Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Ekran başındayken ne kadar utandığımı anlatamam,Kimsenın bir şehri töhmet altında bırakmaya hakkı yok . Ne oluyo anlamıyorum küfür edince boyları mı uzuyor. Mutlu mu oluyorlar anlamak mümkün değil. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmaz. Sonucta yapılan hatanın farkına varılacagını dusunuyorum.Federasyon stadyumlara bayanları cekmek ıcın elınden gelenı yapıyor,bızımkıler kacırmak ıcın elınden gelenı yapıyor. Bu konuda yonetıme gıdılmelı ve kım kufur edıyorsa stadyumlardan ayıklanmalı. Allahaşkına şu yiğidoluğun hakkını versın herkez.
|
Ufak tefek edilen küfürleri bir kenarıya koyarsak her iki tribün adına (Bursa Sivas)konuşmak gerekirse...Texas ve Bursa halkının Sivasa sewgisini sempatisini ben biliyorum..Sizlerinkinide burada yine ben görüyorum...Texas oluşumunu çoktan tamamlamış kendini bi yerlere bi şekilde ispatlamış bir grup..Sivasspor tribünü yıllardır burada dile getirdiğim oluşumunu hala tamamlayamamış bir grup..Şimdi Sivas şampiyonluğa koşarken koskoca Bursa bunun olması için tam destek verdi .Bunu herkes biliyor .Bilmeyenlerde biilenlerden öğrensin..Sivas bursaya gelecek üç beş kişi küfür edecek Bursa Sivasa gelecek orada üç beş kişi küfür edecek..We bunları buradan bir çok kişi ikazşar ettiği halde bu dewam edecek..İnsanlar şunu nasıl düşünemez ki bundan kim karlı kim zararlı çıkar..Bunun kime ne faydası olur...Verdiğim örnek tüm Anadolu kulupleri için geçerlidir..Sakın kimse ukalaık olarak algılamasın bunları Bundan Bursa taraftarı zararlı çıkmaz Sivas tarafıda zararlı çıkmaz kimse kimseye muhtaç değil zaten..
Yanlız tribünde küfür konusunda ısrar eden arkadaşların sadece şunu bilmesini istiyorum
Sevgi saygı paylaştıkça büyür....