Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: DURUM ACIL !!!
Alt 12.08.2012, 14:06   #51
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: DURUM ACIL !!!

hazırlık maçıda olsa bu kadar ezik bir futbol ve hezimet hiçte açıklanacak bir durum değil.2 gün üst üste maç yaptı diyosunuzda sanki gençlerbirliği yapmadımı? rıza hoca bence beşiktaşa gitmedği için böyle isteksiz.beşiktaş aklını karıştırdı. saçma sapan oyuncular aldı. gardaş diğer takımlar nerden buluyo peki böyle oyuncuları çokmu pahalı bonservisleriİ. Bu sene diğer takımları görüp bizim sivasla karşılaştırıldığında hiçte iç açıcı bir tablo çıkmıyo ortaya umarım hemen bir çare bulunur yoksa bu sefer hakikaten gidiciyiz.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2012, 14:31   #52
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: DURUM ACIL !!!

Burada yorum yaparak kendimizi perişan etmenin bir anlamı yok alınırsa 2.ligden veya bank asyadan bir stoper alınır o stoperde muhakkak bonservisi elinde olan uydurma bir transfer olur.
Değil 7-0 , 10-0 bile olsa şu kadroda değişen birşey olmaz..SİVASSPOR TARAFTARININ BEKLENTİSİ DAHİLİDE ŞU ANA KADAR NE YAPMIŞ YAW..?
Alt 12.08.2012, 15:21   #53
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Hayrettin, Atilla, Uğur ve M.Nas dörtlüsü bence Süper ligte misyonlarını tamamladılar. Zorlamanın bir anlamı yok. Hem para kazanıyorlar, hem de takıma katkılarından çok zararları oluyor. Hoca tutturmuş bir santrafor diye. Yahu hocam sen sağ bekinin, stoperlerinin ve ön liberolarının yeterli olduğunu düşünüyorsan daha ne söyleyebiliriz. Herşey ortada. Bu mevkilere transfer şart iken, transfer edecek bir Doğa ile Erhan'ı bulabildiniz yönetim ile birlikte. Rıza hocanın bu mevkilere oyuncu seçimi ve transfer politası yanlış kardeşim. Bunu görmek için futbol dehası olmaya gerek yok.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2012, 16:33   #54
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor bu sene düşmeye en büyük aday gösteriliyor benimde gördüğüm düşeceğiz futbolcular ruhsuz kabul ediyorum rızada aklı hala 8taşta onuda kabul ediyorum ama en büyük ruhsuz olan yönetimdir.statla ilgili alakası yok basın sözcüsü yok internet sitesi v.s bi sürü saçmalıkları olan adamlar bunar bu sene bizi düşürür.Yanılmayı çok isterim ama görünen köy misali gerek varmı klavuza?
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2012, 17:24   #55
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

sivasspordan ne köy olur nede kasaba
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2012, 17:27   #56
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bana kalırsa bu rahatlığın iplemezliğin tek nedeni yönetimin SESSİZLİĞİ....çünkü ben geçen seneden beri ne bir yöneticiyi ,idareciyi ,sözcüyü ne bir açıklama yaparken ne de takımımızı canımız ciğerimiz SİVASSPORUMUZU savunurken gördüm..böyle bir şey yok arkadaş ya kulübümüzden haberimiz yok aramızda dedikodu yapıyoruz yok şu gelecek bu gidecek... adam akıllı biri çıkıpda demiyor ki alacaz ya da alamayacaz bu iki kelimeyi açıklayacak bir şahıs bile yok:( yönetimimiz yok ya vatandaş çıkmış diyorki: beşiktaş beni almaz mı acap, biri diyorki tek derdim beşiktaşı çalıştırmak gülmemmek elde değil..bunların kulağını çekecek bir ADAM yok mu kulüpte..sonrada yakınıyoruz 7 tane yedik diiplinsizlik var..nasıl olsa sivasspor çiftlik değilmi? başkanım ne talimat verdin bilmiyorum ama yöneticilerin genelinde bir sindirilmişlik göröyorum..geçen sene o kadar hakem hatası vardı resmen bizi ince ince kıydılar bir ALLAH kulu çıkıpda birşey demedi,eğer bu senede böle olacaksa hiç olmasın bu yönetimi ben istemiyorum..ben futbolcuyu disipline sevk edecek ,ADAM EDECEK,kes sesini diyecek yöneticiler istiyorum..mahkemeden operasyondan korkacak yönetici istemiyorum..sonra diyeceksiinz kim gececek yönetime senmi?arkadaşlar bukadar basiretsizlikle süperligde kıvranacağiıma, bankasyada gümbür gümbür top oynarım ne olacak... inşaallah güzel günler görürüz sevgili yiğidolar..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2012, 17:55   #57
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

