Çok yoğundum halen de yoğunum ama yorumları okuyup iki satır yazamamak yiyip bitirdi beni günlerdir.
Hani bir insanla karşılaşırsın da yahu ben bu adamı tanıyorum bir yerden ama hatırlayamadım dersin , bu duyguyu yaşayan bilen var mıdır bilmiyorum ama ben pazar günü bu duyguyu 16 kişi için ayrı ayrı yaşadım.
Yahu nasıl kelimelerle ifade edilir bilmiyorum ama sanki herkesi tanıyorum herkesle ahbaplığım var fakat uzun zamandır görüşmüyormuşuz da öyle bir toplanalım demişiz gibi geldi ve geçti saatler.Hani kan çekmiştir derler ya işte bu.Beni defalarca kan çekti .
Hani inşallah olacak ve resmiyet kazanacak dernekleşme planlarımız ama tüm istanbuldaki hemşehrilerimize söylüyorum sizde buyurun ve bu duyguyu paylaşın bizlerle bir sonraki buluşmamızda .Gelin birlikte bir çay için bizimle. Emin olun vazgeçemeyeceksiniz.
Pazar günü kadıköy adeta sivas kokuyordu.Arif abimizde ifade etmiş kısmen ben de değineyim.Oturduğumuz kafede resim çekinelim dedik ama resmi çeken kardeşimizin de aramızda olmasını istiyorduk.Bir de baktık ki yan masadan sivaslı bir kardeşimiz çıktı , makine kaptı bizi resimledi.Neyse çıktık dışarı gitmeden bir resim daha dediler , tamam dedik şöyle dizildik yanyana . Kaşkolların açılması ile bir anda yanımıza sivasspor diye bağıran başka kardeşlerimiz de geldi.Düşünün , hesap edin bu nasıl bir zevkti bizler için. Gelin ve sizde yaşayın , siz de gururlanın.