Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
büyük adam büyük insan mecnur baskan bir söyleyisinde dediki;benim en büyük hayalim bir gün sivasspora baskan olup,riza hocayida takimin basina getirmekti,her ikiside oldu riza hocanin bu takimda olmasi beni cok gururlandiriyor,bütün sivaslilarida gururlandirsin demisti.ona bu düsüncelerinde ötürü özel bir hayranligim vardi.riza hocaya özlemimiz ise bizim cok eskilerde fenerbahce ile oynadigimiz sezon acilis macinda sivasspora destek amaci ile kardesi nejdet calimbayla birlikte sivasformasiyla oynamisti,o günlerde birgün hocamizla yolumuz acaba kesisirmi diye hayal bile edemezdik,simdi o vizyonu sivasimiza isik oluyor,misyonu ise sivasimiza dil uzatmaya kalkan dalkavuklarin önünü kesiyor.BÜYÜK BASKAN SIVASLI GURUR DUYUYOR SENIN GIBI BIR BASKANI OLMASINDAN VE RIZA HOCANIN BU TAKIMIN BASINDA OLMASINDAN.
|
Yapmayın Allah aşkına, tamam galip geldik
çok mutluyuz, son 2 senenin
en iyi futbolunu oynadık ama yine bir
taktiğimiz ve 2. bir
B Planımız yoktu. Sahada canla başla oynayan Aatıf, Erman Kılıç, Kadir Bekmezci ve geride Ziya vardı, takımı ateşlediler. Özellikle de
Aatıf yaptığı varyetalarla taraftarı coştururken attığı golle de hem maçı kurtardı, hemde Rıza hocayı.
Yoksa Rıza hocanın ne
misyonu, ne
vizyonu var bana söyler misiniz? Bakın
aşağıda ki yazıda kardeşimiz vizyonunu gayet net açıklamış. Başka yorum yapmayacağım.
Ben
galipken de gördüğüm yanlışları yazayımda sonra demeyesiniz "
galipken karabatak gibi ortalıktan kaybolan, mağlupken ortaya çıkan yiğidolar var diye". Ben yanlışları galipkende yazıyorum, mağlupken de. Aynı şeyleri dün akşam
Futbol Analiz programında
Prof. Dr. Mehmet Çimen hocamız da söyledi.
Skor ve oyun güzel, mutlu edici ama
futbolcu seçimleri yanlış.
Piech ne zaman hazır olacak bunu hoca da bilmiyormuş,
var mı böyle birşey ??? Bakınız
En güzel yorum aşağıda;
Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle takımı maça iyi hazırlayan, doğru bir taktik ve oyun anlayışıyla sahaya süren, iyi motive eden rıza hocayı ve tüm teknik heyeti tebrik ediyorum...dün oyunun büyük bölümünde rakibini ezen bir sivasspor vardı...ancak alınan bu güzel galibiyet, hocanın oyuncu değişikliklerindeki isabetsizliği ve 70. dakikadan sonra takımı geriye yaslaması yanlışğını örtmemeli...grosiçki ve atıf gibi kanatları iyi kullanan, içeriye de katedebilen iki oyuncu çıkınca bir kayaletten farksız olan pedriel kaldı geriye...allahtan erman çok iyiydi dün...hocanın trabzonun on kişi kaldığı ve oyun disiplininden tamamen koptuğu anlarda takımı geriye yaslaması ve adeta iğdiş etmesi, trabzonun rüyasında bile göremeyeceği pozisyonlara girmesine neden oldu...ve 3-4 tane net pozisyon verdik, sırf bu yüzden rakibe...çünkü defansı tehdit eden bütün oyuncular çıkınca trabzonda can havliyle yüklenmeye başladı...o dakikaya kadar olağanüstü efor gösteren defans ve orta sahamız yoruldu...halbu ki tam bu dakikalarda diri ve hızlı bir forveti, mesela piech i oyuna alsa trabzonun boş bıraktığı alanları rahatça kullanıp farkı artırabilirdik...rıza hocanın sabır ve dirayetine hayranım, bu pedriele nasıl tahammül edebiliyor...ve merak ediyorum piech bu maçta oyuna girmez de ne zaman girer? rıza hocaya bir takdir daha, son 5 dakika da olsa oyuna alarak gene uğurdan vazgeçmedi...35 yaşındaki oyuncudan nasıl bir gelecek beklediği ayrı bir konu...
|