Anladim ama averaj ayni olsa o zaman Sivasspor mu öne cikiyor.
2.ci yarı Bursaspor'la oynadıgımız mac dan sonra. Ikı takım aynı puan ve averajda olursa o zaman biz bir üst sırada oluruz. Tabı 4 yada daha fazla fark yemezsek.
Bu ya Bursasporu yendik ama onlar bizde yukarida,hata mi var yeni kurar mi cikdi yoksa bile bile mi?.......................
kardes teletext degil mi o
averajlari daha iyi o yuzden kardesim
NE ZORUMA GIDIYOR BILIYORMUSUNUZ.....bursa SANSTAN SAMPIYON OLDUDA
BIZI BU IKI SATILMIS TAKIM ENGEL OLDU ANTEP DAHA BETER OL
Sivasspor iki sezon şampiyonluğu kavalarken şampiyon olabilseydi alnının akı bileğinin gücü ile olacaktı..Buna zerre kadar şüphem yok çünkü doğru bu..Bursaspor şampiyon olduğunda neden alnının akı ve bileğinin gücü ile şampiyon olamıyor tamamiyle şans oluyor bunu anlamak mümkün değil...Benimde süperligde sevmediğim takımlar var...Ama son sıralarda ANADOLUYU görmektense İstanbul takımlarını görmeyi tercih ederim...
Başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere tüm Sivasspor camiasını kutluyorum.
İnanıyorumki bu yeni bir çıkışın başlangıcı olacaktır.
Ugur kavuk bu gun superdi orta sahaya yakin oynadi rassmussen kendini gosterdi grosicki ve erman cok iyidi kabul edelimki bursa iyi degildi ama bunda oyuncularimizin etkisi buyuktu alan daraltik adam adama iyidik. Riza hocaya guvenim sonsuz tesekurler tum oyuncularimiza