elazıg macından sonra zaten ilk süper lig takımına halimiz ne olucak diye dusunmeden edememiştim ve malum skor geldi rıza hoca beşiktaşa gidemediği icin hayal kırıklıgı na maruz kaldı umarım ileride toparlanır yoksa daha buyuk sıkıntılar yasamamız icten bile değil
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2012, 17:59   #58
kanks
Acemi Yiğido

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 kanks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hocanın sadece tek bir menejerden bütün futbolcuları alması bu kadar yabancılara boş yere para vermemizin tek sebebidir ayrıca eskişehirden aldıgı futbolcular acaba futbollarımı yoksa hocayla olan ikili ilişkilerindenmi bakmak lazım takım hiç iç açıcı görünmüyo umarım yanılırız yönetimde iş bitiricek başkan hariç gerisi aksesuar ya peki arkadaşlar bizim kulüp menejeri ne iş yapar kayserideki süleyman hurma digilmi bu kadar genci bulup getiren bizdeki kimdir onu bile bilmiyoruz
kanks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2012, 20:15   #59
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...

şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
DEĞERLİ KARDEŞİM
takıma,yönetime,futbolculara kızmakta haklı olabilirsin amaa değil sen hiçbir sivaslı takıma,yönetime,futbolculara ya da sivasspor camiasına küfür yada hakaret edemez bu hakkı sana yada senın gibilere kim veriyor.?evet kızmakta haklısın ama bunun baska yolları var mesela eleştirebilirsin,demokratik hakkın olan protesto edebilirsin,maçlara gitmezssin vs vs.Küfür nedir ya kardeşim? ozaman bırılerı de çıksın sana ve senın gıbılere küfür etsın doğru olur mu?
Lütfen herkez aklını başına alsın.Başka Sivas ve SİVASSPOR yok...çözüm yollarını farklı ve tam isabet şekilde protestolar ile yapılması gerekir.Örneğini arıyorsan Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının takımı ve kulüp yönetimini nasıl protesto edip sonuç aldıklarını araştırınız..saygılarımla
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2012, 05:04   #60
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Savunmaya alınacak iyi bir oyuncu bu saatten sonra özellikle Yerli olarak zor bulunur, yabancı kontenjanımız zaten şişmiş durumda. Bunlar baştan hesaplanacaktı para para diyen yönetim paranın galibiyetlerle sağlanacağını bilmeyecek kadar akıl ve izandan yoksun mu acaba ?

Bundan sonra alınacak her mağlubiyet cepten para yemek olacaktır ki bu ancak düşüncesiz idare tarzının bir tezahürü olur.

Korkum odur ki çekirge olarak üçüncü kez sıçrayamayacağız, sıralamadaki yerimiz lig süresince 17. ve 18. lik arasında gidip gelecek gibi....

anlaşılan yönetim bu takımı biz çıkardık aynı şekilde düşürerek yönetimden ayrılırız anlayışında. Demek ki bunların süper ligde yöneticilik yapacak kapasiteleri yok, hasbelkader bu aşamaya geldik bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun, kaldı ki ben yönetime ve Sn. Odyakmaz' a bugüne kadar yapılan eleştirileri haksız olarak yorumluyordum ben bile bunları düşünecek duruma geldiysem hey hat...
süper bir yazı olmuş kalbimdekileri okumuşsunuz.Ben iyi gün taraftarı asla olmadım ben amatörde de sivas maçlarını izleyen birisi olarak bu sezon maçlara gitme taraftarı değilim alnımıza kara bir leke sürdüler ve bu senede çıkarttıkları takımı düşürüp gidecekler helal olsun aldıkları oyunculara bakıyorumda gülünç durumdayız diğer anadolu takımları ne transfer yapmış?biz?bank asya seviyesinde dahi değil transferlerimiz yazıklar olsun hepsine....
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
acil, durum