Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Kim kazanır ?
Sivasspor 188 66,67%
Bursaspor 33 11,70%
Berabere biter 61 21,63%
Katılımcı sayısı: 282. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ZTK Sivasspor-Bursaspor maçı tahmin ve yoru
Alt 09.01.2013, 18:42   #51
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ZTK Sivasspor-Bursaspor maçı tahmin ve yoru

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buradaki kardeşlerimden hiç bir zaman Sivasspor dışında bir takımı sevmesini desteklemesini veya sempati duymasını istemedim böyle bir telkinde bulunmadım...Yıllardır buradayım bana ve takımıma karşı bir tepkide almadım (çok ufak istisnalar hariç) Bursaspor sevmiyor diye hiç bir kardeşime de tavır almadım..Nihayetinde burası Sivasspor platformu benide buraya kabul eden yine sizlersiniz...Yanlız burada bulunduğum süre içerisinde tek bir şey istedim..Sportif anlamda herkes istediği yorumu yazabilir düşünebilir..Ama ahlak kuralları içerisinde söylemlerimize dikkat edelim ...Şimdu şurada 40 tane yorum okuyorum her Bursaspor maçı öncesi bir kaç kişi (top oğlan)gibi hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ne kazandıracağı da belli olmayan güzelden öteye çirkin itici aynı zamandada kırıcı cümleler yazıyor...Bu yazılanlara cevaben düzinelerce cevabım olur lakin ne ben o seviyeye inebilirim nede bunu kendime yakıştırabilirim...Admin arkadaşlardan ricam ve isteğim şudurki bu tip söylemlere burada izin verilmediğini burasının mükemmel bir oratmaolduğunu bildiğimiz halde sanıyorumki gözden kaçıyor olmalı ki bu yorumlara izin veriliyor..Buranın bir ferdi olarak eğerki bir istek hakkım varsa lütfen bu tip itici ve kırıcı söylemlere izin verilmemesini istiyorum... Teşekkürler...

Editörün Notudur : Gerekli çalışmalar yapılmıştır.
sana yapılan bu terbiyesiliği kınıyorum kardeşim. bursada yaşamayan en azından gelip gezmeyen bilmez o yüzden bu saçma yorumlar yapılır.bursada yaşayan sivassporlu olarak imrenerek bakıyorum teksasa tabi bazı olaylar dışında. şampiyonluğa oynadığımız yıl Atatürk stadından çıktım bir grup bursaspor taraftarı yanımdan geçerken 'ŞAMPİYON SİVASSPOR' diye tezahurat yapmıştı, yine kültür parkta beşiktaş sivas maçı ardından benzer görüntüye şahit oldum. 3 büyük takımın formasıyla bursada gezmek zordur fakat sivas formasıyla gezdiğinde hissediyorsun o anadolu kardeşliğini
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı onurcngr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2013, 19:43   #52
corner58
Acemi Yiğido

42 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 corner58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç saatiyle ilgili yorum yapmiştım 2 gun önce. Sivasta 17.30 da maçmı yapılır sıkışık program yokken , gunduz niye oynatilmıyor dıye. Siteden kımse kalkıpta bu adam ne diyor dıyen olmamıştı. Neyseki federasyon beni duyduda tamam gardaş kusura bakma deyip. 15.30 a almış. Sitedekilerin böyle durumlardada hassas olmasını istiyorum.
corner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 22:35   #53
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Bursaspor'lu Alfred N’Diaye (Sunderland)'e transfer oldu,
Alt 10.01.2013, 15:50   #54
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1638 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Ziraat Türkiye Kupasın'da 3.hafta programı belli oldu.

16 Ocak Çarşamba

18.30 1461 Trabzon-Sivasspor (Hüseyin Avni Aker)
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: ZTK Sivasspot-Bursaspor maçı tahmin ve yoru
Alt 10.01.2013, 22:41   #55
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ZTK Sivasspot-Bursaspor maçı tahmin ve yoru

