Alıntı:
Örükcülü Nickli Üyeden Alıntı
Ne TEKNİK DİREKTÖRLER, nede TARAFTARLAR, KLÜPTEN büyük değildirler. Hoca kendi ihtiraslarına takımı KURBAN edemez. Ettirmeyiz. "Herkes kendi işini yapsınmış". Taraftar kendi işini yapıyor, hocam sizde kendi işinizi yapın. Şu kaçan 4 maçta da yemin ediyorum galip gelebilirdik. Bırak galip gelmeyi Bursaspor maçı hariç puan alamadık.
Bu skorlar tarihe yazılıyor hocam, aynı zamanda da bu başarısızlıklar senin kariyerine. Taraftar canından rızkından verip maça geliyor, Sivas'ın sosyo-ekonomik durumu bu kadar. Bu kadar verebiliyor. Ama sen başarılı bir teknik adamsan takım iyi, daha iyi şeyler yapabilirsin.
Abdülkadir için çamur atıp durma. Yok neymiş, Süper Lig antrenmanları, 2. Lig antrenmanlarından ağır gelmiş, sevmemiş, form tutamıyormuş. Siz nasıl hocasınız, adamlar eşeği adam yapıyor, siz herkesin peşinde olduğu adamı söndürdünüz. Hani geleceğin yıldızıydı? Tutun tutunda elinden adam edin o zaman. Pedriel'e verdiğin şansın yarısını versen ABDÜLKADİR yıldız olurdu şimdiye. Eneramo da ileride yalnız kalmazdı.
Hocam onu bunu bilmem her takımda sonun aynı. Burada senaryo aynı formata girmeye başladı. Gerisini sen düşün.
Haaa, giderken Doğa, Uğur, Pedriel'i de almayı unutma !.
|
Birde utanmadan Abdulkadire Güngören macinda sans verdim diyor. Abdulkadiri Güngören macinda forvet oynatmadi ki. Oynadigi pozisyon itibariyle en azindan digerleri gibi mütemadiyen pas hatasi yapip durmadi en azindan birinci yarida. Tam 2-0 olunca (60. dakika) oyundan aldi. Niye? Cünkü rakibin direnci kirilmisti, böyle takimlara karsi bir futbolcu daha rahat oynar, daha cok pozisyon bulur. Hemen Pedrieli aldi iceri. Durum tam tersi olsa, Pedriel bastan baslasa, Abdul yedek olsa 82. dakikadan önce oynatmiyor adami, ondan sonrada sans verdim kac macta diyor. Adamcagizin lig maclarinda oynadidi toplam dakika sayisi 4 macta 33 dakika, hemde maca girdigi bölümlerde takimin pili bitmisti her defasinda.
Süperlige ayak uyduramama laflari hikaye. Abdulkadir 2010/2011 sezonunda (Buca´nin Bank Asya´ya düstügü sezon) Sait Karafirtinalar döneminde son 6 macta tam 6 gol atti, bunlardan 2 tanesi Fenere karsi, birde Trabzona golü var, o maclarda hatta hep tek forvet oynamisti. Neden sadece 6 mac oynadi diyeceksiniz. Sezonun son bölümüne kadar Samet Aybaba teknik direktördü o sezon Buca´da, oda Abdula güvenmiyordu, sans vermiyordu tipki Riza gibi. Sait Karafirtinalar is yapmayan Cenk Isler gibi oyunculari kenara aldi Abdulkadiri oynatti ve bu adam taraftarin sevgilisi oldu Buca´da. Sivastada aynisi olabilir ama Eneramo varken Abdulkadire hic tam manada sans verecek gibi degil Riza patron. Bu cocugu harciyor bu adam ben onu bunu bilmem. Hic hikaye anlatmasin Süperlige ayak uyduramiyor diye.