Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum
Alt 26.09.2011, 23:19   #51
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum

Alıntı:
kaptann58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENDE KATILIYORUM FAKAT KİMİN KÜFRETTİĞİ ORTADA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA NEDENSE BURADA ÜSÜT KAPALI ŞEKİLDE TEPKİ VERİLİYOR O KÜFÜRLERİ EDEN MARATONDAKİ YENİÇERİ GRUBU DEĞİLMİ NEDEN AÇIKCA YAZMIYORSUNUZ
hey Allahım ya rabbim..
Alt 26.09.2011, 23:29   #52
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ya bu arada bir sorum olacakati taraftar gruplari stayuma gitmeme karari almisti cekilmislerdi nedenini hatirlamiyorum bir anlatsaniz lutfen aydinlattin beni ve galiba geri dondu bu taraftar gruplari (avrupada yasadigim icin pek bilmiyorumda)
Alt 27.09.2011, 00:17   #53
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ağzına sağlık kardeş ama senin adın reşit sen söğle sen işit.küfürden başka bişey bilmiyoruz ya...
Alt 27.09.2011, 00:40   #54
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.
burada türübündeki taraftara büyük iş düsüyor agırlııgımızı koyarak onları susturmasını bılmelıyız zaten bızım taraftarımız bır acayıp olımpıyat stadında benı oturtmaya calıştılar ters tepkı verınce gıttı yerlerını degıstırdıler bızım oyuncu faul yaptı hakemde verdı bızımkıler bu defada ....e hakem dıye bagırmaya başladılar ben şimdi bir konu acıyorum turubun marsları ıle alakalı ınsallah genc taraftar buralara yönelir de takımımızın destegı daha ıyı olur
Alt 27.09.2011, 00:59   #55
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ekran başındayken ne kadar utandığımı anlatamam,Kimsenın bir şehri töhmet altında bırakmaya hakkı yok . Ne oluyo anlamıyorum küfür edince boyları mı uzuyor. Mutlu mu oluyorlar anlamak mümkün değil. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmaz. Sonucta yapılan hatanın farkına varılacagını dusunuyorum.Federasyon stadyumlara bayanları cekmek ıcın elınden gelenı yapıyor,bızımkıler kacırmak ıcın elınden gelenı yapıyor. Bu konuda yonetıme gıdılmelı ve kım kufur edıyorsa stadyumlardan ayıklanmalı. Allahaşkına şu yiğidoluğun hakkını versın herkez.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2011, 01:21   #56
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ekran başındayken ne kadar utandığımı anlatamam,Kimsenın bir şehri töhmet altında bırakmaya hakkı yok . Ne oluyo anlamıyorum küfür edince boyları mı uzuyor. Mutlu mu oluyorlar anlamak mümkün değil. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmaz. Sonucta yapılan hatanın farkına varılacagını dusunuyorum.Federasyon stadyumlara bayanları cekmek ıcın elınden gelenı yapıyor,bızımkıler kacırmak ıcın elınden gelenı yapıyor. Bu konuda yonetıme gıdılmelı ve kım kufur edıyorsa stadyumlardan ayıklanmalı. Allahaşkına şu yiğidoluğun hakkını versın herkez.
Ufak tefek edilen küfürleri bir kenarıya koyarsak her iki tribün adına (Bursa Sivas)konuşmak gerekirse...Texas ve Bursa halkının Sivasa sewgisini sempatisini ben biliyorum..Sizlerinkinide burada yine ben görüyorum...Texas oluşumunu çoktan tamamlamış kendini bi yerlere bi şekilde ispatlamış bir grup..Sivasspor tribünü yıllardır burada dile getirdiğim oluşumunu hala tamamlayamamış bir grup..Şimdi Sivas şampiyonluğa koşarken koskoca Bursa bunun olması için tam destek verdi .Bunu herkes biliyor .Bilmeyenlerde biilenlerden öğrensin..Sivas bursaya gelecek üç beş kişi küfür edecek Bursa Sivasa gelecek orada üç beş kişi küfür edecek..We bunları buradan bir çok kişi ikazşar ettiği halde bu dewam edecek..İnsanlar şunu nasıl düşünemez ki bundan kim karlı kim zararlı çıkar..Bunun kime ne faydası olur...Verdiğim örnek tüm Anadolu kulupleri için geçerlidir..Sakın kimse ukalaık olarak algılamasın bunları Bundan Bursa taraftarı zararlı çıkmaz Sivas tarafıda zararlı çıkmaz kimse kimseye muhtaç değil zaten..

Yanlız tribünde küfür konusunda ısrar eden arkadaşların sadece şunu bilmesini istiyorum Sevgi saygı paylaştıkça büyür....
Alt 27.09.2011, 07:55   #57
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.
Bursa Bizi geçen sene çiçeklere karşıladı biz neden aynısını yapmıyoruz.Çok Teşekkürler Konuyu açtığın için...
Alt 27.09.2011, 09:30   #58
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kaptann58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENDE KATILIYORUM FAKAT KİMİN KÜFRETTİĞİ ORTADA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA NEDENSE BURADA ÜSÜT KAPALI ŞEKİLDE TEPKİ VERİLİYOR O KÜFÜRLERİ EDEN MARATONDAKİ YENİÇERİ GRUBU DEĞİLMİ NEDEN AÇIKCA YAZMIYORSUNUZ
allah aşkına araştırıp yazın biraz kimseyi suçlu duruma düşürmeye hakkınız yok YENİÇERİ grubu maçlarda toplanmıyor şimdi git orda hangi gruplar var araştır gel yaz
Alt 28.09.2011, 10:22   #59
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kendimize yapılmasını istemediğimiz davranışları başkasına karşı da yapmamamız gerekir.

Demekki o küfür eden kişiler kendilerine küfür edilince hoşlarına gidiyor.
Alt 28.09.2011, 10:28   #60
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
davet, ediyorum, göreve, herkesi, uyarıyorum