Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...
şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
|
DEĞERLİ KARDEŞİM
takıma,yönetime,futbolculara kızmakta haklı olabilirsin amaa değil sen hiçbir sivaslı takıma,yönetime,futbolculara ya da sivasspor camiasına küfür yada hakaret edemez bu hakkı sana yada senın gibilere kim veriyor.?evet kızmakta haklısın ama bunun baska yolları var mesela eleştirebilirsin,demokratik hakkın olan protesto edebilirsin,maçlara gitmezssin vs vs.Küfür nedir ya kardeşim? ozaman bırılerı de çıksın sana ve senın gıbılere küfür etsın doğru olur mu?
Lütfen herkez aklını başına alsın.Başka Sivas ve SİVASSPOR yok...çözüm yollarını farklı ve tam isabet şekilde protestolar ile yapılması gerekir.Örneğini arıyorsan Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının takımı ve kulüp yönetimini nasıl protesto edip sonuç aldıklarını araştırınız..saygılarımla