Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.05.2015, 02:37   #51
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Nihat5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce bı atıfa bak kardes bukadar yabancı hayranı olmayın korcan gecen hafta gol yerken yerden yere vurdunuz Ziya oynarken yürüyecek halı yok dedınız Hakan oynarken PTT futbolcusu dedınız neoldu şimdı sız nasıl taraftarsınız be
Yaşın kaç bilmiyorumda ,nedemek istediğini anlıyamadım ,ona buna sataşacağına vARSA düşüncelerini yaz ,sizin gibiler benim nasıl taraftar olduğumu tartamaz ille arızalık yapman gerekmiyor
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2015, 08:07   #52
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç 4-1 bitmiş sen halen hakeme atvye laf diyorsun hadi bakalım bir babayigit de çıksın da yönetim kuruluna laf söylesin takıma kazmaları dolduran nerde kıçı kırık adamları takıma alan yönetim ve saz ekibine kimse laf diyemez
Geçmişteki yorumlarımı, yönetim ve başkan ile ilgili düşünceleri defalarca kez bu platforma dile getirdiğimi düşünüyorum.. Ama bakıyoruz ki biz yönetimi ve başkanı Sivasspor'un ali menafaatlerini düşünüp eleştirdiğimiz için tukaka olmadık mı..?

Kokomo kardeşim gibi düşünenlerde bu konuda haklı görüyorum.. Şampiyonlar liginde her sene hep aynı takımlar çeyrek-yarı ve final oynadığı kur'a aldatmacası ile bir UEFA kumpası ise, Türkiye Kupası'da yayıncı kuruluş ve TFF'nin yaptığı da öyle bir kumpas..

Almanya'da bakın bu sene A.Bıelefeld yarı final oynadı Almanya Kupasında.. Bıelefeld ikinci lig takımı, varmı bizde tek bir örneği.. Yok.. Ozaman Kokomo kardeşimiz haklı..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.05.2015, 09:09   #53
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Nihat5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oturduğun yerden o kız gıbı o boş adam sen çok dolusun bellı sız 5 para etmez taraftarsınız
Delikanlı,

Sen acaba, 1970 lerden beri bu takım için kalbi atan, İzmir'den takımı için daha 2. ligde iken İzmir'deki rakiplerinin hazırlıklarını ,basına yansıyan planlarını Kulübe ve Sn. Abdullah Yiğit'e fax geçen, istihbari bilgiler veren, Bu ve benzeri çalışmalar için zamanın kulüp başkanı Sn. Osman Seçilmiş'ten teşekkür mektubu alan,

İzmir'de Sivasspor' a olan aşkından ve çalışmalarından dolayı Sn. Abdullah Yiğit'in makalesine konu olan bir adama '' 5 para etmez taraftarsınız' deme yetkisine ,futbol bilgisine ne kadar sahipsin.

Mağlubiyetin ruhumda yarattığı fırtınalar üzerine ,Takımdaki futbolcuların bakış açımla değerlendirilmesi zoruna gitmiş belli

Saygısız sataşmandan anladım ki insani değerler açısından henüz olgunlaşmamışsın bu nedenle de aslında cevap vermeye, muhatap alınmaya değmezsin...

Bu nedenle bir daha muhatap almayacağım sizi..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.05.2015, 10:12   #54
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1134 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Biz acaba Galatasaray´dan 4 tane gol yemeyi hakeden bir takimmiydik?.
Oyuna baslandiginda hatta golü atip 1-0 öne gecene kadar hersey yolundaydi.Sahada herkesin imrenecegi ve iki takim arasindaki mali farkin bile dahi belli olmadigi bir oyun sitilimiz vardi.

Sivasspor baslangic düdügüyle birlikte oyuna basladiginda bizde iki oyuncu vardiki,bizi adeta 9 kisi birakti sahada.Bunlardan biri BATUHAN,digeri ise FATIH´di.Ikiside cok etkisiz ve Sivasspor´u kaldiramiyacak futbolculardi.

