamayiz su anda. Eneramo bizim su anda en degerli futbolcumuz.
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 07:57   #56
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen yaz lig başlamadan da benzer görüntü veren bir Sivasspor vardı, her mevkiye acil takviye lazım diye detaylı anlatmıştık, ama ıkına ıkına ligde kalabilmeyi ancak başardık. Bu sene de aynı görüntuyle karsı karsiyayiz, eger bu takima takviye yapmazsak şike davasına gerek kalmadan zaten kendimiz düşeriz. Bize hem kaleci, hem stoper, hem orta saha (2) hem de santrafor lazım.
Takımdan o kadar adam gönderdik, bence iyi de oldu, ama gönderilenlerden daha iyisini almayacaksak ne anlamı kaldı? Mersin güzel takım kurmuş, tek pas yaptıklarında bizim orta sahayı yağ gibi geçtiler, 1 gün önce de oynayan 7 oyuncusuyla sahaya çıktılar ve adamlar oldukça formluydu, bizim oyuncular hafif göbek bile bağlamışlar, özellikle Cihan.
Ordu gene iyi takım kurdu, bomba transferler yaptı, Antep, Kayseri, Bursa, Galatasaray vs. saymaya gerek yok, cok iyi takım kurdular, su an ligdeki en zayıf kadro bizde, tabii şike davasininvetkisi büyük, ama bir yolunu bulup da iyi transferler yapmazsak bu takım bu sene düşer, hem de ara açılır, ciddi bir farkla düşer.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 08:28   #57
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Artık bizim taraftarı çözdüm ben.. Spor taraftarlığı yapmıyorlar.. Skor taraftarlığı yapıyorlar.. Akıl almaz eleştiriler. Akıl almaz yorumlar.. Kadrondaki oyuncuların yüzde 40'ı sakat.. Turnuvada en diri ve en mücadeleci takım sensin.. Üçüncü bölgedeki final paslarında ve daha dikkatli olursak ve ceza alanı içinde ve içerisinde kaleyi ezberine alan bir santrafor transfer edersek, sakatlarda takıma geri dönerse ben iddaa ediyorum bu takım ilk sekiz'in içinde olur.. Herkesin görüşüne saygılıyım ama yine söylüyorum bu takım için burada felaket senaryoları yazan arkadaşlar yanılacaklardır.. Örnek vereyim bir arkadaşımız diyor ki ; M.Ali Atan birinci lig oyuncusu değil, diğer arkadaş diyor ki ; M.Ali Atan gibi orta yapmasını bilen bir ikinci adam yok takımımızda.. Ya biz hep uçlardayız.. Ortasını bulacak eleştiri ve yorumları yapamıyoruz.. Neden, çünkü kimi arkadaşlarımız 16-17 yaşlarında biz kendilerinin yaşı kadar yıllardır takip ediyoruz futbolu sivasspor'u.. Kimi arkadaşlarda ya ayda yılda bir maça giden, yada tv'den takip eden çıplak gözle izlediği maç sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlar.. Onun için eleştirilerimizde ve yorumlarımızda bir satndartı yakalayamıyoruz.. Onun için diyorum ki; bekleyelim ve görelim.. Zaman herşeyin cevabını tüm çıplaklığıyla verecektir. Olumlu düşün ki ; işler yolunda gitsin..
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.08.2011, 08:44   #58
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Sivasspor`un çok eksiği var!

Bu 2 maçtır dikkat çeken 2-3 futbolcu var gerisi hikaye.Grosicki,kadir, vs bunlar hikaye.

Kadir`in bu 2 maçtır genel performansını düşünürsek çok hata yapıyor.Kaleciyi beğenmedim boş boş hatalar yapıyor ve biz zora düşüyoruz.

Grosicki her zaman aynı,topu ayağından aşıyor yakalayabilirse birşeyler yapmaya çalışıyor yakalayamazsa top rakipe geçiyor.

Takımda iyi diyebileceğim Hayrettin,Murat Akça, ve Kıvanç var.

Sakatlar`danda pek umutlu değilim.Onlar iyileşince pekte birşey olacağını sanmıyorum.Rıza hoca`nın bir an önce takımı kampa götürüp daha iyi olmasını sağlaması lazım.

Hadi bakalım hayırlısı..
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 10:28   #59
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1011 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

Bu takımdan umudu olan arkadaşları, zaman isteyen arkadaşları, kötü futbolu eksiklere bağlayan arkadaşları anlıyorum. Onalrda tabii ki bizim gibi Sivassporun iyiliğini istiyor. Ama görünen bir gerçek var :

"Bu takım yine küme düşme mücadelesi yapar ve şansı yaver giderse son 2 yıl gibi, ligde kalır !" Geçen 2 sezon öncesi yorumlara bakan her arkadaş bu tespiti yapar ...

Çok problem var. En önemlisi bence sistem ? 4-2-3-1 sisteminde forvet arkası 3 oyunucumuz yeterli değil. Forvete destek veremiyorlar. Bu durumda da atak yapamıyoruz. Ayrıca isim olarakta çok büyük eksiklerimiz var. 1 yıldır izliyorum , Eneramo'da hiçbir umut yok arkadaşlar ! KEza Pedriel de öyle. Bu 2 oyuncunun artık gonderilmesi ve yerlerine 2 yeni forvet alınmasının imkansız oldugunu biliyorum ! BU nedenle çekeceğiz artık bu 2 linin eziyetlerini ...

Sonuç olarak, eksikler gelsede, zaman versekte bu takım en fazla 15. olur ve ligde kalır. Ötesini beklemeyin ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 10:54   #60
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Açıkçası bentakımı çok kötü görmedim. Hele 2. yarı gayet baskılı ve güzel oynadılar ben dağınıklığın sebebini çok oyuncu değişikliği olduğunu düşünüyorum. Sadece forvetlerimizin ikisinin de "berrrrrbatttt" olduğunu söylüyorum.

Ben Türk milletinin Ajdar'a haksızlık ettiğini düşünüyorum. Eğer Enaramo iyi forvetse Ajdar da "Megastar"
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidoss'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
mersin, sivasspor