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ah işte sınavlarım olmasa Gay-seriden koşa koşa gelcem de.işte olmuyor. orda olup gitmeyenlere yazıklar olsun...
zaten hep bizim gibi gurbetçiler elli ayagi bagli olanlar gelmek istiyor sivast'a oturup'ta gitmeye usenenler ayip ediyor bence tabi hepiniz degil hemen alinmayin
Alt 11.01.2013, 00:21   #56
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bursa N'DİAYE yi sattı ama yinede mütiş bi ortasahası var belluschi batalla gibi oyuncularla bizim hantal ve yaşlı ortasahyı otobana çevirirler..bence rahat bi Bursa galibiyeti olur...tahminim SİVAS 1-3 bursa
Alt 11.01.2013, 01:40   #57
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Buradaki kardeşlerimden hiç bir zaman Sivasspor dışında bir takımı sevmesini desteklemesini veya sempati duymasını istemedim böyle bir telkinde bulunmadım...Yıllardır buradayım bana ve takımıma karşı bir tepkide almadım (çok ufak istisnalar hariç) Bursaspor sevmiyor diye hiç bir kardeşime de tavır almadım..Nihayetinde burası Sivasspor platformu benide buraya kabul eden yine sizlersiniz...Yanlız burada bulunduğum süre içerisinde tek bir şey istedim..Sportif anlamda herkes istediği yorumu yazabilir düşünebilir..Ama ahlak kuralları içerisinde söylemlerimize dikkat edelim ...Şimdu şurada 40 tane yorum okuyorum her Bursaspor maçı öncesi bir kaç kişi (top oğlan)gibi hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ne kazandıracağı da belli olmayan güzelden öteye çirkin itici aynı zamandada kırıcı cümleler yazıyor...Bu yazılanlara cevaben düzinelerce cevabım olur lakin ne ben o seviyeye inebilirim nede bunu kendime yakıştırabilirim...Admin arkadaşlardan ricam ve isteğim şudurki bu tip söylemlere burada izin verilmediğini burasının mükemmel bir oratmaolduğunu bildiğimiz halde sanıyorumki gözden kaçıyor olmalı ki bu yorumlara izin veriliyor..Buranın bir ferdi olarak eğerki bir istek hakkım varsa lütfen bu tip itici ve kırıcı söylemlere izin verilmemesini istiyorum... Teşekkürler...

Editörün Notudur : Gerekli çalışmalar yapılmıştır.
Yorumlarını beğenerek severek takip ediyorum adamlığın tartışılmaz kardeş gerçekten iyi ve güzel temennide bulunuyorsun bunu tüm kalbinle yaptığını biliyor hissediyorum bende fanatik SİVASSPORLU bir futbol sever olarak senin bu yorumlarına teşşek ederim şahsım adına bu sitede iyiki varsın iyiki bizimlesin kardeş sahada rakip tribünde dost olacağız bu böyle biline kardeş
Ayrıca ANADOLU devrimini SİVASSPORUM yaptı Bursaspor taçlandırdı bundan grur duydul çok sevindim şampiyon olmanıza inşallah bizde bu sene istediğimiz arzuladığımız bu kupayı müzemize götürürüz sizde buna adım gibi eminim sevineceksiniz ...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bahbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2013, 02:03   #58
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorumlarını beğenerek severek takip ediyorum adamlığın tartışılmaz kardeş gerçekten iyi ve güzel temennide bulunuyorsun bunu tüm kalbinle yaptığını biliyor hissediyorum bende fanatik SİVASSPORLU bir futbol sever olarak senin bu yorumlarına teşşek ederim şahsım adına bu sitede iyiki varsın iyiki bizimlesin kardeş sahada rakip tribünde dost olacağız bu böyle biline kardeş
Ayrıca ANADOLU devrimini SİVASSPORUM yaptı Bursaspor taçlandırdı bundan grur duydul çok sevindim şampiyon olmanıza inşallah bizde bu sene istediğimiz arzuladığımız bu kupayı müzemize götürürüz sizde buna adım gibi eminim sevineceksiniz ...
Sevgi saygı paylaşıldıkça büyür...İyi niyetli bu güzel temennilerinize katılmamak ne mümkün...Eksik olmayınız..Ayrıca bu yıl gözlemlediğim kadarı ile Sivassporun ligin üst sıraları ile ilgili iddası üst sıraları zorlayan ist takımları dışında Eskişehir Bursa Antalyanında bulunması ile dahda zorlu geçeceğe benziyor...Kupa olayı hem avrupa için hemde vizyonu geniş tutma adına kısa yol teşkil ediyor..Bana göre Sivasspor bu yıl kupaya geçen yıldan daha fazla önem vermeli...Saygılar..
Alt 11.01.2013, 09:03   #59
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Sevgi saygı paylaşıldıkça büyür...İyi niyetli bu güzel temennilerinize katılmamak ne mümkün...Eksik olmayınız..Ayrıca bu yıl gözlemlediğim kadarı ile Sivassporun ligin üst sıraları ile ilgili iddası üst sıraları zorlayan ist takımları dışında Eskişehir Bursa Antalyanında bulunması ile dahda zorlu geçeceğe benziyor...Kupa olayı hem avrupa için hemde vizyonu geniş tutma adına kısa yol teşkil ediyor..Bana göre Sivasspor bu yıl kupaya geçen yıldan daha fazla önem vermeli...Saygılar..
Bursaspor camiasıyla genelde iyi ilişkilerimiz olmuştur. Eskiye dayanan güzel ilişkilerimizde bence birkaç kendini bilmez yanlış işler yapıyorsa da oldukça yüksek oranda iki camia arasında birbirine sempati ile bakılmakta. O nedenle münferit olumsuz birkaç küçük örneği görmezden gelerek olumlu yanları örnek göstermeye ve eskiden beri yaşanan güzellikleri hatırlatmaya çalışmak lazım geliyor. Bursaspor bu sene iyi top oynuyor. Umarım ikinci devrenin zirvede mücadele eden takımı olur.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2013, 14:24   #60
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

işimiz zor tıransfer yok dar kadro felan
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bursaspor, maçı, sivasspor, sivassporbursaspor, sivasspotbursaspor, tahmin, yorumları, ztk