Sabri tek basina Sivasspor´u sahadan sildi ve farkin acilmasini sagladi.Penalti uyduruk bir penaltiydi.Sivasspor´da firsatlar yakaladi fakat cömertce harcadi.Kadir´in koluna carpip kaleye yönlenen top ise topun dün bizi sevmediginin adeta bir ispatiydi.Burhan´in bos kaleye attigi topun direge carpmasi ise büyük bir sanssizlikti....

Wesley Sneijder ´in attigi golde Ertugrul´un topu göremedigini söylemesi ise geceye damgasini vurdu.

Bu macdaki oyuncu degisiklikleri cok gec yapildi,Sergen hoca basladigi güzel oyunun sonunu getiremedi. Hoca takimi ligde tutar fakat ondan daha fazlasini beklemek bence hata olur,cünki elindeki malzeme yeterli degil.

Yönetim bir kez daha bu macla SINIFTA kaldigini ispat etti.Forvet´in BATUHAN ve sen Türkiye Kupasi yari finalini Istanbul´da Galatasaray´a karsi oynuyorsun...Malzemen iyi olmazsa teknik kadro ne yapsin.Malzemeyi sunanda yönetim...
Yönetim bu takima süperlig tarihi boyunca bir kac oyuncu aldi ve bugün icin onlardan hala yararlaniyor.Artik SIPIKERLER Sivasspor macini neredeyse gözü kapali anlatacaklar.Ayni oyuncular ve ayni yüzler yillardan beri takimda olursa ,buda normal.

Biz dün yenildiysek kalite farkindan yenildik,birde top bizi sevmedi....
Bu takimin paslanan yerlerini,bünyesinden SÖKÜP atarsaniz ve yerlerine daha kaliteli parcalar monte ederseniz ,bizleri bir kac yil daha idare eder.Yoksa takimi bastan assagiya yenileme zamani gelmistir derim.Bunu yaparkende bilir kisi önderliginde yapmak gerekir.Yoksa toplama transferlerle ligin dibine cökeriz gene....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2015, 11:36   #55
sabanaydn
Acemi Yiğido

sabanaydn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 sabanaydn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Mac 2-1 ken 56.dak.mrli atifa çift daliyor 60.costanin ayagina basit atilmasi gerekiyordu ama hakem ****lik yaptı.oyun lehimize donecekti .48. Dak burhanin direğevurmasi ppeşine utakinin iyi vuramadigi vb pozisyonu yanindaki atifa biraksa biz kaleye vuruyorduyazik oldu oyunun hakkj bu ddeğildi peneli beleş verdi Erman toroglunun yorumu
sabanaydn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2015, 11:39   #56
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Mes'ele anlaşıldı hakem eczacıymış Toroğlu söylüyor başka söze gerek yok dağılın beyler!
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2015, 12:48   #57
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçı degerlendiren adam kim erman toroglu sanki yaşı büyük abilerimiz bilir onun nasıl bir hakemlik yaptıgı naasıl uyduruk penaltılar verdigini ceza alının dışındaki pozizyona penaltılar verdigini atalarımızın dedigi gibi Dinime söven bari müslüman olsa
Alt 01.05.2015, 12:51   #58
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1134 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçmişteki yorumlarımı, yönetim ve başkan ile ilgili düşünceleri defalarca kez bu platforma dile getirdiğimi düşünüyorum.. Ama bakıyoruz ki biz yönetimi ve başkanı Sivasspor'un ali menafaatlerini düşünüp eleştirdiğimiz için tukaka olmadık mı..?

Kokomo kardeşim gibi düşünenlerde bu konuda haklı görüyorum.. Şampiyonlar liginde her sene hep aynı takımlar çeyrek-yarı ve final oynadığı kur'a aldatmacası ile bir UEFA kumpası ise, Türkiye Kupası'da yayıncı kuruluş ve TFF'nin yaptığı da öyle bir kumpas..

