sivas 19 puanda haftaya küme düşme potasındaki elazığ 16 puanla oynayacak. fener maçından yorgun ve demoralize dönen sivasın çıkış yakalayan dinlenmiş elazığ karşısında durumu bugünkü maça bakarak hiç ümidi olmayan vaka.imkansız ama düzgün oynamayan,mehter marşı gibi 1 ileri 3 geri giden bir takım olmaz sahada
sezon başında adam gibi forvet ve kaleci alamazsak küme düşeriz yorumları yapıyordu bir kaç arkadaş. herkes onları eleştiriyor ve çok kızıyordu. ben de demiştimki haklılık payları var. çünkü lig geçen seneki lig değil bütün takımlar çok iyi tarnsferler yaparken biz nerde boş beleş var onları doldurduk takıma. ŞİMDİ ANYAYI KONYAYI ANLADINIZ UMARIM.
Allah aşkına koskoca transfer döneminde parayla sadece Aatıfı aldık gerisi ya beleş ya da borç kaşılığı alındı. Nereye gidiyor bu kadar. para. neymiş efendim borcumuz yokmuş. siz nasıl yöneticilik yapıyorsunuz. bi kere borcun sıfır olması işletme açısından iyi bişey değildir çünkü ölçeğini büyütemez. belli bir oranda borçlanarak büyümek her zaman daha iyidir. ama Sivasspor yerinde sayıyor sizin ve rıza hocanın dar vizyonu yüzünden. şimdi yumurta kapıya dayanınca devre arası 1 lik futbolcuyu 5 e alırsınız artık. YAZIKLAR OLSUN BEE...
her hafta aynı hikayeler aynı şeyler...yazıklar olsun bu vizyonsuz adamı takımın başında tutan yönetime...yazıklar olsun koskoca transfer dönemini bomboş geçirip transferin son haftasında saçma sapan adamlar alanlara...yazıklar olsun bu takımı bu hallere getirenlere...2 tane pas yapamıyoruz...aciz bitik bir görüntü...2. ligde bile artık oynanmayan çağdışı ve İĞRENÇ bir futbol...utanmaz adamlar...yazıklar olsun size...devre arasında alınacak adamlarda bir halta yaramıyacak ve bu takımı küme düşüreceksiniz...yazıklar olsun yönetimine, teknik adamına, futbolcusuna...lanet ettirdiniz futboldan...güzelim haftasonumuzu kabusa çevirdiniz yine...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
haftalardır çok kötü oynuyoruz. bu maçta da gayet kötüydük.
ama yine de ümitsiz değilim , yapılacak tranferlerle 2. yarı çıkışa geçeceğimize inanıyorum. kimsenin şüphesi olmasın ligi ortalarda bir yerlerde bitirir, kupada da final oynarız. bazı felaket tellallarının iddia ettiği gibi küme düşmeyiz yani.
Rıza sezon başında takımı 3 hafta sonra ğörün veya bekleyin demiştin. Hala beklıyoz. Gelen giden yok. Bekleyekmi yoksa..,...,..,.. ...,,....,.....,... Neyse biz yinede bekleyek. Belki biri gelir.
Karabük zayıf takım diyen arkadaşlar adamlar çoğu pozisyonda bizimle dalga geçtiler atletizm oyuncusu gibiler maşallah bide bizimkilere bakın
her neyse benim fener ve haftaya elazığ maçından hiç ümidim yok inş haksız çıkarım ama gidişat iyi değil oyuncular gerçek oyununu oynasa biz rahat yeneriz sorun oyuncu eksikliğinden değil eldeki oyuncuların gerçek oyunlarını oynamasından kaynaklanıyor