Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehdi Taouil Sivasspor'da
Alt 06.08.2013, 00:50   #51
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mehdi Taouil Sivasspor'da

Bir de burdan izleyin Mehdi'yi : http://www.youtube.com/watch?v=r2UYM0R6Qp0
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2013, 02:46   #52
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

ınsallah sıvasa katkısı olur
Alt 06.08.2013, 03:08   #53
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

izlediğim kadarıyla bilekleri çok iyi, aldığı topları hep dikine taşımayı ileriye götürmeyi amaçlıyor...zorda kalmadıkça yan pas yapmıyor...ortasahanın ortasında asıl yeri..ama sağ açık gibi de oynadığı olmuş...bence bizim ligimizde vasatın üzerine çıkar ve katkı sağlar...sanırım daha önceden atıf ve utaka ile de beraber oynamışlar bu da önemli bir avantaj...
Alt 06.08.2013, 07:29   #54
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
izlediğim kadarıyla bilekleri çok iyi, aldığı topları hep dikine taşımayı ileriye götürmeyi amaçlıyor...zorda kalmadıkça yan pas yapmıyor...ortasahanın ortasında asıl yeri..ama sağ açık gibi de oynadığı olmuş...bence bizim ligimizde vasatın üzerine çıkar ve katkı sağlar...sanırım daha önceden atıf ve utaka ile de beraber oynamışlar bu da önemli bir avantaj...
yanlışın var hocam bu adam kariyerinin başında 2001'de nancy'de oynuyordu.aatif 2009'da nancy'de oynadı ve montpellier daha 2. ligdeyken mehdi montpellier'de oynuyordu.oysa john utaka montpellier'nin şampiyon olmadan önceki sezonunun devre arasında montpellier'ye transfer olmuştu.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2013, 07:55   #55
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim izlediğim bir videosu var videoyu hazırlayan menajeri mi her kimse kafası baya iyiymiş heralde.17 dakika boyunca sadece her aldığı topu yanındaki arkadaşına veren bir oyuncu var.şutları auta gidiyor o da 17 dakikada 2 tane şutuna rastladım.gerçi bu adamdan gol atmasını beklemiyoruz o da ayrı bir mesele.

ama ben yapılan transferler içerisinde en boş transfer olduğunu düşünüyorum.mesele tekniği,yeteneği vs. değil.bi başka videosunu da izledim.çok teknik gerektiren hareketler yapıyor.dediğim gibi bu nedenle boş transfer demiyorum.diğer başlıklara bakabilirsiniz diğer tüm transferleri destekledim.ama bu transferde başka bir şey seziyorum.

navratil'in artık gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bence doğru bir karar.ama cerny ve piech bu ligde çok çok iyi işler yapabilecek oyuncular bana göre.en azından ikisinden birinin bu takımda kalması gerektiğini düşünüyorum.

bizim ligimizde 'hızlı' oyuncular her zaman iş yapmıştır.bunu asla unutmayın.balili ve bize ilk geldiği sezonda sahada fırtına gibi esen kamil grosicki teknikleriyle değil sadece süratleriyle ligimizde büyük işler yaptılar.cerny sakatlanmadan önce çok süratliydi bir sakatlıkla da süratinden pek birşey kaybettiğini sanmam.piech de aynı şekilde süratli bir oyuncu.

rıza çalımbay'ın istifa etmesi gerektiğini en başta söyleyenlerden biriydim.bunu zaten çoğu kişi biliyordur.ama rıza çalımbay gitti diye de getirdiği oyuncuların çoğunu yollamak bize bir şey kazandırmaz.yanılmıyorsam saydığım 3 oyuncu da takımdan gidince rıza çalımbay'ın getirdiği yabancılardan milan borjan,kamil grosicki ve aatif dışında kimse kalmıyor.grosicki de zaten sezon sonunda gideceği için bence onu yollamak için bir çaba sarf edilmedi.

carlos ismini duyduğumdan beri içimde büyük bir heyecan var.geleceği günden beri yaptığı transferleri de hep destekledim.ama gerçekten düşündüğüm gibi bir şey varsa bence çok yanlış bir hareket olur.çünkü aldığımız oyuncular arasında yanılmıyorsam 30 yaşın altında kimse yok.yani illa da genç oyuncu alınsın demiyorum ama 31-32 yaşındaki herhangi bir oyuncudan daha kaç sezon daha faydalanabilirsiniz ki ? hele hele hücum oyuncularından.tarihte uzun süre futbol oynayan hücum oyuncusu dendiğinde aklıma totti gelir.-ki totti de birkaç yıldır roma'da yedek kalıyor.

yani ben hollanda kampını izleyemedim sivas'tan doğal olarak ama tanıdığım kadarıyla cerny de piech de kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapmışlardır.çünkü bu 2 oyuncu da sahada her şeyini vererek oynayan oyuncular.

carlos'a her zaman destek verdim ve vereceğim.belki mehdi taouil çok büyük katkı verecek takıma bunu bilemeyiz.ama bence bu transfer sırf kontenjanda bulunsun diye yapıldı ve cerny,piech ikilisinden biri bu takımda sadece ve sadece süratiyle birçok şey yapabilecekken sırf kontenjandan yollanıyor.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.08.2013, 09:19   #56
AvRuPaNiNKrALi58
Acemi Yiğido

AvRuPaNiNKrALi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AvRuPaNiNKrALi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Iskocyanin sert liginde bu sekilde teknik oynayan ve IYI oynayan bir oyuncu Türkiye liginde hic bir sekilde zorluk cekmeden oynar diye düsünüyorum.

Insallah bizi yaniltmaz ve Aatif la birlikte ön tarafta iyi isler yapar diye düsünüyorum!!

Hosgeldin Mehdi!!
AvRuPaNiNKrALi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2013, 09:36   #57
muspol58
Tecrübeli Yiğido

muspol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 muspol58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı olsun umarım faydalı olur
Alt 06.08.2013, 09:55   #58
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Videolara bakarsak bu oyuncu asistler'in asistini yapiyor
Alt 06.08.2013, 11:29   #59
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehtiyi bilmem ama ben henüz rengifonun ne işe yaradığını anlamış değilim o kadar hazırlık maçı yapıldı adamdan tık yok golleri genç adamlar attı ya oynatılmadı hazır değil diye yada başka bişey var bekleyip göreceğiz
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2013, 11:30   #60
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

utakaya lafım yok bir kaç maçını izledim adam canavar gibi yeterki pas olarak beslesinler ayagına aldımı yazıyor adam golü
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mehdi, sivassporda, taouil