Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 12.02.2013, 01:01   #51
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

bir söz de tolunay efendiye...beyefendi kayserispor teknik direktörüyken 2008-09 sezonunda adanadaki kayseri sivas maçında onura uçan tekme atan furkanı, kırmızı kart gördükten sonra alnından öperek kutlamıştı...o yüzden bize ne adamlık öğret, ne de futbol...efendi ol ve bükemediğin bileği öp, ezildiğini kabul et...ayrıca süleyman abaya zokora denen futbol teröristine direkt kırmızı göstermediği için de dua et...bir söz de çirkef trabzon taraftarına...merak ettim ve BMN denen çadır tiyatrosuna girdim, bir tane de olsa aklı başında, makul bir adam var mı diye...yok oğlu yok...sürünün beter olun...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.02.2013, 03:16   #52
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Temel fıkralarında böyle gülmedim bu hamsilere (trabzonspor) güldüğüm kadar
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2013, 09:31   #53
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir söz de tolunay efendiye...beyefendi kayserispor teknik direktörüyken 2008-09 sezonunda adanadaki kayseri sivas maçında onura uçan tekme atan furkanı, kırmızı kart gördükten sonra alnından öperek kutlamıştı...o yüzden bize ne adamlık öğret, ne de futbol...efendi ol ve bükemediğin bileği öp, ezildiğini kabul et...ayrıca süleyman abaya zokora denen futbol teröristine direkt kırmızı göstermediği için de dua et...bir söz de çirkef trabzon taraftarına...merak ettim ve BMN denen çadır tiyatrosuna girdim, bir tane de olsa aklı başında, makul bir adam var mı diye...yok oğlu yok...sürünün beter olun...
+++++++++++++++++++++
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.02.2013, 10:15   #54
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
büyük adam büyük insan mecnur baskan bir söyleyisinde dediki;benim en büyük hayalim bir gün sivasspora baskan olup,riza hocayida takimin basina getirmekti,her ikiside oldu riza hocanin bu takimda olmasi beni cok gururlandiriyor,bütün sivaslilarida gururlandirsin demisti.ona bu düsüncelerinde ötürü özel bir hayranligim vardi.riza hocaya özlemimiz ise bizim cok eskilerde fenerbahce ile oynadigimiz sezon acilis macinda sivasspora destek amaci ile kardesi nejdet calimbayla birlikte sivasformasiyla oynamisti,o günlerde birgün hocamizla yolumuz acaba kesisirmi diye hayal bile edemezdik,simdi o vizyonu sivasimiza isik oluyor,misyonu ise sivasimiza dil uzatmaya kalkan dalkavuklarin önünü kesiyor.BÜYÜK BASKAN SIVASLI GURUR DUYUYOR SENIN GIBI BIR BASKANI OLMASINDAN VE RIZA HOCANIN BU TAKIMIN BASINDA OLMASINDAN.
Yapmayın Allah aşkına, tamam galip geldik çok mutluyuz, son 2 senenin en iyi futbolunu oynadık ama yine bir taktiğimiz ve 2. bir B Planımız yoktu. Sahada canla başla oynayan Aatıf, Erman Kılıç, Kadir Bekmezci ve geride Ziya vardı, takımı ateşlediler. Özellikle de Aatıf yaptığı varyetalarla taraftarı coştururken attığı golle de hem maçı kurtardı, hemde Rıza hocayı.

Yoksa Rıza hocanın ne misyonu, ne vizyonu var bana söyler misiniz? Bakın aşağıda ki yazıda kardeşimiz vizyonunu gayet net açıklamış. Başka yorum yapmayacağım.

Ben galipken de gördüğüm yanlışları yazayımda sonra demeyesiniz "galipken karabatak gibi ortalıktan kaybolan, mağlupken ortaya çıkan yiğidolar var diye". Ben yanlışları galipkende yazıyorum, mağlupken de. Aynı şeyleri dün akşam Futbol Analiz programında Prof. Dr. Mehmet Çimen hocamız da söyledi. Skor ve oyun güzel, mutlu edici ama futbolcu seçimleri yanlış. Piech ne zaman hazır olacak bunu hoca da bilmiyormuş, var mı böyle birşey ??? Bakınız En güzel yorum aşağıda;

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle takımı maça iyi hazırlayan, doğru bir taktik ve oyun anlayışıyla sahaya süren, iyi motive eden rıza hocayı ve tüm teknik heyeti tebrik ediyorum...dün oyunun büyük bölümünde rakibini ezen bir sivasspor vardı...ancak alınan bu güzel galibiyet, hocanın oyuncu değişikliklerindeki isabetsizliği ve 70. dakikadan sonra takımı geriye yaslaması yanlışğını örtmemeli...grosiçki ve atıf gibi kanatları iyi kullanan, içeriye de katedebilen iki oyuncu çıkınca bir kayaletten farksız olan pedriel kaldı geriye...allahtan erman çok iyiydi dün...hocanın trabzonun on kişi kaldığı ve oyun disiplininden tamamen koptuğu anlarda takımı geriye yaslaması ve adeta iğdiş etmesi, trabzonun rüyasında bile göremeyeceği pozisyonlara girmesine neden oldu...ve 3-4 tane net pozisyon verdik, sırf bu yüzden rakibe...çünkü defansı tehdit eden bütün oyuncular çıkınca trabzonda can havliyle yüklenmeye başladı...o dakikaya kadar olağanüstü efor gösteren defans ve orta sahamız yoruldu...halbu ki tam bu dakikalarda diri ve hızlı bir forveti, mesela piech i oyuna alsa trabzonun boş bıraktığı alanları rahatça kullanıp farkı artırabilirdik...rıza hocanın sabır ve dirayetine hayranım, bu pedriele nasıl tahammül edebiliyor...ve merak ediyorum piech bu maçta oyuna girmez de ne zaman girer? rıza hocaya bir takdir daha, son 5 dakika da olsa oyuna alarak gene uğurdan vazgeçmedi...35 yaşındaki oyuncudan nasıl bir gelecek beklediği ayrı bir konu...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.02.2013, 10:33   #55
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Prof. Dr. Mehmet Çimen hocamız da söyledi. Skor ve oyun güzel, mutlu edici ama futbolcu seçimleri yanlış. Piech ne zaman hazır olacak bunu hoca da bilmiyormuş, var mı böyle birşey ??? Bakınız En güzel yorum aşağıda;

Bu arada Sayın Mehmet ÇİMEN'in de yorumları tespitleri çok yerinde her zaman olduğu gibi .
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın