Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?
Alt 14.12.2012, 08:17   #51
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Baskan Samsuna söz vermiş. Ama Abdulkadir gitmek istemiyormus. İkna etmeye calısıyorlarmıs. Rıza Hoca sans vermedin bikere adama. Rıza hoca önümüzdeki iki mactada puan kayıpları yasarsak sende defol git.
Çok Romantik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Defol git deme hakkını nereden buluyorsunuz? Eleştirme başka "defol git" deme başka, bu üslupta Doğa Kaya için kullanıldığında da aynı tepkiyi verdim.

Sizin için birisi "ROMANTİK KATİL bu siteden defol git" denildiğinde de aynı tepkiyi veririm.

Lütfen daha üsluplu, seviyeli olun ki seviyeniz belli olsun...

Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 08:23   #52
Rallim58
Gast

13.12.2012 tarihinde Fatih Tutar imzasıyla, Gazete Arena int. sitesinde yer alan habere göre; Başkanımız Mecnun Otyakmaz tarafından söz verildiği iddiası ile, Abdulkadir'in Samsunspor'a gelmesi için ikna edilmeye çalışıldığı belirtiliyor.

Süper Lig takımlarında oynamayı düşünen Abdulkadir'in Samsunspora sıcak bakmadığı, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Başkanımız Otyakmaz'ın "söz verdi" iddiasının doğru olmadığını düşünüyorum.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 08:30   #53
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

ben birkaç maç sabredilip şans verildiği takdirde Abdulkadir'in gerçekten takıma çok faydalı olacağını ve uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum...ama ne hikmetse Doğa'ya verilen şansın gösterilen sabrın çeyreği bile gösterilmedi Abdulkadir'e...gittiği takımda umarım çok başarılı olur ve Rıza'yı mahçup eder..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 08:55   #54
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
13.12.2012 tarihinde Fatih Tutar imzasıyla, Gazete Arena int. sitesinde yer alan habere göre; Başkanımız Mecnun Otyakmaz tarafından söz verildiği iddiası ile, Abdulkadir'in Samsunspor'a gelmesi için ikna edilmeye çalışıldığı belirtiliyor.

Süper Lig takımlarında oynamayı düşünen Abdulkadir'in Samsunspora sıcak bakmadığı, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Başkanımız Otyakmaz'ın "söz verdi" iddiasının doğru olmadığını düşünüyorum.
Uslup kibarca defol git demekse ben bu konuda kibar olamıyacagım. Ben bir taraftar olarak kulubune katkı veren biri olarak bu hakkı kendimde buluyorum. Abdulkadire 900 milyar bonservis parası artı olarak futbolcuya ne ödendigini bilmiyorum ama bunların hepsi masraf. Eger Rıza hoca Sivassporun parasını car cur etme hakkını kendinde buluyorsa bende bu sözü söyleme hakkını kendimde buluyorum. Herkes işinin geregi ne ise onu yapmak zorunda Rıza hoca malesef yapmıyor. Bende ona bu kelimeyi kullanıyorum. Bir daha yapsın aynı seyleri gene söylerim. Artı hakaret ve küfür olmadıgı sürecede istedigim yorumu yapabilirim diye düsünüyorum. Artı bu cümleden daha beterlerini kullananlar var ozaman nerdeydiniz. Rıza hocayı elestirenlerede söyleseydiniz. Cıkarın bir tane gösterin bana arkadasım böyle yazmayalım dediginizi. Neyse polimige girmeyi sevmem. Varsa uslubumda aksi bişey şikayette edebilirsiniz.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2012, 09:18   #55
Rallim58
Gast

Alıntı:
.......... Artı bu cümleden daha beterlerini kullananlar var ozaman nerdeydiniz. Rıza hocayı elestirenlerede söyleseydiniz. Cıkarın bir tane gösterin bana arkadasım böyle yazmayalım dediginizi.
..........

Varsa uslubumda aksi bişey şikayette edebilirsiniz.
Herkes kendinden sorumludur. Göremediğim, gözden kaçırdığım olabilir, ama şunu söyleyebilirim ki, gördüğüm her "ağır tepki, küfür ve şiddet içeren" söylemlerin karşısında hep beraber durmamız gerektiğini belirtmek isterim.

Bugün bunu sizde gördüm size söyledim, yarın kimde görürsem aynısını söylemekten/ikaz etmekten çekinmem, çekinmemeliyiz. Eleştiri mutlaka olacaktır, ama dikkatli ve yapıcı olmasını tercih etmeliyiz.

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 09:23   #56
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

Alıntı:
Herkes kendinden sorumludur. Göremediğim, gözden kaçırdığım olabilir, ama şunu söyleyebilirim ki, gördüğüm her "ağır tepki, küfür ve şiddet içeren" söylemlerin karşısında hep beraber durmamız gerektiğini belirtmek isterim.

Bugün bunu sizde gördüm size söyledim, yarın kimde görürsem aynısını söylemekten/ikaz etmekten çekinmem, çekinmemeliyiz. Eleştiri mutlaka olacaktır, ama dikkatli ve yapıcı olunmasını tercih ederim.
Sizin keyfinize göre bişey yapmıyacagımızı söylemek isterim bende. Dedigim gibi varsa kötü bir durum sikayet edilebilir. Sonucta formda yöneticilerde var. Ben defol git demenin cok agır birsey oldugunu düsünmüyorum. Bundan daha kötülerini söyleyenlerlede karsılasıyoruz. Artı kimin ne dedigi kimseyi ilgilendirmez. Orada tesekkür butonu var. Yaptıgım yorum hosunuza giderse tesekkür edersiniz. Yok begenmiyorsanızda okur gecersiniz. Benim Rıza hocaya bunu deme hakkımın olmadıgını düsünen biri olarak... bana elestiri yapma hakkını siz kendinizde nasıl buluyorsunuz. Herkesin yorumları kendine olmalı. Rıza hoca hakkında iyi seyler söyleyenlerde oluyor. Tutup bizlerde bunlara karsı cıkmıyoruz. Yorumları okuyup geciyoruz. Sizlerde böyle yaparsanız seviniriz.

Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2012, 09:29   #57
Rallim58
Gast

Alıntı:
Sizin keyfinize göre bişey yapmıyacagımızı söylemek isterim bende. Dedigim gibi varsa kötü bir durum sikayet edilebilir. Sonucta formda yöneticilerde var. Ben defol git demenin cok agır birsey oldugunu düsünmüyorum. Bundan daha kötülerini söyleyenlerlede karsılasıyoruz. Artı kimin ne dedigi kimseyi ilgilendirmez. Orada tesekkür butonu var. Yaptıgım yorum hosunuza giderse tesekkür edersiniz. Yok begenmiyorsanızda okur gecersiniz. Benim Rıza hocaya bunu deme hakkımın olmadıgını düsünen biri olarak...
Size hayırlı Cumalar dileyerek, Allah yolunuzu açık etsin diye dualarımı iletiyorum.

Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 09:35   #58
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

Alıntı:
Size hayırlı Cumalar dileyerek, Allah yolunuzu açık etsin diye dualarımı iletiyorum.
Tesekkür ediyorum bende abicim. Sizede hayırlı cumalar. Kırdıysamda kusura bakmayın. Benim amacım sadece Sivassporumuzun gelecegini etkiledigini düsündügüm bir insana sitemimi belirtmekti. Sizle alakası yoktur yani Ama haklı oldugumu düsündügüm bir konuda yorumlarımı belirtmek isterim. Tekrardan tesekkürler.

Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2012, 12:38   #59
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolcularla sözleşme imzalanırken kulüp sözleşmesi ve fesih konularında sosyal paylaşım sitelerinde bilgi paylaşmama maddesi koyulmalı yasağa uymayan sporcuya yüklü miktarda para cezası uygulanmalı veya ödenecek miktarın büyük bir kısmı ödenmemeli..ayrılacaksan defolur gidersin kardeşim.ne milletin kafasını karıştırıyorsun!
Futbolcu mu alıyorsun Köle mi Esir mi? Sana çalıştığın yerde bu tip yasaklar getirseler nasıl olur?
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2012, 12:41   #60
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buca'nın kazığı kusura bakmayın bir ışık yok bu adamda nesini savunuyorsunuz anlamıyorum

Nerden biliyorsun bi ışık olmadığını. 90 dakikasını izlemene izin verdimi RIZA HOCANNN
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
abdülkadir, ayrılıyor