Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...
Alt 18.01.2012, 21:01   #51
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...

Taraftar sayısının azalması, belirtilen hiç bir sebep veye bahaneden dolayı değil. Kıvırtmadan dosdoğru Açık ve net söyleyeceğim...

Geçen yılın son maçında Sivassporun Fenerbahçeye yenilerek Fenerbahçenin şampiyon olmasını engelleyemediği için çok zoruna giden sözüm ona sivaslı ama gs ve bjk yi tutan sözde sivaslıların takıma küsmesidir. Akıllarınca takıma tepki verip trip yapmala
rıdır. Gemeyenler bunlardır. İsteyen üstüne alınabilir serbestttttt
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2012, 22:37   #52
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar sayısının azalması, belirtilen hiç bir sebep veye bahaneden dolayı değil. Kıvırtmadan dosdoğru Açık ve net söyleyeceğim...

Geçen yılın son maçında Sivassporun Fenerbahçeye yenilerek Fenerbahçenin şampiyon olmasını engelleyemediği için çok zoruna giden sözüm ona sivaslı ama gs ve bjk yi tutan sözde sivaslıların takıma küsmesidir. Akıllarınca takıma tepki verip trip yapmala
rıdır. Gemeyenler bunlardır. İsteyen üstüne alınabilir serbestttttt
Ne zamana kadar kafanızı kuma gömeceksiniz?

O zaman ben de sizin bakış açınızdan bakayım..
"Geçen senenin son maçında incinmeyen,kırılmayan,Sivas'ta deplasmanı yaşamaktan utanmayanalar,takıma hala küsmemiş ve hala maça gidenler Fenerbahçelilerdir"
Sizin bakış açınızdan bu cümle gayet rahat çıkıyor..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2012, 02:34   #53
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Maalesef insanlar, İstanbul takımlarının peşlerinde koşuyorlar. Birde insanlar memleketinin takımını, hem de memleketinde yaşadığı halde ,nasıl yok sayıp,başka takım tutuyor. Bu bence tartışılması gereken Anadolu kulüplerinin en büyük sorunu. Ayrıca yaz ayında kendi sahanda Ş.Ligi eleme maçı ve Avrupa kupası maçı oynanıyor. Ve insanların tam da tatil için memleketinde olduğu bir zamanda; Stadın yarısı boş kalıyor. Hadi bu sene stadın dolmamasını , şike iddaanamesinden dolayı insanlar tepkili diye açıkladık; Peki şampiyonluğa oynadığımız 2. sezonda birden fazla maçta ve Avrupa kupalarında iyi takımlara karşı oynanılan maçlarda stadın dolmamasını nasıl açıklayacağız?
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2012, 07:03   #54
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne zamana kadar kafanızı kuma gömeceksiniz?

O zaman ben de sizin bakış açınızdan bakayım..
"Geçen senenin son maçında incinmeyen,kırılmayan,Sivas'ta deplasmanı yaşamaktan utanmayanalar,takıma hala küsmemiş ve hala maça gidenler Fenerbahçelilerdir"
Sizin bakış açınızdan bu cümle gayet rahat çıkıyor..
cimbomlu arkadaş fener düşmanlığınızı sivasspor üzerinden yapmayın sivassporluya yakışmıyor
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2012, 08:02   #55
kpln
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kpln FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben ce taraftarın stada gelmemesinin sebepleri arkadaşımız yazmış ancak bir de yönetimin ne yaptığına bakmak önemli ÖRNEĞİN:ilköğretim ve lise öğrencilerine sivasspor sevgisi kazandırılmalı bunlar nasıl olur maç lara bedava bilet veya her maça forma kaşkol gibi değişik hediyeler verilerek bu genç kardeşlerimizi taraftar olarak kazandırmalıyız...vede kaç yıldır bizleri stada çekecek transferlerin yapılmaması da diğer bir sebep olabilir bu da gözden kaçmaması gereken bir etkendir
kpln isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kpln'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2012, 08:59   #56
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ŞUNU SÖYLÜYÜM SON OLARAK, BU TAKIM DÜŞTÜ MÜ O ZAMAN AH VAH EDİCEK HALKIMIZ, İŞTE O ZAMAN DEĞERİNİ ANLARLAR SİVASSPORUMUZUN.
Alt 19.01.2012, 14:09   #57
Rallim58
Gast

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar maça neden gelmez?

Sivasspor’un özllikle Sivas’daki hiçbir maçını kaçırmadığını iyi bildiğim bir kardeşimiz aradı ve sivasspor.com’da taraftarın maça niçin gelmediğini araştırmak için bir form açtıklarını söyledi ve bu konuyla ilgili benimde düşüncelerimi sordu. Konuyla ilgili açılan forma baktım ve gerçekten son derece ilginç ve büyük çoğunluğuna katıldığım tespitler göze çarptı. Ama katılmadığım görüşlerde az değil. Gelin isterseniz,taraftarın “ İşte bu nedenle maça gelmiyorlar” dediği konulara bakalım. Deniyorki “Girişte ve çıkışta yaşanan sıkıntılar,üst aramaları vs.” Arkadaşlar,bu arama vs. sadece Sivas’da mı oluyor? Bursa’da Fener stadında,İnönüde,Ordu’da,Adana ’da olmuyor mu? Ayrıca,eğer gerçekten Sivasspor seviliyorsa bu kadarcık fedakarlık yapmaya değmez mi?
Çay ve suyun çok pahalı olması deniyor. Doğru fiyatlar gerçekten dışarıya göre pahalı,ancak bu durum maça gelmemek için bahane değil ki!2 saatliğine içmezsin olur biter! Sırf bunun için maça gelinmemesine bir anlam veremiyorum.
Maçlarda koro halinde küfürlerin olmasınında taraftarı olumsuz etkilediği belirtilmiş. Olamaz böyle bir şey! Tabiî ki kesinlikle küfür olmasın,ama bu küfür 30 yıl öncede vardı,şimdide var,buda ayrı bir çelişki. Biriside “ Devre arasında mescite gidemedikleri için tepki olduğunu yazmış. Allah Allah! Olacak iş değil,ya arkadaş; Sen 15 yıl öncesine kadar bırak namaz kılacak yeri,affedersiniz tuvaletinizi yapacak yer yoktu.
Uzun lafın kısası, bunlar maça gelmemek için kesinlikle mazeret değil,olamazda zaten. Burada samimiyet önemli,sevgi önemli. Eğer Sivasspor’u gerçekten seviyorsa bunların hepsi hikaye! Benim çevremde çok sayıda tanıdığım ve beklide bana ayıp olmasın diye Sivassporlu olduğunu söyleyenler var, “ Hadi maça gidelim” dediğim zaman,ya havanın soğuk olduğunu,ya yağışlı olduğunu,yada yorgun olduğunu söyleyip gelmeyenleri biliyorum. Zaten bu mazeretler onlar için geçerli!
Açılan bu formun sonunda “vs. vs. gibi serzenişlerde olsa yiğidoların bu durumu gözden geçirerek, asli görevleri olan "stadyumda takımına sahip çıkmaya" davet ediyoruz” cümlesi asıl işin özetini çıkarmış.
Gerisi hikaye,hatta masal!...

Abdullah Yiğit / Hürdoğan Gazetesi
Girişlerdeki üst arama'nın yanlışlığından bahseden de olmadı, sevgili Yiğit... Orada alınan metal paralar, sahaya atabilinir malzeme olarak toplanırken, 10 metre ileride çay ocağında yenilen kazıktan arta kalan metal paralara serbestliğin olmasıdır.

Atılan kazık sonrası elde edilen para bugüne kadar sahaya tılmıyor ise, demek ki yiğidomuz hem centilmen hemde çoluğunu çocuğunun rızkını sahaya atacak kadar da cahil olmadığını gösteriyor. O zaman da girişte metal paraların toplanmasının bir espirisi yokmuuuuş
Alt 19.01.2012, 14:19   #58
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ben sahsi adima konusuyorum isterse tribun koltugunda kiçima çiviler batsin ben yine gelirim yine desteklerim sivassporumu
Alt 19.01.2012, 15:34   #59
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah YİĞİT benim yazdığım sebeplere değinmemiş..
Abdullah bey sanıyorum siteyi takipediyomuş,senin dediğin neyse onada bigün cevap verir ellaaam

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben sahsi adima konusuyorum isterse tribun koltugunda kiçima çiviler batsin ben yine gelirim yine desteklerim sivassporumu
Ahh gardaşım ahhh nerde bulak senin gib yiğidoyu,sivaslıyı
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2012, 16:13   #60
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cimbomlu arkadaş fener düşmanlığınızı sivasspor üzerinden yapmayın sivassporluya yakışmıyor
Yaşınıza hürmeten ağız bozmuyorum...
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
eylül, olmaz, sensiz