Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kadir kırmızı görene kadar oyun ortadaydı sonra o şokla golü yedik 2.devre başladığında sahaya 4-4-1 şeklinde çıktık.Kamil sağda Erman solda Nas ve Cerny ortada baktım hiç yüklenmiyoruz yani uyutma taktiğine geçtik gençlerbirliğinin bize yaptığı gibi eskişehir zaten pozisyon bulamıyor birde biz kapandık elbet atarız dedik hiç disiplinden kopmadık ve golü attık.Golde defansı bozan Eneramo'nun da katkısı büyük Pedrielde zor pozisyonda iyi vuruş yaptı TEBRİKLER.
Maçın en iyisi kimdi : Pedriel,Navratil
Maçın en kötüsü kimdi : Uğur
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi bir maç yönetti.Kırmızı kart doğruydu böyle yönetsinler de varsın kırmızı göstersinler
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Çok iyi hamleler yaptı ikinci yarıya doğru bir taktikle başladı ve Pedriel ve Kıvanç değişikleri çok yerindeydi .
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Hakemin gereksız kartlarını unuttum Kaan ve Pedriel yok yere sarı gösterdi pedriel e o hareketten kart gösteriyosa fb de Semih'in en az 20 sarısı verilmedi şimdiye kadar
çok farklı ve zorlu bir 2.yarı olacagını düşünmüştüm ama tam tersi oldu ilk yarıdan daha iyi bir oyun sergiledi takım harika bir maç izledik ama yinede kadirin kırmızı kart gormesı işin daha farklı olmasını engelledi galibiyet kadar değerli bir puan aldık tebrk edıyorum
bır sozum de kalecı atıllaya o topa ucabılırdı mı dıye dusundum gol pozısyonunda ucsa ucardı yanı ıkıncı yarı oldu duran toptan yuklenırken bız topu cıkardılar bız sol kanada oynadık erman kestı kalecı uctu aldı aynı pozısyon degıl ama yedıgımız golde kalecınınde payı var
acılen kalecı almak lazım topu oyuna hıc sokamıyor gerı pas atıyorsun adama duvara carpmıs gbı top gerı gelıyor tek olumlu kullanmadı gerıye verılen topları
Kadirde kusura bakmasin yaptigi hata karsinda bagzi elestiriler olmustur vede yaptik oda bizim hakkimiz fakat düzgün bir sekilde cünkü iki sezonun ezikligiden daha tam olarak kurtulmus degiliz ARTIK SSPOR BIZE Takim olarak VE tüm yigidolara güven vermege basladi
Sivassporumuz zor bir deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.Rıza Çalımbay ı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.Kırmızı kart gören Kadir ise 3 yıldır bence takımımızın en istikrarlı oyuncusudur.Ona yapılan eleştirilerin çoğunun ağır olduğunu düşünüyorum
eğitim şart esprisi bizim takım için cuk oturur bu ne demek YEDEK KULUBESİNE TRANSFER ŞART PARA YOK DİJİTÜRK ÖDEMİYOR FUTBOL ANLAMAZ BUNU BAK KULÜBE BOOOŞŞŞŞŞ
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE