Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: AATIF SİVASSPOR'da
Alt 05.07.2012, 13:58   #1
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: AATIF SİVASSPOR'da

akifesk , Cilgin Türk böyle konulari niye yorum yapmiyorsunuz , hep elestiri yapacak konular ariyorsunuz , kolay gelsin!

Transferimiz tekrar hayirli ugurlu olsun ben cok ümitliyim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2012, 14:06   #2
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ohhh lan iste bu
cok iyi transfer ama forvet lazim
Alt 05.07.2012, 14:06   #3
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
akifesk , Cilgin Türk böyle konulari niye yorum yapmiyorsunuz , hep elestiri yapacak konular ariyorsunuz , kolay gelsin!

Transferimiz tekrar hayirli ugurlu olsun ben cok ümitliyim.

Birader bu kadar ucuz elestiri yapilmaz ama
Bulgar sitelerini tarayan ve 29.06 tarihli yorumumda "Bulgar sitelerine göre Aatif 600 bin euro karsiliginda Sivasspor'da" diyen yine benim.

http://www.sivasspor.com/forum/showt...=34422&page=62

Ben olgun yaslardayim. Saksakcigili hic sevmedim.
Videolara bakip oyuncu begenelerden de degilim.
Is resmiyet kazaninca hayirli olsun, bekleyip görmek lazim diye yorum yaparim. Benden daha fazlasini beklemeyin... Ben hep objektiv olmusumdur.
Simdi adami havalara cikartip 3-5 mac sonra yerin dibine sokanlardan deyilim.
3-5 mac izleyip sonra not verenlerdenim. NOKTA!
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.07.2012, 14:50   #4
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 780 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birader bu kadar ucuz elestiri yapilmaz ama
Bulgar sitelerini tarayan ve 29.06 tarihli yorumumda "Bulgar sitelerine göre Aatif 600 bin euro karsiliginda Sivasspor'da" diyen yine benim.

http://www.sivasspor.com/forum/showt...=34422&page=62

Ben olgun yaslardayim. Saksakcigili hic sevmedim.
Videolara bakip oyuncu begenelerden de degilim.
Is resmiyet kazaninca hayirli olsun, bekleyip görmek lazim diye yorum yaparim. Benden daha fazlasini beklemeyin... Ben hep objektiv olmusumdur.
Simdi adami havalara cikartip 3-5 mac sonra yerin dibine sokanlardan deyilim.
3-5 mac izleyip sonra not verenlerdenim. NOKTA!
Peki Ermen sen kim Milli Takim kim diyen kisiyi nasil destekliyorsun , Erman'In performansi kötü mü???

[QUOTE=Morten58;794086 herzaman yazdim , birdaha yaziyorum , oyuncunun ne dedigine bakarsan hayatta Sampiyon olamayiz biz. Futbolcu ister olumlu ister olumsuz , ister iddali ister iddasiz konussun, oyuncunun ne dedigi önemli degil , oyuncunun sahada gösterdi performans ve Sivassporuma emegi herseyden önemli.

Son olarak madem saygi istiyorsunuz , ozaman Sivassporlu iseniz Yigido Oyuncularimizdan ve Hocamizdan saygi duyun.[/QUOTE]
Alt 05.07.2012, 17:27   #5
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Peki Ermen sen kim Milli Takim kim diyen kisiyi nasil destekliyorsun , Erman'In performansi kötü mü???
Ansilan anlama özürlüsün. Benim savundugum nokta onun milli takimi hak edip etmedigi degil. Benim savundugum nokta herkesin hür iradesidir bir kisiyi milli takima layik görüp görmemesi. Herkes senin gibi düsünecek diye bir sey mi var? Akifesk layik görmüyorsa o onu baglar Illede senin gibi mi düsünmek zorunda?
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Sivasspor müthiş orta saha!
Alt 05.07.2012, 15:04   #6
Morten58
Usta Yiğido

Standart Sivasspor müthiş orta saha!

Kırmızı-Beyazlı takım uzun süredir takip ettiği Fas asıllı Fransız vatandaşı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe’ı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Sivasspor Fas asıllı Fransız vatandaşı 26 yaşındaki gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile 3 yıllığına anlaştı.
Dün İstanbul’a gelen Fransız futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisi Sivasspor’lu yapan resmi imzayı attı. Antalyaspor’unda çok istediği Aatif’ın bugün Gerede’ye giderek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Fransa’nın Nancy takımından Bulgaristan’ın Chernomorets Burgas takımına bu yılın Ocak ayında transfer olan ve burada formunun zirvesine çıkan Aatif Chahechouhe kısa zamanda dikkat çeken bir performansa ulaştı. Chahechouhe, hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olarak forma giymesine rağmen Chernomorets takımında 14 maçta 9 gol atma başarısı gösterdi. Chahechouhe, Fransa’da Racing Paris, Sedan, Saint Gratien, Noisy LeSec ve Nancy takımlarında da forma giydi.

1,76 boyundaki futbolcu oyun zekası, bileklerine hakimiyeti ve özellikle sürpriz golleriyle tanınıyor. 2 Temmuz 1986 doğumlu olan Aatif Chahechouhe Fas asıllı ancak Fransız vatandaşı.

Hürdogan Gazetesi
Alt 05.07.2012, 15:05   #7
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ben her zaman dedim bu adam grosickinin "kel" versiyonu diye insallah yanilmam

600.000 euro baya para verilmis maliyeti yuksek insallah hakkini verir

ayrica son kez soyluyorum neden 92 formayi giyiyor çunku fransadaki bolgesinin numarasi oluyor (benimkisi mesela 77) sivas 58

okunusu da

atif ŞaheŞouŞ !!!
Alt 05.07.2012, 15:11   #8
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben her zaman dedim bu adam grosickinin "kel" versiyonu diye insallah yanilmam

600.000 euro baya para verilmis maliyeti yuksek insallah hakkini verir

ayrica son kez soyluyorum neden 92 formayi giyiyor çunku fransadaki bolgesinin numarasi oluyor (benimkisi mesela 77) sivas 58

okunusu da

atif ŞaheŞouŞ !!!
Yanilmazsin! Ben Fifa 11'de Aatif'imizi Sivassporumuza transfer ettim, ve bir mac yaptim adam cok hizli vallaha.
Alt 05.07.2012, 15:13   #9
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
Yanilmazsin! Ben Fifa 11'de Aatif'imizi Sivassporumuza transfer ettim, ve bir mac yaptim adam cok hizli vallaha.
Not. AS Nancy takimindan transfer ettim bilmeyenlere.
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2012, 15:22   #10
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İşimiz gücümüz oyuncuların bilgisayar oyunlarındaki performans üzerinden değerlendirmeye kaldı.Mesala bende Pes'te Neymar'ı Sivasspor'a transfer ediyorum.1 sezonda da 35-40 gol atıyorum
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aaatıf, aatif, attı, chahechouhe, geçti, imzayı, kontrolünden, sağlık, sİvassporda