Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor bir golcüyle anlaştı,ikincisi yol
Alt 28.07.2012, 13:53   #51
kontente58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kontente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor bir golcüyle anlaştı,ikincisi yol

dünya kupası 2014 elemelerinde grubunda birinci olan benin ilk maçını 1-1 kalmış gol omotoyossiden ikinici maçını 1-0 yenmiş gol yine omotoyossi
kontente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2012, 14:14   #52
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Transfermarkt Omotoyossiyede Sivasspora Transfer etmis bile

Umarim Transfermarktin dedigi olur ve Omotoyossi ile Ndouassel Sivasspordadir.

Bu Kadro Is yapar..
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2012, 14:36   #53
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cügo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transfermarkt Omotoyossiyede Sivasspora Transfer etmis bile

Umarim Transfermarktin dedigi olur ve Omotoyossi ile Ndouassel Sivasspordadir.

Bu Kadro Is yapar..
şu transfer markete bu kadar rağbet gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ordaki yöneticiler bizi takip ederek yazıyorlar oraya. Gidipte futbolcunun menajerine ulaşmıyorlar. Asıl dikkate alınacak transfer market değil biziz. Çünkü onlar bizi dikkate alıyor.

Mısırda bu sene futbol oynanmayacak olması gelmesinin en büyük nedenlerinden biri gibi
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı chatlaq'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.07.2012, 15:03   #54
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1490 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu transfer markete bu kadar rağbet gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ordaki yöneticiler bizi takip ederek yazıyorlar oraya. Gidipte futbolcunun menajerine ulaşmıyorlar. Asıl dikkate alınacak transfer market değil biziz. Çünkü onlar bizi dikkate alıyor.

Mısırda bu sene futbol oynanmayacak olması gelmesinin en büyük nedenlerinden biri gibi
Aynen öyle transfermarkette aynı wikipedia gibi herkesin kontrolünde olmasın.. Ayrıca spor basınında da Niculae uzun bir zaman bize görünmüştü. Ama şu Mısır daki Zamelekde ne oyuncular var ne oyuncular.

Ben Shikabalayı istiyom yaav... (Şener Şenin filimindeki babası gibi seriye bağladım)

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.07.2012, 15:24   #55
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Transfermarktin iyi kötü ne oldugunu biliyoruz, Ders vermene gerek yokdu bana..
Dikkat edersen "Transfermarkt Transfer etmis" ve "Umarim Tramsfermarktin dedigi olur" dedim.Bu cümleri dikkatce okusaydin, Transfermarkt yazdi bitti Bu Transfer diye bir düsünceye Sahip olmadigimi kolayca cikarabilecekdin.
Yönetim Aciklama yapmadigi icin, bizde iste Kendi inisiyatifimizi kullanarak Yigidolari bu Platformda bilgilendiriyoruz..

Yorum yaparken Dikkatli okuyalim ve ayni sekilde Cevap yazalim!
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cügo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2012, 15:26   #56
redwhite
Acemi Yiğido

redwhite - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 redwhite ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Esrarenqiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şampiyonlar liginde oynayacaktık, adam bavullarıyla geldi kampa. Metz klubunun baskanı 100 bin euro fazla isteyince almadılar ve sonuc ortada. Anderletch bızı 5'ledi.
Bilica gitti yerine Mbrmba - Yasın cakmak alındı !
Tum gitti yerine ersen martin alındı !
Balılı gıttı yerıne agbetu alındı !
Şampıyonlar lıgınde oynayacak takım 100 bın euro fazla veremedi ve sonuc ortada işte. Takım bozuldu o zamankı hava bozuldu. Asıl o zaman cok ıyı transferler yapıp gruplara kalsaydık şampıyonlar lıgınden gelecek parayı BEŞİKTAS! cebıne ındırmemıs olacaktı. Neyse umarım omotoyossı eskı omotoyossıdır...
çok iyi özetlemişsin kardeş diğer anadolu takımlarından 10 sene ileri gidecekken dibe vurduk
Alt 28.07.2012, 15:58   #57
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cügo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transfermarktin iyi kötü ne oldugunu biliyoruz, Ders vermene gerek yokdu bana..
Dikkat edersen "Transfermarkt Transfer etmis" ve "Umarim Tramsfermarktin dedigi olur" dedim.Bu cümleri dikkatce okusaydin, Transfermarkt yazdi bitti Bu Transfer diye bir düsünceye Sahip olmadigimi kolayca cikarabilecekdin.
Yönetim Aciklama yapmadigi icin, bizde iste Kendi inisiyatifimizi kullanarak Yigidolari bu Platformda bilgilendiriyoruz..

Yorum yaparken Dikkatli okuyalim ve ayni sekilde Cevap yazalim!
Estağfirullah ders vermek haddimize değil ama son zamanlarda transfer market sanki resmi bişeymiş gibi algı yaratmaya başladı bunu açıklamak istedim. Senin nezdinde herkese yapılan bilgilendirmeydi.

Yani ders değil bilgilendirme.
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2012, 16:20   #58
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Son üç sezondur doğru düzgün top oynamamış bir Omotoyossi yerine ben Ndouassel i veya Shikabalayı istiyorum. Ya da Enaramo ile tekrar görüşülsün şu anda en mantıklısı o gibi en azından diger futbolcular gibi uyum sorunu çekmeyecek hem kendisi de hala boşta , boşta kaldıgı sürede belki Sivasın ve Sivassporun kıymetini daha iyi anlamıştır...
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2012, 16:27   #59
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

haftalardır gözümüz kulağımız eneramonun yerine alınacak forvetteydi belki transferdeki suskunluğun ardından otomoyossi ilaç gibi geldide ben biraz daha temkinliyim iki oyuncunun özellikleri farklı eneramo ne olursa olsun formdaydı top saklıyabiliyordu otomoyossi biraz balili stili olan oyuncu üstelik yıllardır performansı düşük yaşı itibariyle futboldan ekmek yiyeceği çok uzun zaman var eğer kendini ispat etmek için çok çalışırsa faydalı olup hem kendi hem sivasspor kazanabilir yok eneramonun yerine bunu aldık denilirse bide tutmazsa ozaman hapı yutarız mutlaka naddüsel alınırsa ozaman alternetifimiz olur ben atıfın grroseçkinin ermanın bu tip adamlara çok gol attıracağına inanıyorum hızı ve tekniği çok iyi topa pek koşmaması mücadele etmekten kaçması - yönleri eneramo boğa gibi mücadele ediyordu bekleyip göreceğizde tam bir bomba bu oyuncu ya rakip ceza sahalarında patlatırız yada elimizde patlatırız
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2012, 16:29   #60
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1347 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen öyle transfermarkette aynı wikipedia gibi herkesin kontrolünde olmasın.. Ayrıca spor basınında da Niculae uzun bir zaman bize görünmüştü. Ama şu Mısır daki Zamelekde ne oyuncular var ne oyuncular.

Ben Shikabalayı istiyom yaav... (Şener Şenin filimindeki babası gibi seriye bağladım)
koptum adeta hatirliyorm o filmi birde kulaklarinla o yaptigi hareketi yapsan tadindan yenmez

Etiketler
anlaştı, golcüyle, ikincisi, sivasspor, yolda