Almanya'da bakın bu sene A.Bıelefeld yarı final oynadı Almanya Kupasında.. Bıelefeld ikinci lig takımı, varmı bizde tek bir örneği.. Yok.. Ozaman Kokomo kardeşimiz haklı..
Bilefeld takimi bu sezon Almanya 3.liginden ,2.lige yükselen bir takimdir.Ayrica benim bir ricam var bazi arkadaslara,ben 36 yildan beri Avrupa´da yasiyorum ben yasadigim yeri,hic bir zaman icin
Türkiye ile mümkün oldugu kadar KIYASLAMA yoluna gitmiyorum.Cünki sonra üzülen genellikle biz oluyoruz.

Türkiye´nin bazi yönlerden Avrupa ile kiyaslandiginda cok üstün yerleri olduguda asikardir.Bazi yönlerden biz Avrupa´nin cok önündeyiz.Türkiye herseyden önce genc bir nesile sahip,Avrupa öylemi?....Avrupa nesili üremiyor,günden güne nesil yaslaniyor.Türkler yillardan beri bu iside üstlenir oldu.Yani Avrupa´nin neslini Türkler cogaltiyor....

Galatasaray ve Fenerbahce´yi finale getirmeye calisan federasyonun ayibidir bu.Bir spor programinda Istanbul´un 3 kulübünden agirlikli olarak bahsedilir,digerlerinden bahsedilmezse onunda kolayi var.Bu programlari seyretmiyeceksin,bunu yaparsan reyting düserse o vakitde onlar nerede yanlis yaptiklarini anlarlar.Ulusal kanallarin spor haberlerini degil, yerel kanalin spor haberlerini dinlersen hersey cok daha degisik olabilir...Buda ulusal kanallara karsi yapilan bir protesto seklidir...

Anadolu kulüplerinden taraftarlar birlesse Federasyonun bu cifte standartindan biktiktiklarina dair siyah bir celenk birakir ve bu yürüyüs ses getiren bir yürüyüs olursa TÜRKIYE´de cok seyler degisebilir.Ama bunu yapabilmek bazi guruplarin önderliginde ve bir dayanisma icerisinde planli bir sekilde yapildigi zaman bu demonstrasyon bazi kesimlerin dikkatini cekebilir.
Susarsan herseyi sineye cekersen sonuclarinada katlanmak zorundandasin.Bu olayi dedelerimizde gördü ,yarin bizim torunlarimizda görecek.Belkide torunlarimiz bu kadar herseyi bizim kadar sineye cekmeyecek kimbilir...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.05.2015, 14:55   #59
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

maçın kırılma anı 2.yarının başında sorumsuzca kaçan gol oldu...ondan sonra baktılar ki 6s iş sakat hakem puştu devreye girdi ve tribünde oturan abdurrahim abisi hastalanmasın karı gibi zırlmasın diye başladı düdükleri çalmaya...3-1 olduktan sonra anlamsız şekilde açıldık ve gol pozisyonları verdik..kadir denilen 2.lig topçusunun hep negatif harektleri atıf efendinin bencilliği ve iyi bir golcümüzün olmamasından dolayı da iyice dağıldık ve maçı hediye ettik...

sabri ****sine verilen penaltı ve melo denilen itin eniğine verilmeyen kırmızı kartı ise hiç söylemiyorum bile...o atv denilen yalakalar ve maç yorumcusu satılmış it de 6s galibiyetinin keyfini doyasıya yaşadılar..sergen hocanın dediği gibi kupa maçlarına paf takımla çıkmak hatta ilk turdan elenmek lazım...ne de olsa yazdıkları 3 büyütülmüş senaryosuna göre maçlar oynanıyor!
Alt 01.05.2015, 15:41   #60
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

35 lik Adem 35 lik Sabriye hayatının golünü attırdı.Ayrıca Adem efendinin topu ayagına alır almaz aman benden gitsinde der gibi başka oyuncuya atması ve Kaptan olarak Takımı savunmaması ki bu maçta DA COSTA bile ademe isyan etti hakemle konuş diye.Batuhanın yetersizliği resmen Sivası ezdirdi.en çokda oradaki taraftarlara üzüldüm.ne güzel 58.Dk şovu yapmışlardı.tek kelime geçmiş olsun.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı